Film

Op zijn grieks doen lekkere stoot

op zijn grieks doen lekkere stoot

Ze vond het wel een goed idee en na het restaurant, liepen we de trap af, deden onze schoenen uit en liepen we via het strand naar ons hotel. Bij het strand van het hotel aangekomen, besloten we nog even op het zand te gaan zitten en te genieten van onze laatste avond.

De maan scheen volop en het uitzicht naar de zee was geweldig, verderop zag je de lichten van de drukke boulevard. We zijn daar een tijdje blijven zitten, zo mooi dat het was. Opeens werd de stilte verbroken door een mannelijke stem: Ik keek richting de man en zag alleen een zwarte schim die onze kant op kwam gelopen.

Hij was een paar meter van ons verwijderd en door het licht van de maan zag ik het gezicht van de persoon: Linda zag hem ook en ze zei: Ik stond op van blijdschap en toen hij tegenover me stond zei ik: We stelden ons voor en gingen verder met het gesprek wat we aan tafel hadden.

Ik keek als hij praatte naar zijn knappe gezicht wat goed zichtbaar was door de felle maan, wat was het een mooie jongen dacht ik en een warm gevoel ging door mijn lichaam! We hadden een heel gezellig gesprek tot hij opeens tegen me zei: Ik was stom geslagen door zijn vraag, ik wist niet wat ik moest zeggen. Waarom niet dacht ik, heerlijk de zee in met deze hunk.

Hij begon zich al uit te kleden en ik stond snel op. Ik begon me ook uit te kleden, mijn kleding viel op het zand.

Ilias stond al in zijn strakke witte boxer, ik was bezig mijn broek uit te trekken. Ik had nu ook alles uit behalve mijn boxer en ik rende achter hem aan. In het donker zag ik hem de zee in rennen en ik hoorde ook het gespetter. Ik vervolgde hem en rende ook de zee in. Het water spatte tegen me aan, het was inderdaad lekker warm. Ik dook de zee in en zag paar meter verderop zijn hoofd boven het water uitsteken.

We hadden geluk dat de maan scheen, anders waren de lichten van de boulevard niet genoeg geweest om hem te zien. Hij bleef op een plek staan en ik zwom naar hem toe. De zee was niet diep dus ik wist dat je hier gewoon kon staan. Ik ging op ongeveer een meter van hem af staan, zijn natte knappe gezicht glom in het licht van de boulevard.

Ik dacht na hoe spannend dit was, in zee met deze lekkere gozer die alleen zijn boxer aan heeft, en een gevoel van spanning en geilheid gierde door mijn lichaam. Het liefste zou ik naar hem toe zwemmen en… Opeens werden mijn gedachtes onderbroken door een flats water tegen mijn gezicht. Als een stel kinderen waren we aan het lachen en elkaar aan het nat gooien.

Ik begon ook te zwemmen richting de kant maar hij was sneller en hij greep mijn benen vast. Ik wurmde me los en begonnen het water uit te lopen. Weer was hij sneller en ik hoorde hem vlak achter me rennen door het water.

Hij klemde zich vast om me heen, ik probeerde het water uit te komen. Het gevoel dat hij met zijn gladde gespierde lichaam tegen me aan zat, maakte me nog geiler dan ik al was. Toen ik bijna het water uit was, liep ik over een steen die op de bodem lag en ik verloor mijn evenwicht waardoor we op onze zij in het water vielen. We lagen in branding van de zee en begonnen keihard te lachen. Ik draaide naar hem toe en lag daardoor half op hem. We lagen half in de zee en ik zag hoe de golven iedere keer over zijn buik gingen, zijn mooie wasbord dat doordat die nat was, mooi glom door het licht van de boulevard.

Ilias lag nog te lachen van onze actie en stopte toen hij merkte dat ik hem bekeek. Even keken we elkaar diep in de ogen aan, hij legde zijn hand in mijn nek en trok mijn hoofd naar zich toe. Onze lippen raakten elkaar aan en het was voor ons beiden duidelijk. We begonnen zachtjes te zoenen en langzamer werd het steeds geiler. Zijn hand gleed over mijn rug en trok me nog dichter tegen hem aan. Ik leunde tegen zijn heerlijke natte lijf, de golven die op ons uitdoofden.

Het zoenen was zo heerlijk, we bleven zeker wel een aantal minuten daar liggen. Ik was enorm geil en ik voelde hoe mijn pik aardig stijf in mijn kletsnatte boxer zat. Ik kon niet geloven dat dit gebeurde en stopte met zoenen. Ik keek hem aan en zei: Hij glimlachte en zei: Vanmiddag op het strand.

Hij was dus die lekkere gozer vanmiddag! Hij trok mijn hoofd weer naar de zijne en nu begonnen we ontzettend geil te zoenen en te tongen. We waren duidelijk tot elkaar aangetrokken en we wilden elkaar.

Dat werd door Ilias nogmaals bevestigd: Ik liet me op zijn lichaam zakken en geile vrijpartij ontstond, ik voelde zijn natte glibberige lijf tegen de mijne, onze monden en tongen gingen wild en geil tekeer, we kreunden beiden zacht van genot.

Ik voelde hoe zijn stijve pik tegen de mijne aanschuurde, zijn handen over mijn rug gleden. Zijn ene hand ging mijn boxer in en streelde mijn bil. Maar ergens was ik verstandig: Hij knikte, ik ging van hem af en we stonden op.

We renden verder het strand op richting onze kleren en toen pas viel het me op dat Linda nergens te bekennen was. Ik raapte mijn kleren op en trok ze gewoon aan over mijn natte lijf. Ilias deed dat ook en toen we klaar waren liepen we snel het strand op richting het hotel.

Er was gelukkig een aparte ingang via het zwembad en dan hoefden we niet langs de receptie. We liepen het hotel in en we renden snel de trap op, gedreven door onze lust en geilheid. Ik liep de gang op en met het pasje opende ik de deur van mijn kamer, ik was echt blij dat ik een aparte kamer had. Ik liep de kamer in, Ilias sloot achter me de deur. Voor een paar seconden bleef hij staan bij de deur en keek me geil aan.

Wat zag hij er lekker uit! Het water droop nog van onze gezichten en onze kleren waren nat geworden door onze natte lijven. Met een snelle pas liep hij op me af en meteen drukten we onze monden op elkaar en onze armen omsloten elkaar. We zoenden erg geil en onze handen gleden over onze natte kleding. Ik pakte zijn polo vast en trok hem met moeite over zijn hoofd uit. Mijn handen streelden zijn gespierde torso en voelde hoe vochtig zijn huid nog was.

Hij zoende me in mijn nek en ik voelde hoe hij langzaam mijn t-shirt optilde. Hij liet zijn hoofd zakken en hij kuste en likte mijn ontblote buik. We keken allebei naar elkaars broek en dan weer naar de opening. Al meteen begonnen we elkaars broekriem los te maken en toen de knopen. Hij haalde mijn handen weg bij zijn broek en maakte mijn broek nog verder los.

Met zijn hand wreef hij over mijn boxer met daarin mijn stijve paal. Hij ging iets door zijn knieën en begon op mijn borst te kussen. Toen nam hij mijn tepel in zijn mond, met mijn hand drukte ik zijn hoofd er tegenaan en ik kreunde zachtjes. Hij zakte verder naar beneden en kuste weer mijn buik. Hij ging op zijn knieën staan en trok mijn broek naar beneden. Hij kuste nu mijn onderbuik en masseerde in de tussentijd mijn stijve pik. Hij nam de rand van mijn boxer tussen zijn tanden en trok eraan; Ilias keek me ondeugend aan.

Hij liet los en begon door de natte stof heen op mijn lul te bijten en te sabbelen. Hij stopte en met zijn handen trok hij de boxer naar beneden. Mijn paal sprong meteen eruit, Ilias stak meteen zijn tong uit en likte mijn pik.

Die begon meteen verder te groeien. Nadat hij hem goed had gelikt, nam hij mijn paal in zijn mond en begon heerlijk erop te zuigen.

Ik kreunde van genot! Hij opende zijn mond verder en liet mijn lul in zijn mond gaan en begon mij te pijpen. Tegelijk keek hij mij geil aan en ik streelde over zijn hoofd. Steeds gulziger nam hij mijn dikke paal tussen zijn lippen, zijn hand streelde mijn buik.

Ilias genoot duidelijk van het verwennen van mijn paal en al snel verdween die dieper en dieper in zijn geile bek. Oh wat deed hij dat heerlijk, hoe harder hij aan mijn lul zoog, des te harder ik kreunde! Mijn pik verdween nu volledig in zijn mond, het puntje van zijn neus raakte mijn onderbuik aan.

Mijn vingers gleden nog steeds door zijn haar, zijn hand ging over mijn torso en kneep af en toe lekker in mijn tepels. Met twee handen pakte ik zijn hoofd beet en begon hem in zijn mond te neuken. Eerst langzaam en toen steeds sneller en dieper, waardoor mijn pik weer helemaal in zijn mond ging, ik voelde mijn eikel diep zijn keel gaan. Wat een geil gevoel was dat! Ik stopte met pompen en haalde mijn handen van zijn hoofd af. Ik wilde Ilias omhoog trekken en dan op een sexy en stoere manier hem op het bed gooien, maar in een flits zette hij zijn handen op mijn blote kont en trok mij steeds richting hem waardoor mijn paal weer diep in zijn mond pompte.

Het voelde zo lekker, ik moest oppassen dat ik niet zou klaarkomen, ik wilde dat nu nog niet. Ik zette mijn handen onder zijn armen bij zijn oksels en trok hem zo omhoog. Ilias schrok en keek me verbaasd aan. Hij wilde gaan staan, maar al voordat hij dat kon, zette ik hem meteen op de rand van het bed wat rechts van ons stond.

Met mijn broek op mijn enkels deed ik een paar stappen richting hem en ging op knieën zitten naast hem. Ik zette mijn hand op zijn borst en duwde hem naar achteren. Hij viel achterover op het bed, ik leunde over hem heen en begon hem op zijn mond te zoenen. Zijn handen gleden over mijn rug, het zoenen werd al snel heel intens en onze tongen wrongen in elkaar.

Ik maakte me los van zijn heerlijke lippen en begon zijn heerlijke en gespierde bovenlijf te kussen. Mijn mond ging van zijn nek naar zijn borsten en tepels, van zijn buik naar zijn navel. Toen kwam ik bij zijn broek, die al open stond en een stuk van zijn blauwe strakke boxer zichtbaar was. Een flinke bult was al voor een stuk te zien, maar wilde natuurlijk alles zien!

Ik pakte zijn spijkerbroek bij de rand beet en begon aan te trekken. Ilias tilde zijn kont op en ik trok zo zijn broek uit. Nu was de bult in zijn broek goed zichtbaar en ik dook er meteen heen. Ik pakte zijn stijve paal beet door zijn boxer en beet er zachtjes op.

Ilias streelde met zijn hand over mijn hoofd en ik hoorde hem zachtjes kreunen. Ik ging weer omhoog terwijl ik zijn paal masseerde en likte over zijn buik naar zijn tepel en zoog en beet erop. Zijn gekreun werd even wat harder, totdat ik verder omhoog kwam en hem geil op zijn mond zoende. Ik stopte, pakte zijn boxer vast en trok hem uit. Zijn stijve pik was precies zoals ik het had gevoeld en leek nu zelfs dikker!

Hij lag heel verleidelijk op zijn gespierde onderbuik en meteen leunde ik eroverheen, greep hem vast en nam die dikke paal in mijn mond. Ik zette mijn lippen stevig eromheen en door zijn dikte was het meteen een mond vol. Ik pijpte hem heel intens, hij begon geil te kreunen en zijn hand gleed over me heen. Mijn ene hand hield zijn paal vast en de andere streelde zijn gespierde lijf; zijn heerlijke bovenbenen, lekkere sixpack en gespierde borst.

Ik nam zijn lul dieper in mijn mond, Ilias kreunde iets harder. Zijn pik werd verder naar beneden toe steeds dikker, wat bijna niet in mijn mond paste. Ik haalde hem uit mijn mond, begon aan zijn kale ballen te likken en aan zijn pik te trekken.

Ik nam zijn ballen 1 voor 1 in mijn mond en zoog eraan, Ilias genoot ervan zo te horen. Ik kwam overeind en ging naast hem zitten op de rand van het bed, ik trok mijn broek en boxer verder uit.

Hij kwam overeind, we keken elkaar aan en tongzoenden. Hij stopte even en zei: Ik stond op, liep naar mijn toilettas en haalde 2 condooms en glijmiddel eruit. Ik zette 1 condoom op mijn nachtkastje, de ander en het glijmiddel nam ik mee en ging weer naast hem zitten op het bed. Ik scheurde de verpakking open en rolde zo het rubbertje over mijn stijve paal uit. Ilias nam het glijmiddel en goot een flinke hoeveelheid over mijn pik.

Hij smeerde het volledig uit door aan mijn paal te trekken. Hij leunde achterover en deed zijn hand richting zijn kontje. Hij smeerde zijn gaatje goed in en vervolgens liet hij ook zijn vinger naar binnen gaan. Hij stond op en ik ging wat verder op het bed liggen. Hij klom op het bed en ging met zijn gezicht naar mij toe, op mijn buik zitten. Hij stond op zijn knieën en hing boven mijn paal. Ik pakte mijn stijve dikke pik vast en begeleidde die naar zijn kontje. Hij zakte iets en mijn eikel kwam tegen zijn ster aan.

Langzaam zakte hij verder en ik voelde mijn pik in zijn kontje verdwijnen. Wat zat zijn gaatje strak om mijn staaf, maar wat voelde dat ook weer lekker! Ilias en ik kreunden, de pijn was in zijn gezicht af te lezen. Ik liet mijn lul los en pakte zijn lekkere billen vast. Toen mijn pik halverwege in hem zat, kwam hij weer omhoog.

Hij zuchtte van opluchting. Al meteen liet hij zich weer zakken en mijn paal gleed er weer in. Hij bleef dat herhalen en steeds verder, totdat mijn pik er bijna volledig in zat. Hij voerde het tempo op en begon al aardig op me te rijden, zijn stijve pik zag ik flink bewegen. We kreunden beiden aardig hard, zijn gekreun klonk erg geil!

Begin snel met dit ultieme stappenplan! Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Wc-papier spoel je niet door.

In plaats daarvan gooi je het in de prullenbak, want de riolering in Griekenland kan poep prima handelen , maar papier wil nog weleens zorgen voor nare verstoppingen. Dusse, succes met het doorbreken van je gewoonte van afvegen en laten vallen. Om deze beleefde gewoonte te ondersteunen hebben de Grieken bij veel restaurants en openbare gelegenheden de sloten op de deur van het gemak zelfs helemaal weggelaten.

Eerlijk gezegd zit ik niet heel erg lekker als er ieder moment een Griek met hoge nood binnen kan komen stormen. Vergeet ook niet om de wc-deur open te laten staan als je eraf komt, anders heb je de kans dat je iemand dwingt in zijn broek te plassen. Ondersteun je Engels met handen en voeten, maar pas op met welk gebaar je maakt.

Een thumbs-up betekent in Griekenland wat een middelvinger hier betekent. Niet heel chic om dat naar iemand te doen als die je net heel behulpzaam heeft uitgelegd dat de bakker na de kerk linksaf is. Iets met oploeven en afvallen. Ik doe het eerlijk gezegd beter als dekslet. Volg de avonturen van Kiki Lees wekelijks mee in het dagboek van het nichtje van Floor Faber.

Beste kortingscodes van vandaag: Nieuws, handige tips, weetjes en de beste acties Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Dat moet je maken! VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost.

Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Lekkende kut meisje leert neuken


op zijn grieks doen lekkere stoot

Ze vond het wel een goed idee en na het restaurant, liepen we de trap af, deden onze schoenen uit en liepen we via het strand naar ons hotel.

Bij het strand van het hotel aangekomen, besloten we nog even op het zand te gaan zitten en te genieten van onze laatste avond. De maan scheen volop en het uitzicht naar de zee was geweldig, verderop zag je de lichten van de drukke boulevard. We zijn daar een tijdje blijven zitten, zo mooi dat het was. Opeens werd de stilte verbroken door een mannelijke stem: Ik keek richting de man en zag alleen een zwarte schim die onze kant op kwam gelopen.

Hij was een paar meter van ons verwijderd en door het licht van de maan zag ik het gezicht van de persoon: Linda zag hem ook en ze zei: Ik stond op van blijdschap en toen hij tegenover me stond zei ik: We stelden ons voor en gingen verder met het gesprek wat we aan tafel hadden.

Ik keek als hij praatte naar zijn knappe gezicht wat goed zichtbaar was door de felle maan, wat was het een mooie jongen dacht ik en een warm gevoel ging door mijn lichaam! We hadden een heel gezellig gesprek tot hij opeens tegen me zei: Ik was stom geslagen door zijn vraag, ik wist niet wat ik moest zeggen. Waarom niet dacht ik, heerlijk de zee in met deze hunk. Hij begon zich al uit te kleden en ik stond snel op. Ik begon me ook uit te kleden, mijn kleding viel op het zand.

Ilias stond al in zijn strakke witte boxer, ik was bezig mijn broek uit te trekken. Ik had nu ook alles uit behalve mijn boxer en ik rende achter hem aan. In het donker zag ik hem de zee in rennen en ik hoorde ook het gespetter.

Ik vervolgde hem en rende ook de zee in. Het water spatte tegen me aan, het was inderdaad lekker warm. Ik dook de zee in en zag paar meter verderop zijn hoofd boven het water uitsteken. We hadden geluk dat de maan scheen, anders waren de lichten van de boulevard niet genoeg geweest om hem te zien.

Hij bleef op een plek staan en ik zwom naar hem toe. De zee was niet diep dus ik wist dat je hier gewoon kon staan. Ik ging op ongeveer een meter van hem af staan, zijn natte knappe gezicht glom in het licht van de boulevard. Ik dacht na hoe spannend dit was, in zee met deze lekkere gozer die alleen zijn boxer aan heeft, en een gevoel van spanning en geilheid gierde door mijn lichaam. Het liefste zou ik naar hem toe zwemmen en… Opeens werden mijn gedachtes onderbroken door een flats water tegen mijn gezicht.

Als een stel kinderen waren we aan het lachen en elkaar aan het nat gooien. Ik begon ook te zwemmen richting de kant maar hij was sneller en hij greep mijn benen vast.

Ik wurmde me los en begonnen het water uit te lopen. Weer was hij sneller en ik hoorde hem vlak achter me rennen door het water. Hij klemde zich vast om me heen, ik probeerde het water uit te komen. Het gevoel dat hij met zijn gladde gespierde lichaam tegen me aan zat, maakte me nog geiler dan ik al was. Toen ik bijna het water uit was, liep ik over een steen die op de bodem lag en ik verloor mijn evenwicht waardoor we op onze zij in het water vielen. We lagen in branding van de zee en begonnen keihard te lachen.

Ik draaide naar hem toe en lag daardoor half op hem. We lagen half in de zee en ik zag hoe de golven iedere keer over zijn buik gingen, zijn mooie wasbord dat doordat die nat was, mooi glom door het licht van de boulevard.

Ilias lag nog te lachen van onze actie en stopte toen hij merkte dat ik hem bekeek. Even keken we elkaar diep in de ogen aan, hij legde zijn hand in mijn nek en trok mijn hoofd naar zich toe. Onze lippen raakten elkaar aan en het was voor ons beiden duidelijk. We begonnen zachtjes te zoenen en langzamer werd het steeds geiler. Zijn hand gleed over mijn rug en trok me nog dichter tegen hem aan. Ik leunde tegen zijn heerlijke natte lijf, de golven die op ons uitdoofden.

Het zoenen was zo heerlijk, we bleven zeker wel een aantal minuten daar liggen. Ik was enorm geil en ik voelde hoe mijn pik aardig stijf in mijn kletsnatte boxer zat. Ik kon niet geloven dat dit gebeurde en stopte met zoenen. Ik keek hem aan en zei: Hij glimlachte en zei: Vanmiddag op het strand. Hij was dus die lekkere gozer vanmiddag! Hij trok mijn hoofd weer naar de zijne en nu begonnen we ontzettend geil te zoenen en te tongen.

We waren duidelijk tot elkaar aangetrokken en we wilden elkaar. Dat werd door Ilias nogmaals bevestigd: Ik liet me op zijn lichaam zakken en geile vrijpartij ontstond, ik voelde zijn natte glibberige lijf tegen de mijne, onze monden en tongen gingen wild en geil tekeer, we kreunden beiden zacht van genot.

Ik voelde hoe zijn stijve pik tegen de mijne aanschuurde, zijn handen over mijn rug gleden. Zijn ene hand ging mijn boxer in en streelde mijn bil.

Maar ergens was ik verstandig: Hij knikte, ik ging van hem af en we stonden op. We renden verder het strand op richting onze kleren en toen pas viel het me op dat Linda nergens te bekennen was. Ik raapte mijn kleren op en trok ze gewoon aan over mijn natte lijf. Ilias deed dat ook en toen we klaar waren liepen we snel het strand op richting het hotel. Er was gelukkig een aparte ingang via het zwembad en dan hoefden we niet langs de receptie.

We liepen het hotel in en we renden snel de trap op, gedreven door onze lust en geilheid. Ik liep de gang op en met het pasje opende ik de deur van mijn kamer, ik was echt blij dat ik een aparte kamer had. Ik liep de kamer in, Ilias sloot achter me de deur. Voor een paar seconden bleef hij staan bij de deur en keek me geil aan. Wat zag hij er lekker uit! Het water droop nog van onze gezichten en onze kleren waren nat geworden door onze natte lijven.

Met een snelle pas liep hij op me af en meteen drukten we onze monden op elkaar en onze armen omsloten elkaar. We zoenden erg geil en onze handen gleden over onze natte kleding. Ik pakte zijn polo vast en trok hem met moeite over zijn hoofd uit. Mijn handen streelden zijn gespierde torso en voelde hoe vochtig zijn huid nog was.

Hij zoende me in mijn nek en ik voelde hoe hij langzaam mijn t-shirt optilde. Hij liet zijn hoofd zakken en hij kuste en likte mijn ontblote buik.

We keken allebei naar elkaars broek en dan weer naar de opening. Al meteen begonnen we elkaars broekriem los te maken en toen de knopen. Hij haalde mijn handen weg bij zijn broek en maakte mijn broek nog verder los. Met zijn hand wreef hij over mijn boxer met daarin mijn stijve paal. Hij ging iets door zijn knieën en begon op mijn borst te kussen. Toen nam hij mijn tepel in zijn mond, met mijn hand drukte ik zijn hoofd er tegenaan en ik kreunde zachtjes. Hij zakte verder naar beneden en kuste weer mijn buik.

Hij ging op zijn knieën staan en trok mijn broek naar beneden. Hij kuste nu mijn onderbuik en masseerde in de tussentijd mijn stijve pik. Hij nam de rand van mijn boxer tussen zijn tanden en trok eraan; Ilias keek me ondeugend aan.

Hij liet los en begon door de natte stof heen op mijn lul te bijten en te sabbelen. Hij stopte en met zijn handen trok hij de boxer naar beneden. Mijn paal sprong meteen eruit, Ilias stak meteen zijn tong uit en likte mijn pik. Die begon meteen verder te groeien. Nadat hij hem goed had gelikt, nam hij mijn paal in zijn mond en begon heerlijk erop te zuigen.

Ik kreunde van genot! Hij opende zijn mond verder en liet mijn lul in zijn mond gaan en begon mij te pijpen.

Tegelijk keek hij mij geil aan en ik streelde over zijn hoofd. Steeds gulziger nam hij mijn dikke paal tussen zijn lippen, zijn hand streelde mijn buik. Ilias genoot duidelijk van het verwennen van mijn paal en al snel verdween die dieper en dieper in zijn geile bek. Oh wat deed hij dat heerlijk, hoe harder hij aan mijn lul zoog, des te harder ik kreunde!

Mijn pik verdween nu volledig in zijn mond, het puntje van zijn neus raakte mijn onderbuik aan. Mijn vingers gleden nog steeds door zijn haar, zijn hand ging over mijn torso en kneep af en toe lekker in mijn tepels. Met twee handen pakte ik zijn hoofd beet en begon hem in zijn mond te neuken.

Eerst langzaam en toen steeds sneller en dieper, waardoor mijn pik weer helemaal in zijn mond ging, ik voelde mijn eikel diep zijn keel gaan. Wat een geil gevoel was dat! Ik stopte met pompen en haalde mijn handen van zijn hoofd af. Ik wilde Ilias omhoog trekken en dan op een sexy en stoere manier hem op het bed gooien, maar in een flits zette hij zijn handen op mijn blote kont en trok mij steeds richting hem waardoor mijn paal weer diep in zijn mond pompte.

Het voelde zo lekker, ik moest oppassen dat ik niet zou klaarkomen, ik wilde dat nu nog niet. Ik zette mijn handen onder zijn armen bij zijn oksels en trok hem zo omhoog. Ilias schrok en keek me verbaasd aan.

Hij wilde gaan staan, maar al voordat hij dat kon, zette ik hem meteen op de rand van het bed wat rechts van ons stond. Met mijn broek op mijn enkels deed ik een paar stappen richting hem en ging op knieën zitten naast hem. Ik zette mijn hand op zijn borst en duwde hem naar achteren. Hij viel achterover op het bed, ik leunde over hem heen en begon hem op zijn mond te zoenen. Zijn handen gleden over mijn rug, het zoenen werd al snel heel intens en onze tongen wrongen in elkaar.

Ik maakte me los van zijn heerlijke lippen en begon zijn heerlijke en gespierde bovenlijf te kussen. Mijn mond ging van zijn nek naar zijn borsten en tepels, van zijn buik naar zijn navel. Toen kwam ik bij zijn broek, die al open stond en een stuk van zijn blauwe strakke boxer zichtbaar was. Een flinke bult was al voor een stuk te zien, maar wilde natuurlijk alles zien! Ik pakte zijn spijkerbroek bij de rand beet en begon aan te trekken.

Ilias tilde zijn kont op en ik trok zo zijn broek uit. Nu was de bult in zijn broek goed zichtbaar en ik dook er meteen heen. Ik pakte zijn stijve paal beet door zijn boxer en beet er zachtjes op. Ilias streelde met zijn hand over mijn hoofd en ik hoorde hem zachtjes kreunen. Ik ging weer omhoog terwijl ik zijn paal masseerde en likte over zijn buik naar zijn tepel en zoog en beet erop. Zijn gekreun werd even wat harder, totdat ik verder omhoog kwam en hem geil op zijn mond zoende. Ik stopte, pakte zijn boxer vast en trok hem uit.

Zijn stijve pik was precies zoals ik het had gevoeld en leek nu zelfs dikker! Hij lag heel verleidelijk op zijn gespierde onderbuik en meteen leunde ik eroverheen, greep hem vast en nam die dikke paal in mijn mond. Ik zette mijn lippen stevig eromheen en door zijn dikte was het meteen een mond vol. Ik pijpte hem heel intens, hij begon geil te kreunen en zijn hand gleed over me heen. Mijn ene hand hield zijn paal vast en de andere streelde zijn gespierde lijf; zijn heerlijke bovenbenen, lekkere sixpack en gespierde borst.

Ik nam zijn lul dieper in mijn mond, Ilias kreunde iets harder. Zijn pik werd verder naar beneden toe steeds dikker, wat bijna niet in mijn mond paste.

Ik haalde hem uit mijn mond, begon aan zijn kale ballen te likken en aan zijn pik te trekken. Ik nam zijn ballen 1 voor 1 in mijn mond en zoog eraan, Ilias genoot ervan zo te horen. Ik kwam overeind en ging naast hem zitten op de rand van het bed, ik trok mijn broek en boxer verder uit.

Hij kwam overeind, we keken elkaar aan en tongzoenden. Hij stopte even en zei: Ik stond op, liep naar mijn toilettas en haalde 2 condooms en glijmiddel eruit. Ik zette 1 condoom op mijn nachtkastje, de ander en het glijmiddel nam ik mee en ging weer naast hem zitten op het bed. Ik scheurde de verpakking open en rolde zo het rubbertje over mijn stijve paal uit. Ilias nam het glijmiddel en goot een flinke hoeveelheid over mijn pik. Hij smeerde het volledig uit door aan mijn paal te trekken.

Hij leunde achterover en deed zijn hand richting zijn kontje. Hij smeerde zijn gaatje goed in en vervolgens liet hij ook zijn vinger naar binnen gaan. Hij stond op en ik ging wat verder op het bed liggen. Hij klom op het bed en ging met zijn gezicht naar mij toe, op mijn buik zitten.

Hij stond op zijn knieën en hing boven mijn paal. Ik pakte mijn stijve dikke pik vast en begeleidde die naar zijn kontje. Hij zakte iets en mijn eikel kwam tegen zijn ster aan. Langzaam zakte hij verder en ik voelde mijn pik in zijn kontje verdwijnen.

Wat zat zijn gaatje strak om mijn staaf, maar wat voelde dat ook weer lekker! Ilias en ik kreunden, de pijn was in zijn gezicht af te lezen. Ik liet mijn lul los en pakte zijn lekkere billen vast. Toen mijn pik halverwege in hem zat, kwam hij weer omhoog. Hij zuchtte van opluchting. Al meteen liet hij zich weer zakken en mijn paal gleed er weer in. Hij bleef dat herhalen en steeds verder, totdat mijn pik er bijna volledig in zat. Hij voerde het tempo op en begon al aardig op me te rijden, zijn stijve pik zag ik flink bewegen.

We kreunden beiden aardig hard, zijn gekreun klonk erg geil! Begin snel met dit ultieme stappenplan! Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Wc-papier spoel je niet door. In plaats daarvan gooi je het in de prullenbak, want de riolering in Griekenland kan poep prima handelen , maar papier wil nog weleens zorgen voor nare verstoppingen. Dusse, succes met het doorbreken van je gewoonte van afvegen en laten vallen. Om deze beleefde gewoonte te ondersteunen hebben de Grieken bij veel restaurants en openbare gelegenheden de sloten op de deur van het gemak zelfs helemaal weggelaten.

Eerlijk gezegd zit ik niet heel erg lekker als er ieder moment een Griek met hoge nood binnen kan komen stormen. Vergeet ook niet om de wc-deur open te laten staan als je eraf komt, anders heb je de kans dat je iemand dwingt in zijn broek te plassen.

Ondersteun je Engels met handen en voeten, maar pas op met welk gebaar je maakt. Een thumbs-up betekent in Griekenland wat een middelvinger hier betekent.

Niet heel chic om dat naar iemand te doen als die je net heel behulpzaam heeft uitgelegd dat de bakker na de kerk linksaf is. Iets met oploeven en afvallen. Ik doe het eerlijk gezegd beter als dekslet. Volg de avonturen van Kiki Lees wekelijks mee in het dagboek van het nichtje van Floor Faber.

Beste kortingscodes van vandaag: Nieuws, handige tips, weetjes en de beste acties Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Dat moet je maken! VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.