Film

Neuken op zijn hondjes meester zoekt sub

neuken op zijn hondjes meester zoekt sub

Er zullen regels komen waaraan ze zich moeten houden. Geeft U mij de kans slaafje te mogen worden. Meesteres Geeft U mij een kans Uw onderdaan te mogen worden, U boeit mij fysiek, en mentaal. Nederig zal ik mij dienen te gedragen stuur alleen bericht als U houdt van rollenspel, bondage, pis, slaag.. GEEN bloed en poep. Bij een afspraak Luister jij naar mij. Je doet wat ik zeg en spreekt mij vooral niet tegen. Ik ben een vrouw die graag domineert.

Ik heb graag de touwtjes in handen en ik ben de belangrijkste. Je houd er van om vernederd te worden. Je voert graag opdrachten uit. Bij het maken van contact spreek je mij altijd aan met U. Sletje zoekt een D in Drenthe. Dit sletje wil graag dienen. Welke D in de leeftijd van jaar en woonachtig in Drenthe is naar haar op zoek? Heb je misschien een huishoudster nodig die in een spannende outfit jouw huis komt schoonmaken?

Of een secretaresse die meerdere vreemde talen kent en snel en accuraat kan typen.. Laat het me gauw weten. Meesteres en haar sub zoeken een extra slaaf. Domina en haar slaafje zoeken een extra slaaf om vannalles uit te proberen en experimenteren.

Durf jij het aan om voor een paar dagen jezelf volledig over te geven aan ons. Laat je maar horen dan! Liefst uit de omgeving van zeeland en west-brabant En ow ja. Graag jonger dan ik, vanaf 18 jaar. Ik heb nog nooit via Internet een sexafspraak gemaakt. Wél enige ervaring met bdsm. Ik hou ervan vastgebonden en geblinddoekt te worden.

Ik kan geen kant op, jij hebt alle macht. Je mag mij lekker gebruiken voor bijna al je sexuele behoeften niet anaal. Ik heb een sterke voorkeur voor jongere jongens, vanaf 18 jaar. In ieder geval graag jonger dan ik zelf ben En graag groot geschapen. Nieuwe sub zoekt meester.

Ik wil leren hoe het is om gedomineerd te worden. Ik ben nieuw in het wereldje en heb geen ervaring. Mag ik jou in de boeien slaan? Ik zeg het maar gewoon zoals het is: Ik zoek een man op wie ik mijn geile lusten mag botvieren. Daaraan komt ook een strap-on voorbinddildo te pas én mijn handboeien, uiteraard. Mannen die zich door mij willen laten vernederen. Hier spreekt Meesteres Eva tot je en je weet dat als ik praat dat je dan maar goed moet gaan luisteren.

Door het plaatsen van deze oproep ben ik op zoek naar mannen die zich lekker door mij willen laten vernederen. Ook kun je bij mij terecht als je een vreemde fantasie hebt. Al meer dan tien jaar doe ik dit werk dus ik kijk nergens meer van op en zal je ook niet veroordelen.

Voor mijn eigen plezier heb ik nu een aantal slaven onder mijn beheer dit zijn mijn persoonlijke lustslaven. Zijn er nu vijf, voor één bepaalde slaaf bepaal ik bijvoorbeeld wanneer hij sex mag hebben. Als nieuwe slaaf zal je geen sex met mij hebben, in uitzonderlijke gevallen is het wel mogelijk sex met mij te hebben maar je weet dat je dan wel heel goed al mijn bevelen opgevolgd moet hebben …. Meesteres Gertie heeft een pijnslaaf ter beschikking.

Hallo nieuwe meesters , mijn meesteres Gertie stelt mij pijnslaaf Paul ter beschikking voor anderen voor een kort periode. Deze slaaf is bereid te doen wat de meesters van hem verlangen.

De eerste voorwaarde van mijn meesteres is, is dat alles in haar sm-kamer moet gebeuren in haar aanwezigheid. Heeft u interesse dan kunt u met mijn meesteres in contact komen.

Uw onderdanige pijnslaaf Paul de oproep is geplaatst in opdracht van mijn meesteres. Jonge of rijpere toyboy voor urenlang speel genot. Altijd al leuk gevonden dat de vrouw wat dominanter is in bed. Of vind je het gewoon geil om te zien hoe een vrouw de touwtjes stevig in handen heeft. Als jij je zelf kan vinden in een iets of wat onderdanige rol dan kunnen wij vast vast nog wel uren lang plezier hebben. Ik hoor het graag van je.

Ik kon geen kant op. Masseren was ook voorbij. Een ding was me overduidelijk. SM probeerde me te kraken, af te kraken tot op het bot. Hij is goed, nee beter dan goed en een gewaarschuwde sub telt voor twee. Tel je ademhaling, rustig inademen 1 en 2 en uitademen 1 en twee…….. Dit kost natuurlijk heel veel kracht Net begonnen nog geen tik gekregen en nu al zo diep moeten gaan pffft, dat belooft.

Ik hoorde aan de andere kant van de kamer allerlei geluiden. Ik probeerde mij een beeld te vormen van hoe o de Meester waarschijnlijk aan het pijpen was. Aan het geluid te oordelen ging het er hevig aan toe.

Nog een kreun en het geluid verstomde. Even niets toen voetstappen mijn kant uit. Denk erom ik kom hem zelf keuren" Ze moet om genade smeken, niet dat ze die zal krijgen hoor"ging hij verder.

Instinctief wist ik dat het volgende het afkraken van mijn penis zou zijn……. SM lachte zelf ook mee.

Ik dacht het niet. Ik voelde hoe hij mijn hoofd nam en zijn penis hard en diep mijn mond in ramde. Hoe groot is dat ding wel niet? Geblinddoekt was dat onmogelijk uit te maken. O voelde ik nu ook naast me. Ze begon me te strelen en af te trekken. Kneep in een tepel Als of dat nog niet genoeg was moest desire mijn neus dichthouden.

Geen lucht… Dit ging hard heel hard. Lekker Ongecontroleerd samen trekken van het middenrif snakkend naar lucht. Pijn genot, duizelig, ik zag sterretjes. SM deed een stap terug, desire liet mijn neus los…. O stopte Ik snakte naar lucht, lucht, lucht……. Nog steeds zwaar ademend antwoordde ik "Ja Meester". Gewillig stak ik mijn tong uit. O draaide mijn vibo piercing vast, die daardoor ingeschakeld werd. Bij het inschakelen verstijfde ze even, maar liet verder niets merken. Ik had net genoeg tijd gewonnen om driemaal heel diep in en uit te ademen, een welbekende duiktechniek om langer zonder lucht te kunnen.

Weer ramde Hij hard zijn pik mijn mond in. Deze keer probeerde ik zijn eikel zoveel mogelijk met de kleine vibo te strelen. Met succes want in plaats van heel diep naar binnen te rammen bleef zijn eikel voor in mijn mond. Tussen het slikken door kon ik zelfs lucht pakken. Ik liet mijn tong met piercing maar rond die eikel dansen Zijn eikel zwol en werd harder. Zijn ademhaling zwaarder en onregelmatig.

Ik voelde een warme straal sperma in mijn mond, nog een schok, een diepe grom. Ergens was desire van mijn knieën afgestapt. Wanneer precies weet ik niet meer. Wat ik wel weet is dat mijn knietjes lekker doof aan voelden en dat het gevoel snel terugkwam. Met veel moeite kwam ik overeind.

Mijn knieën waren stijf en gevoelig en knikkend. Mijn handen zaten nog steeds vast, en ik was nog steeds geblinddoekt. Toen ik die morgen de post van de deurmat haalde was daar een bekende zwarte enveloppe, zonder afzender aan desire gericht. Toen ik de enveloppe opende voelde ik in het zacht reliëf de initialen SM.

Ik wist wat te verwachten. Ik heb eerder opdrachten in deze vorm gekregen. Ik maakte de brief open. Op het mooie zwarte papier stond met gouden letters in het herkenbare markante handschrift het volgende geschreven: Amsterdam, vrijdag de 13e , om Meer instructies heb ik niet nodig. Ik weet wat er van me verwacht wordt. Een vergenoegde rilling kruipt over mijn rug omhoog.

Eindelijk, hier heb ik naar uitgezien. Ik verwacht dat kinky erbij zal zijn, maar zeker weten doe ik het niet. Ik verwacht o te zien maar ook daar heb ik geen zekerheid over. Zeker is dat SM de touwtjes in handen heeft.

Dat Hij er is, is zeker. Vrijdag de 13e, dat is over ruim een week. Een week opgewarmd worden is net niet te veel van het goede. Halverwege de middag, ik zal de middag vrij nemen. Mijn spullen neem ik mee naar mijn werk en vandaar uit vertrek ik naar het bekende adres in Amsterdam. Omkleden kan ik daar. De ochtend van de 13e valt me zwaar. Ik word geacht te werken maar mijn verstand zit niet op werk nivo. De minuten kruipen en het wil maar geen Ik voel me zenuwachtig gespannen en verwachtingsvol.

Voordat ik eindelijk mijn pas voor het tourniquetje kan houden op weg naar mijn afspraak haal ik nog iets te eten. En dan ga ik definitief op weg. Amsterdam is bekend terrein, moeiteloos stuur ik naar de parkeergarage, neem mijn tas met spullen en loop de smalle straatjes van de Amsterdamse binnenstad door op weg naar het adres. De deur zwaait open en twee warme armen sluiten om me heen. O begroet me met twee klinkende zoenen op mijn wangen en een warme kus op mijn mond.

Terwijl ze naar buiten stormt in een prachtige strakke lak outfit roept ze nog: Gniffelend loop ik door, de trap op. Ik voel me tevreden en blij. Geen idee wat me te wachten staat maar als O zo'n stemming heeft dan beloofd het goed te worden. Het is donker binnen, ik ben er vaker geweest maar het valt me toch niet mee de juiste deur te vinden. Ik ben NIET te laat en ik weet het, maar als je Meester vindt dat je te laat bent, dan ben je dus te laat, hoe op tijd je feitelijk ook bent.

Ik slik al mijn opborrelende weerwoorden weg en zucht maar eens. Ik heb inmiddels mijn zicht terug gekregen en loop op SM toe. Als ik hem kussen wil grijpt hij mijn haar en trekt me hardhandig achterover. Ik knipper met mijn ogen van schrik, pijn en opwinding. De hand die me net pijnigde streelt nu mijn kin, kaak, onderlip en dwingt mijn hoofd terug. De hand knijpt en SM zijn stem is hard en dwingend: Dit keer haal ik zijn mond en mag ik hem heftig en warm zoenen.

Tongen zoeken en strelen terwijl mijn benen het begeven en ik me prettig tegen Hem aan laat zakken. Ik loop de badkamer in, ontkleed en douche me.

Tandenpoetsen en dan kleed ik me weer aan. Kousen, schoenen, kort leer minirokje, topje. Als ik de badkamer weer uit stap staat SM me met keurende blik op te wachten. Ik moet me een paar keer voor Hem omkeren voordat Hij uiteindelijk zegt dat het zo goed is.

Hij kijkt op zijn horloge en zegt dat er nog tijd genoeg is. We gaan even wat drinken. Hij loodst me de kamer binnen en schenkt me een sapje in, en zelf neemt hij er ook een. Hij begint tegen me te praten en ik hoor dat het serieus is.

We spelen met veel mensen, ik moet me kunnen concentreren. Je volgt mijn bevelen heel precies en nauwgezet op; geen discussie, geen protesten, ik weet wat ik doe en je volgt! SM staat op en laat me alleen met mijn sapje. Ik staar uit het raam over de binnen tuin naar de huizen aan de overkant.

Ik weet dat ik onzichtbaar ben voor hen maar het geeft me een bloot en onrustig gevoel daar te zitten met alleen een rokje, kousen en schoenen aan. Mijn boeien en halsband kun je toch moeilijk 'kleding' noemen. O komt breed grijnzend de kamer in lopen. Ze heeft plezier in wat ze ook gedaan heeft. Voordat ik er naar vragen kan gaat haar mond open en komt er een spraakwatervalrelaas over hoe ze dat 'Limburgse subje' te grazen heeft genomen. Ik hang ademloos aan haar lippen en lach verrukt met haar mee als ik hoor hoe hij zich keurig aan alle opdrachten heeft gehouden en om haar beschrijving van de Amerikaanse dame die uiteindelijk zo goed was om ons slachtoffer in zijn perverse wensen te voorzien.

Dan slaat ze plots haar hand voor haar mond en roept quasi verschrikt: Bedankt, dan ben ik dus nu voor de tweede keer te laat. We gniffelen er samen om. Ik loop de trap af en voeg me bij SM. Hij streelt mijn hoofd, knijpt mijn tepels en zegt: Daar tref je, je sub onder de takel op zijn knieën. Je mag je bekend maken, verder is hij voor jou.

De blinddoek blijft om, je zet zijn handen vast aan de takel en trekt ze op. Je gaat achter op zijn benen staan, schoenen blijven aan. Dat is het voor nu.

En vergeet niet wat ik eerder zei: SM kust me en geeft me een zetje naar de deur. Diepe zucht voor ik de deur open doe. Dan stap ik binnen. Op de grond onder de takel een geblinddoekte man in een slaven outfit. Hij ziet er trots en rustig uit.

Het bevalt me wat ik zie. Deze is niet bang merk ik, ik voel me trots. Ik geef gehoor aan mijn eerste opwelling, kniel voor hem neer, pak zijn hoofd en kus hem warm. Niet dat hij veel keus heeft maar toch stelt zijn toestemming me gerust.

Dat takelen is tot daaraan toe maar, op zijn benen gaan staan is heftiger, ik ben zwaar. Zijn armen klik ik omhoog vast en ga achter op zijn benen staan, dit moet krankzinnig zeer doen, zeker na verloop van tijd. Ik kijk op hem neer, hij ziet er aanraak lekker uit. Hij is voor mij heeft SM gezegd, dus ben ik vrij hem aan te raken zoals het in me opkomt.

Ik streel en masseer zijn schouders. Zoek af en toe zijn tepels om ze aan te raken, zacht of hard. Ik glimlach als bij het vooroverbuigen mijn borsten zijn hoofd en schouders raken. We staan een paar minuten zo. Ik geniet, maar voor hem moet het minder zijn, hoewel ik niet merk dat mijn gewicht hem te veel zou zijn. Dan gaat de deur weer open. SM en O komen samen binnen lopen. Kinky wordt duidelijk gemaakt dat O hem een prettige loer heeft gedraaid vanmiddag.

Ze staat er nog breed grijzend van na te genieten. De Meester spreekt harde rake woorden. Ik voel kinky reageren en herstellen. Ik streel hem niet meer. Dit is wat zijn incasseringsvermogen moet opvangen.

Als de Meester informeert naar mijn 'heksen' gewicht komt er een vlot antwoord waarop SM besluit dat kinky me nog wel even dragen mag terwijl Hij zich met O bezighoudt. Ik concentreer me op kinky en merk dat hij handig zijn lichamelijke reacties onder controle weet te houden of zijn controle terug weet te winnen. Dit is een getrainde slaaf met veel ervaring. Dit gaat hard en spannend worden. SM komt teruglopen en terwijl Hij mij streng en diep in mijn ogen kijkt zegt hij: Denk erom ik kom hem zelf keuren.

Ze moet om genade smeken, niet dat ze die zal krijgen hoor" ging hij verder. Ik slik maar kinky is niet in het minst uit het veld geslagen en pareert de bijtende woorden met een paar opmerkingen die O en mij, ondanks het absolute verbod op gegiechel, doen schateren van het lachen. SM, zelf ook niet wars van humor lacht hardop mee.

Snel herstelt SM de discipline en kinky krijgt direct een gepaste straf op het zo vlotjes openen en spreken met zijn slavenmond. Kinky wordt door de Meester hardhandig geneukt in zijn te makkelijk babbelende mond en keelholte. O heeft opdracht hem af te trekken zodat zijn lid straks op bruikbaarheid beoordeeld kan worden, aan mij de schone taak zijn luchttoevoer af te snijden. De slaaf moet kokhalzen en ik voel een vreemde geile machtswellustige golf van emoties door me heen slaan.

Moet hij zijn bek ook maar opgepaste tijden weten te houden. De Meester spreek je onderdanig, of niet, aan. Het gaat harder en duurt lang. Ik zie kinky zijn nood oplopen, hij moet straks lucht krijgen anders gaat hij 'out'. Ik voel geen medelijden of bezwaar. Ik zie alleen een geile scene, die me mateloos opwind en waar ik een redelijk vitale rol in speel.

O kijkt, net zo gespannen als ik, toe terwijl ze hem rustig, zachtjes aftrekt. Op een gebaar van de Meester laten we los. Hij stapt en zegt "Je krijgt alleen maar lucht als ik je dat geef" kinky hijgt zwaar maar antwoord alweer te snel en te vlotjes: Blijkbaar is dit toch iets te snel want kinky zegt: Kinky steekt zijn tong uit en O draait de piercing vast.

Als ze dat doet gaan haar ogen even wijd open en kijkt ze me verrukt aan, ik knipoog naar haar, ik weet wat ze onbewust gedaan heeft. We lachen niet, we reageren verder niet. Geen geneuzel en absolute volgzaamheid was de opdracht voor vanmiddag. Het effect was duidelijk zichtbaar, de Meester stootte zijn pik weer hard en diep in de slaaf zijn keel, maar bleef toen verrassend minder diep door stoten.

Kinky heeft het deze ronde minder zwaar, heeft de situatie duidelijk beter onder controle, tot de Meester schokkerig met een rauwe kreun klaarkomt. Kinky's slavenmond gebruikend om zijn sperma in te spuiten. Ik stap van kinky zijn benen af. Herstellen van de bloed toevoer is ook een pijnlijke geschiedenis en ik wil hem ook niet al te lang van deze kleine victorie laten genieten. En mijn slaaf komt traag en moeizaam omhoog. Ik geniet van zijn worsteling. Ik geniet van zijn onmacht, van zijn geboeide handen, zijn getakelde armen, zijn gebonden ogen.

Lijdt slaaf, dat is waarvoor je hier bent. Ik proef mijn Meesters sperma, ik proef mijn slaaf zijn speeksel. Ik sla mijn armen om hem heen, duw mijn borsten tegen zijn lijf en zoen hem heet en lang en diep. Ik kijk vragend naar SM die met een knik te kennen geeft dat het goed is. Kinky "Kinky sta op" gebood SM. Het voelde als een beloning, ja zelfs misschien een kleine triomf. Duidelijk was dat deze slavinnen zonder meer hun Meester volgden.

Zij waren een team, erg goed op elkaar ingespeeld en ik, ik mocht hiervan deel uitmaken. Aan de ene kant zeer vereert en trots maar aan de andere kant bang klein en onzeker. Waar was ik bang voor? Een man zonder angst heeft niets te verliezen. Waar kwam mijn onrust dan vandaan? En dat gezoem in mijn bek….. Het irriteerde me dat ik mijn onrust niet verklaren kon. Er hing voor mij een vreemd spanningsveld. Afbreken tot op de grond en misschien, als het mij aanstaat, maken we van die puinhoop die overblijft nog een echt slaafje…..

Ik wist niet van wie of voor wat. Voor mijn gevoel was het niet de Meester hoewel de klap op zich hard genoeg hiervoor was geweest. Licht aangeslagen hoorde ik nu O vragen of ik ook een kus van haar wilde……. Ik stond nog steeds geblinddoekt met geboeide polsen aan de stang op schouderhoogte. O nam mijn hoofd vast en kuste mij net als desire diep en hartstochtelijk.

Een vreemde schok ging door me heen. Het was ineens overduidelijk. Die twee slavinnen waren lovers. Je voelt dat gewoon aan de zelfde manier van tongen. De kleine zelfde subtiele bewegingen van hun tong het even zacht bijten op mijn onderlip… De manier van vasthouden, ja zelfs het loslaten. Ik stond nog na te genieten toen ik weer een harde klap in mijn gezicht kreeg…… Deze moest van desire zijn. Proefde bloed in mijn mond. Wederom sterretjes, halve melkweg. SM begon te lachen " je mag kiezen 5 innige kussen van O of 5 innige kussen van ons Desireje".

Ik begreep het niet. Waar zat de clou? Wat zag ik over het hoofd. Je weet niet waar je aan begint" lachte SM. Ik proefde de spot in zijn woorden, maar snapte het nog steeds niet. Wat was het probleem van een kus…… "O jij begint.

Heerlijk kuste ze mij perfect in ballans, niet te zacht niet te hard, niet te kort niet te lang, niet te droog niet te nat……… Even later weer een enorme oorvijg van desire. Ik voelde hoe desire mij vast nam en even heerlijk perfect uitgewogen mij kuste. Mijn conclusie bleef staan, deze vrouwen deelden meer als alleen de Meester. Ik voelde hoe ze bij me kwam staan. Weer een keiharde klap recht in mijn gezicht.

Ik voelde hoe mijn lip aan de binnenkant open gesprongen was. Weeïge smaak van bloed. Welk spelletje werd hier gespeeld? Ik probeerde helder te denken. Ik verstijfde, dat was het, naïeveling dat ik was.

Die twee waren een koppeltje. Niet in real life maar wel in dit spel. De rangorde was ook bepaald. Eerst de Meester, dan die twee en dan als laatste ik kinky. De een kuste je met veel gevoel en de ander mepte met evenveel gevoel het licht uit je ogen.. Nu ging het snel, kus ……klap…. Ik stond te draaien op mijn benen. Mijn kop bonkte, gloeide, deed zeer. Wow wat meppen die meiden hard. Goed dat ik aan de takel hing.

Tot zover subjes solidariteit, voor de thuisploeg en de rust is nog niet eens in zicht dacht ik. Ik begon langzaam te wennen aan mijn blinddoek. Ik was er nog steeds niet blij mee maar achteraf gezien moet ik bekennen dat het mijn perceptieniveau aanmerkelijk richting het mentale verplaatste.

Kleine details zoals geluidjes en geurtjes die ik normaal nauwelijks bewust zou hebben opgemerkt waren nu de basis van mijn gewaarwording. Beelden van uit mijn herinneringen en mijn fantasie vermengden zich met dit tot een nieuwe realiteit.

Langzaam drong het tot mij door dat ik de energie stroom naar mijn op een na hoogste chakra open had. Het derde oogcentrum, verbeelding, intuïtie, perceptie. Ik mijn geest zag iedereen duidelijk maar dan met een sterk aura erom heen. Wat heeft desire allemaal doorgegeven over mijn fantasieën. Wij hebben nauwelijks geheimen voor elkaar. Zij mag roeren in het diepste potje van mijn ziel.

Sommige fantasieën mag je zelfs meer dan extreem noemen. Het aanwezige klimaat was perfect voor extreme dingen ook al was dit ons eerste spel. Het gevoel zat meer dan goed. SM was briljant, langzaam had Hij al mijn natuurlijke verdediging afgebroken en mijn volledige vertrouwen gewonnen. Nu achteraf terugkijkend besef ik dat reeds hier mijn laatste defensie verslagen was. Ik was al gebroken maar voelde me nog groot. Mijn eigenwaarde was niet gekraakt. Onvoorwaardelijk wilde ik alles nu in dit spel geven.

Niets was te veel. Er waren geen grenzen meer. Hij zei duidelijk wij, ik groeide nog groter. Wij gingen haar neuken, de Meester en ik. Denk jij dat je deze moeilijke en verantwoordelijke taak aankunt? De dubbele betekenis van zijn woorden waren mij meer dan duidelijk, ik wist wat nu ging komen.

Ik had hier uitvoerig met desire over gediscussieerd. Maar weet goed, eenmaal begonnen is er geen weg meer terug. Je maakt de hele rit mee. Hoe meer je lijdt, hoe meer wij genieten. Zo kan de huid aan iedere haak 75 kg dragen, ruim voldoende dus. Ik werd eindelijk los geklikt van de takel, meegevoerd aan de zachte hand van O. Weer naar de badkamer.

Zij waste mijn borst zorgvuldig met desinfecterende zeep. Ze nam de alcohol en ontsmette nogmaals mijn borst. Ik hoorde hoe zij latex handschoenen aantrok. Ze nam een stevige huidplooi horizontaal boven mijn tepel ongeveer een centimeter of 4 dik. Is moeilijk te zeggen als je het zelf niet ziet. Ik voelde hoe ze de dikke vlees haak tegen mijn huid aanzette, even aarzelde en hem toen resoluut er doorheen trok.

Het deed veel minder pijn als ik verwacht had. Het ritueel herhaalde zich. Terwijl ze haar handschoenen uitdeed hoorde ik haar opgelucht zuchten.

...

Sexclub nieuwegein kut likkers

Voor mijn eigen plezier heb ik nu een aantal slaven onder mijn beheer dit zijn mijn persoonlijke lustslaven. Zijn er nu vijf, voor één bepaalde slaaf bepaal ik bijvoorbeeld wanneer hij sex mag hebben.

Als nieuwe slaaf zal je geen sex met mij hebben, in uitzonderlijke gevallen is het wel mogelijk sex met mij te hebben maar je weet dat je dan wel heel goed al mijn bevelen opgevolgd moet hebben …. Meesteres Gertie heeft een pijnslaaf ter beschikking. Hallo nieuwe meesters , mijn meesteres Gertie stelt mij pijnslaaf Paul ter beschikking voor anderen voor een kort periode.

Deze slaaf is bereid te doen wat de meesters van hem verlangen. De eerste voorwaarde van mijn meesteres is, is dat alles in haar sm-kamer moet gebeuren in haar aanwezigheid. Heeft u interesse dan kunt u met mijn meesteres in contact komen. Uw onderdanige pijnslaaf Paul de oproep is geplaatst in opdracht van mijn meesteres. Jonge of rijpere toyboy voor urenlang speel genot.

Altijd al leuk gevonden dat de vrouw wat dominanter is in bed. Of vind je het gewoon geil om te zien hoe een vrouw de touwtjes stevig in handen heeft.

Als jij je zelf kan vinden in een iets of wat onderdanige rol dan kunnen wij vast vast nog wel uren lang plezier hebben. Ik hoor het graag van je. Koppel zoekt sterk onderdanig welstellende slaaf. Wij koppel 53j met een zeer grote nylons en high heels fetish zijn ernstig op zoek naar een vast iemand dat enorm sterk onderdanig is naar ons beide dus m en v.

Wij zijn slank en verzorgd en wensen dit ook van de slaaf. Een vast persoonlijk object dat wij volledi gin onze macht hebben, vollig kunnen naar onze hand kneden, opvoeden. Door het hoog fake gehalte doen wij enkel een real gesprek met een mogelijk kandidaat in onze woning of op neuraal terrein.

Kunnen nog uren vertellen over onze fetish en soft bdsm wensen maar liever real contact. Hallo , Ik ben Annieta , Ik ben 27 jaar jong en getrouwd met oudere man, Maar man lief kan mij echt niet meer aan , Ik stel hem gerust met te zeggen dat ik genoeg heb aan hem. Maar diep vanbinnen wil ik meer , De frustratie naar eens spannende seks en div standjes word met de dag erger. Wie kan me helpen? Ik zoek geen relatie!!! Maar zo nu en dan eens een hele wilde vurige uitbarsting we ons helemaal kunnen laten gaan.

Ik wil wel alle heel discreet!!! Ladyboy Antoinette zoekt geile stoute kerel. Hoi hoi moppies, heb jij een geile stoute fantasie voor een geile shemale als ik? Ik verveel me en voel mij erg stout. Ben eerder onderdanig dan dominant maar vindt het lekker om af en toe te wisselen. Ik wil niet lang wachten dus heb je interesse om mij te neuken…stuur me dan snel een reactie terug, we maken dan gelijk een afspraak.

Die dit katje wel eens weet aan te pakken. Hou jij van seks in het openbaar? En div standjes seks? Reageer dan snel want ik heb er nog veel uit te proberen ; Xx Babs. Meesteres zoekt een hele geile slaaf. Je mag eerst op je knieën, daarna kus je mijn voeten. Ik zal je vertellen wat je moet doen en hoe je het moet doen.

Ik zou heel graag willen zien hoe jij mij vermaakt, smeekt om genade of huilt van genot. Wie gehoorzaamd wordt beloond, wie stout is Ik zoek een slaaf met een grote lul of een met een nat poesje. Je moet goed zijn met je mond! Overtuig mij waarom jij mijn slaafje mag zijn. Meesteres silvana zoek geldslaven. Meesteres silvana Heren hou jij van Soft of Hard Sm. Wil je vernedederd worden ,en met het sm spel mee spelen.

WIl je de meesters dienen. Maak een afspraak meesteres wacht op jou. Ik zoek een slaaf. Ik zoek een slaaf die mij lekker kan neuken tijdens mijn menstruatie en me lekker wil beffen lekkere stoute dingen met mij doen. Dag slaafjes, Mijn naam is Jessy, ik ben een 18 jarige transgender meesteres uit de buurt van Tilburg. Ik zoek niet, ik word gevonden door de juiste persoon. Aangezien mijn leeftijd heb ik nog weinig real ervaring met slaven maar ik weet wat ik wil.

Voldoe jij aan al mijn eisen heb je toestemming om in contact met me te komen. Ik zoek een slaafje die al zijn bezittingen aan mij afstaat en altijd doet wat ik zeg. Het is dus niet zo dat ik heel mijn leven met een zweepje achter je aan loop. Je zult dus ook huishoudelijke taken moeten doen. Alles om mijn leven makkelijker te maken. De perfecte plek om seks te hebben dacht Margreet bij zichzelf en tot haar grote verbazing nam ze zelf het initiatief.

Ze ging staan en trok haar topje en bikini uit en liet vervolgens haar broekje zakken. Carlos zat haar met open ogen aan te kijken en was even helemaal van slag toen ze ook nog haar onderbroekje had uitgetrokken. Hij wilde dolgraag seks met deze mooie blonde vrouw hebben, maar hij had niet verwacht dat het die ochtend al zou gaan gebeuren. Margreet liep naar hem toe en drukte haar kutje tegen zijn mond aan. Iets dat ze altijd al had willen doen, maar haar saaie ex-vriend vond één keer in de week op woensdagavond met het licht uit, al meer dan genoeg.

Carlos begon haar gelijk te beffen en Margreet had moeite om op haar benen te blijven staan. Ze pakte Carlos stevig bij zijn schouders en genoot van zijn heerlijke tong die over haar clitoris heenging. Ze begon draaiende bewegingen met haar heupen te maken en haar Spaanse minnaar voerde de snelheid op. Vanuit haar tenen kwam haar orgasme opzetten en Carlos moest zijn adem inhouden want ze drukte zich stevig tegen zijn gezicht aan.

Hij moest haar wegduwen om een hap lucht te kunnen nemen en hij stond op en begon zich snel uit te kleden. Dit keer was het de beurt van Margreet om aan orale seks te gaan doen en ondanks dat ze onervaren was op het gebied van pijpen, begon ze enthousiast over zijn eikel te likken.

De geur van seks bedwelmde haar zowat en nadat ze hem uitgebreid gelikt had, liet ze zijn grote pik in haar mond glijden.

Ze had met een vriendin ooit eens een banaan gepijpt om te voelen hoe het echte werk zou zijn. Dat was eigenlijk haar enige ervaring, maar ze bleek een natuurtalent te zijn.

Carlos pakte op een gegeven moment haar hoofd vast en begon haar mond te neuken. Ze genoot zich suf, want ze was een tikkeltje onderdanig en ze hield van de dominante manier waarop Carlos zijn doel wilde bereiken. Ze had er tijdens het pijpen over nagedacht of ze wel of niet zou doorslikken, maar Carlos gaf haar geen keuze. Hij begon haar mond steeds sneller te neuken en plotseling voelde ze de warme stralen sperma in haar mond spuiten. Ondanks dat ze geen keuze had, was ze zelf al tot de conclusie gekomen dat ze zou gaan slikken.

Ze liet geen druppel uit haar mond glijden en toen Carlos haar hoofd losliet begon ze zachtjes zijn pik schoon te likken. Dit was nog maar het begin en Margreet vroeg zich wat er nu van haar verwacht werd.

Dat was al snel duidelijk, want Carlos was aardig opgewonden geraakt van het pijpen en zijn pik was niet naar beneden te kregen. Hij gaf aan dat ze op haar handen en knieën moest gaan zitten, waarna hij van achteren zijn grote pik in haar kletsnatte kut stak. Margreet vond het heerlijk dat ze diep gevuld werd en ving zijn stoten eerst wat onhandig op, tot ze een neukritme hadden gevonden.

Ze voelde haar lichaam tintelen en elke keer als hij diep in haar stootte moest ze kreunen. Ze had het gevoel dat ze uren bezig waren en ze deed haar best om haar orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Stiekem wilde ze proberen of ze allebei tegelijk zouden kunnen klaarkomen en toen ze de pik van Carlos nog harder voelde worden, liet ze zich gaan.

Ze stootte nog een paar keer stevig met haar kontje naar achteren en toen ze de eerste stralen sperma in haar kutje voelde, ging haar orgasme los. Ze was wild aan het schokken en Carlos moest moeite doen om zijn pik in haar te houden.

Hij had zijn handen om haar middel en drukte haar lekkere kontje strak tegen zich aan. Haar kutje had zich strak om zijn lul heen gevouwen en Margreet melkte zijn pik helemaal leeg. Toen het te gevoelig werd voor Carlos, haalde hij zijn pik uit haar vagina die kletsnat was van haar eigen kutgeil en de sperma. Hij viel uitgeteld naast haar neer en Margreet kroop gelijk naar hem toe en ging in zijn armen liggen. Ze werden uiteindelijk wakker van de eerste geluiden op het strand van de mensen die al vroeg hun plekje veilig wilden stellen.

Ze waren nog niet gezien, iets dat ze graag wilden voorkomen, dus trokken ze razendsnel hun kleding aan en liepen als een gelukkig stel over het strand naar het vakantieresort waar ze in de kamer van Margreet hun seksuele avontuur nog eens dunnetjes over deden. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. De beste strand video's en sexfilmpjes Strand Man spuit zaad op buik van blonde strand babe   Jong koppel heeft erotische seks op het zand   Knappe brunette met grote tieten is haar echtgenoot aan het berijden   De beste strand seks- en pornovideo's en het beste van de pornovideo tube sites.

Margreet is op vakantie in een warm land. Ze is versierd door een plaatselijke Don Juan en die wilde op z'n hondjes neuken op het strand. Sex op het strand met een geile tante, die haar neef pijpt en neukt Amateur koppel, vrouw heeft grote tieten, heeft sex op het strand Man en zijn mooie vriendin hebben sex op het strand Swingers vrouw met dikke tieten, heeft sex op het strand met een vreemde man Anale sex op het strand, Duits amateur koppel gaat los Lekkere vriendin met grote tieten wordt gebeft en geneukt Beach voyeur, grote topless tieten op het strand Huisvrouw met grote tieten wordt geneukt door de buurman Jenny is een lekker ding, ze is altijd in voor sex Lekkere blonde amateur babe weet wel raad met een grote pik Man heeft een trio met zijn dikke schoonmoeder en haar vriendin Amateur stel, knappe vrouw met grote borsten, heeft uitgebreide sex Vrouw met grote tieten kan taxirit in natura betalen Een oma met dikke tieten komt in een orgie terecht Lekker blondje met grote tieten, houdt laarzen aan tijdens de seks.

Previous Grote milf met dikke tieten, trekt een kleinere man af. Next Ouder Duits koppel heeft buitenseks bij een afgelegen boerderij. Geef een reactie Reactie annuleren.neuken op zijn hondjes meester zoekt sub

Er zullen regels komen waaraan ze zich moeten houden. Geeft U mij de kans slaafje te mogen worden. Meesteres Geeft U mij een kans Uw onderdaan te mogen worden, U boeit mij fysiek, en mentaal. Nederig zal ik mij dienen te gedragen stuur alleen bericht als U houdt van rollenspel, bondage, pis, slaag.. GEEN bloed en poep. Bij een afspraak Luister jij naar mij. Je doet wat ik zeg en spreekt mij vooral niet tegen. Ik ben een vrouw die graag domineert. Ik heb graag de touwtjes in handen en ik ben de belangrijkste.

Je houd er van om vernederd te worden. Je voert graag opdrachten uit. Bij het maken van contact spreek je mij altijd aan met U. Sletje zoekt een D in Drenthe.

Dit sletje wil graag dienen. Welke D in de leeftijd van jaar en woonachtig in Drenthe is naar haar op zoek? Heb je misschien een huishoudster nodig die in een spannende outfit jouw huis komt schoonmaken? Of een secretaresse die meerdere vreemde talen kent en snel en accuraat kan typen.. Laat het me gauw weten. Meesteres en haar sub zoeken een extra slaaf. Domina en haar slaafje zoeken een extra slaaf om vannalles uit te proberen en experimenteren.

Durf jij het aan om voor een paar dagen jezelf volledig over te geven aan ons. Laat je maar horen dan! Liefst uit de omgeving van zeeland en west-brabant En ow ja. Graag jonger dan ik, vanaf 18 jaar. Ik heb nog nooit via Internet een sexafspraak gemaakt. Wél enige ervaring met bdsm. Ik hou ervan vastgebonden en geblinddoekt te worden.

Ik kan geen kant op, jij hebt alle macht. Je mag mij lekker gebruiken voor bijna al je sexuele behoeften niet anaal. Ik heb een sterke voorkeur voor jongere jongens, vanaf 18 jaar. In ieder geval graag jonger dan ik zelf ben En graag groot geschapen. Nieuwe sub zoekt meester. Ik wil leren hoe het is om gedomineerd te worden. Ik ben nieuw in het wereldje en heb geen ervaring.

Mag ik jou in de boeien slaan? Ik zeg het maar gewoon zoals het is: Ik zoek een man op wie ik mijn geile lusten mag botvieren. Daaraan komt ook een strap-on voorbinddildo te pas én mijn handboeien, uiteraard. Mannen die zich door mij willen laten vernederen. Hier spreekt Meesteres Eva tot je en je weet dat als ik praat dat je dan maar goed moet gaan luisteren.

Door het plaatsen van deze oproep ben ik op zoek naar mannen die zich lekker door mij willen laten vernederen. Ook kun je bij mij terecht als je een vreemde fantasie hebt. Al meer dan tien jaar doe ik dit werk dus ik kijk nergens meer van op en zal je ook niet veroordelen.

Voor mijn eigen plezier heb ik nu een aantal slaven onder mijn beheer dit zijn mijn persoonlijke lustslaven. Zijn er nu vijf, voor één bepaalde slaaf bepaal ik bijvoorbeeld wanneer hij sex mag hebben. Als nieuwe slaaf zal je geen sex met mij hebben, in uitzonderlijke gevallen is het wel mogelijk sex met mij te hebben maar je weet dat je dan wel heel goed al mijn bevelen opgevolgd moet hebben …. Meesteres Gertie heeft een pijnslaaf ter beschikking. Hallo nieuwe meesters , mijn meesteres Gertie stelt mij pijnslaaf Paul ter beschikking voor anderen voor een kort periode.

Deze slaaf is bereid te doen wat de meesters van hem verlangen. De eerste voorwaarde van mijn meesteres is, is dat alles in haar sm-kamer moet gebeuren in haar aanwezigheid. Heeft u interesse dan kunt u met mijn meesteres in contact komen. Uw onderdanige pijnslaaf Paul de oproep is geplaatst in opdracht van mijn meesteres. Jonge of rijpere toyboy voor urenlang speel genot.

Altijd al leuk gevonden dat de vrouw wat dominanter is in bed. Of vind je het gewoon geil om te zien hoe een vrouw de touwtjes stevig in handen heeft. Als jij je zelf kan vinden in een iets of wat onderdanige rol dan kunnen wij vast vast nog wel uren lang plezier hebben. Ik hoor het graag van je. Ik kon geen kant op. Masseren was ook voorbij. Een ding was me overduidelijk. SM probeerde me te kraken, af te kraken tot op het bot. Hij is goed, nee beter dan goed en een gewaarschuwde sub telt voor twee.

Tel je ademhaling, rustig inademen 1 en 2 en uitademen 1 en twee…….. Dit kost natuurlijk heel veel kracht Net begonnen nog geen tik gekregen en nu al zo diep moeten gaan pffft, dat belooft. Ik hoorde aan de andere kant van de kamer allerlei geluiden. Ik probeerde mij een beeld te vormen van hoe o de Meester waarschijnlijk aan het pijpen was.

Aan het geluid te oordelen ging het er hevig aan toe. Nog een kreun en het geluid verstomde. Even niets toen voetstappen mijn kant uit. Denk erom ik kom hem zelf keuren" Ze moet om genade smeken, niet dat ze die zal krijgen hoor"ging hij verder. Instinctief wist ik dat het volgende het afkraken van mijn penis zou zijn…….

SM lachte zelf ook mee. Ik dacht het niet. Ik voelde hoe hij mijn hoofd nam en zijn penis hard en diep mijn mond in ramde. Hoe groot is dat ding wel niet? Geblinddoekt was dat onmogelijk uit te maken. O voelde ik nu ook naast me. Ze begon me te strelen en af te trekken. Kneep in een tepel Als of dat nog niet genoeg was moest desire mijn neus dichthouden. Geen lucht… Dit ging hard heel hard.

Lekker Ongecontroleerd samen trekken van het middenrif snakkend naar lucht. Pijn genot, duizelig, ik zag sterretjes. SM deed een stap terug, desire liet mijn neus los…. O stopte Ik snakte naar lucht, lucht, lucht……. Nog steeds zwaar ademend antwoordde ik "Ja Meester". Gewillig stak ik mijn tong uit.

O draaide mijn vibo piercing vast, die daardoor ingeschakeld werd. Bij het inschakelen verstijfde ze even, maar liet verder niets merken.

Ik had net genoeg tijd gewonnen om driemaal heel diep in en uit te ademen, een welbekende duiktechniek om langer zonder lucht te kunnen. Weer ramde Hij hard zijn pik mijn mond in. Deze keer probeerde ik zijn eikel zoveel mogelijk met de kleine vibo te strelen. Met succes want in plaats van heel diep naar binnen te rammen bleef zijn eikel voor in mijn mond. Tussen het slikken door kon ik zelfs lucht pakken. Ik liet mijn tong met piercing maar rond die eikel dansen Zijn eikel zwol en werd harder.

Zijn ademhaling zwaarder en onregelmatig. Ik voelde een warme straal sperma in mijn mond, nog een schok, een diepe grom. Ergens was desire van mijn knieën afgestapt. Wanneer precies weet ik niet meer. Wat ik wel weet is dat mijn knietjes lekker doof aan voelden en dat het gevoel snel terugkwam.

Met veel moeite kwam ik overeind. Mijn knieën waren stijf en gevoelig en knikkend. Mijn handen zaten nog steeds vast, en ik was nog steeds geblinddoekt. Toen ik die morgen de post van de deurmat haalde was daar een bekende zwarte enveloppe, zonder afzender aan desire gericht. Toen ik de enveloppe opende voelde ik in het zacht reliëf de initialen SM.

Ik wist wat te verwachten. Ik heb eerder opdrachten in deze vorm gekregen. Ik maakte de brief open. Op het mooie zwarte papier stond met gouden letters in het herkenbare markante handschrift het volgende geschreven: Amsterdam, vrijdag de 13e , om Meer instructies heb ik niet nodig. Ik weet wat er van me verwacht wordt. Een vergenoegde rilling kruipt over mijn rug omhoog. Eindelijk, hier heb ik naar uitgezien. Ik verwacht dat kinky erbij zal zijn, maar zeker weten doe ik het niet.

Ik verwacht o te zien maar ook daar heb ik geen zekerheid over. Zeker is dat SM de touwtjes in handen heeft. Dat Hij er is, is zeker. Vrijdag de 13e, dat is over ruim een week. Een week opgewarmd worden is net niet te veel van het goede. Halverwege de middag, ik zal de middag vrij nemen.

Mijn spullen neem ik mee naar mijn werk en vandaar uit vertrek ik naar het bekende adres in Amsterdam. Omkleden kan ik daar. De ochtend van de 13e valt me zwaar. Ik word geacht te werken maar mijn verstand zit niet op werk nivo. De minuten kruipen en het wil maar geen Ik voel me zenuwachtig gespannen en verwachtingsvol. Voordat ik eindelijk mijn pas voor het tourniquetje kan houden op weg naar mijn afspraak haal ik nog iets te eten. En dan ga ik definitief op weg. Amsterdam is bekend terrein, moeiteloos stuur ik naar de parkeergarage, neem mijn tas met spullen en loop de smalle straatjes van de Amsterdamse binnenstad door op weg naar het adres.

De deur zwaait open en twee warme armen sluiten om me heen. O begroet me met twee klinkende zoenen op mijn wangen en een warme kus op mijn mond. Terwijl ze naar buiten stormt in een prachtige strakke lak outfit roept ze nog: Gniffelend loop ik door, de trap op. Ik voel me tevreden en blij. Geen idee wat me te wachten staat maar als O zo'n stemming heeft dan beloofd het goed te worden.

Het is donker binnen, ik ben er vaker geweest maar het valt me toch niet mee de juiste deur te vinden. Ik ben NIET te laat en ik weet het, maar als je Meester vindt dat je te laat bent, dan ben je dus te laat, hoe op tijd je feitelijk ook bent.

Ik slik al mijn opborrelende weerwoorden weg en zucht maar eens. Ik heb inmiddels mijn zicht terug gekregen en loop op SM toe. Als ik hem kussen wil grijpt hij mijn haar en trekt me hardhandig achterover. Ik knipper met mijn ogen van schrik, pijn en opwinding. De hand die me net pijnigde streelt nu mijn kin, kaak, onderlip en dwingt mijn hoofd terug.

De hand knijpt en SM zijn stem is hard en dwingend: Dit keer haal ik zijn mond en mag ik hem heftig en warm zoenen. Tongen zoeken en strelen terwijl mijn benen het begeven en ik me prettig tegen Hem aan laat zakken. Ik loop de badkamer in, ontkleed en douche me. Tandenpoetsen en dan kleed ik me weer aan. Kousen, schoenen, kort leer minirokje, topje. Als ik de badkamer weer uit stap staat SM me met keurende blik op te wachten.

Ik moet me een paar keer voor Hem omkeren voordat Hij uiteindelijk zegt dat het zo goed is. Hij kijkt op zijn horloge en zegt dat er nog tijd genoeg is. We gaan even wat drinken. Hij loodst me de kamer binnen en schenkt me een sapje in, en zelf neemt hij er ook een.

Hij begint tegen me te praten en ik hoor dat het serieus is. We spelen met veel mensen, ik moet me kunnen concentreren. Je volgt mijn bevelen heel precies en nauwgezet op; geen discussie, geen protesten, ik weet wat ik doe en je volgt! SM staat op en laat me alleen met mijn sapje. Ik staar uit het raam over de binnen tuin naar de huizen aan de overkant.

Ik weet dat ik onzichtbaar ben voor hen maar het geeft me een bloot en onrustig gevoel daar te zitten met alleen een rokje, kousen en schoenen aan.

Mijn boeien en halsband kun je toch moeilijk 'kleding' noemen. O komt breed grijnzend de kamer in lopen. Ze heeft plezier in wat ze ook gedaan heeft. Voordat ik er naar vragen kan gaat haar mond open en komt er een spraakwatervalrelaas over hoe ze dat 'Limburgse subje' te grazen heeft genomen.

Ik hang ademloos aan haar lippen en lach verrukt met haar mee als ik hoor hoe hij zich keurig aan alle opdrachten heeft gehouden en om haar beschrijving van de Amerikaanse dame die uiteindelijk zo goed was om ons slachtoffer in zijn perverse wensen te voorzien. Dan slaat ze plots haar hand voor haar mond en roept quasi verschrikt: Bedankt, dan ben ik dus nu voor de tweede keer te laat. We gniffelen er samen om. Ik loop de trap af en voeg me bij SM.

Hij streelt mijn hoofd, knijpt mijn tepels en zegt: Daar tref je, je sub onder de takel op zijn knieën. Je mag je bekend maken, verder is hij voor jou. De blinddoek blijft om, je zet zijn handen vast aan de takel en trekt ze op. Je gaat achter op zijn benen staan, schoenen blijven aan. Dat is het voor nu. En vergeet niet wat ik eerder zei: SM kust me en geeft me een zetje naar de deur.

Diepe zucht voor ik de deur open doe. Dan stap ik binnen. Op de grond onder de takel een geblinddoekte man in een slaven outfit. Hij ziet er trots en rustig uit. Het bevalt me wat ik zie. Deze is niet bang merk ik, ik voel me trots. Ik geef gehoor aan mijn eerste opwelling, kniel voor hem neer, pak zijn hoofd en kus hem warm. Niet dat hij veel keus heeft maar toch stelt zijn toestemming me gerust. Dat takelen is tot daaraan toe maar, op zijn benen gaan staan is heftiger, ik ben zwaar.

Zijn armen klik ik omhoog vast en ga achter op zijn benen staan, dit moet krankzinnig zeer doen, zeker na verloop van tijd. Ik kijk op hem neer, hij ziet er aanraak lekker uit. Hij is voor mij heeft SM gezegd, dus ben ik vrij hem aan te raken zoals het in me opkomt.

Ik streel en masseer zijn schouders. Zoek af en toe zijn tepels om ze aan te raken, zacht of hard. Ik glimlach als bij het vooroverbuigen mijn borsten zijn hoofd en schouders raken. We staan een paar minuten zo. Ik geniet, maar voor hem moet het minder zijn, hoewel ik niet merk dat mijn gewicht hem te veel zou zijn.

Dan gaat de deur weer open. SM en O komen samen binnen lopen. Kinky wordt duidelijk gemaakt dat O hem een prettige loer heeft gedraaid vanmiddag. Ze staat er nog breed grijzend van na te genieten. De Meester spreekt harde rake woorden. Ik voel kinky reageren en herstellen. Ik streel hem niet meer. Dit is wat zijn incasseringsvermogen moet opvangen.

Als de Meester informeert naar mijn 'heksen' gewicht komt er een vlot antwoord waarop SM besluit dat kinky me nog wel even dragen mag terwijl Hij zich met O bezighoudt. Ik concentreer me op kinky en merk dat hij handig zijn lichamelijke reacties onder controle weet te houden of zijn controle terug weet te winnen. Dit is een getrainde slaaf met veel ervaring. Dit gaat hard en spannend worden. SM komt teruglopen en terwijl Hij mij streng en diep in mijn ogen kijkt zegt hij: Denk erom ik kom hem zelf keuren.

Ze moet om genade smeken, niet dat ze die zal krijgen hoor" ging hij verder. Ik slik maar kinky is niet in het minst uit het veld geslagen en pareert de bijtende woorden met een paar opmerkingen die O en mij, ondanks het absolute verbod op gegiechel, doen schateren van het lachen.

SM, zelf ook niet wars van humor lacht hardop mee. Snel herstelt SM de discipline en kinky krijgt direct een gepaste straf op het zo vlotjes openen en spreken met zijn slavenmond.

Kinky wordt door de Meester hardhandig geneukt in zijn te makkelijk babbelende mond en keelholte. O heeft opdracht hem af te trekken zodat zijn lid straks op bruikbaarheid beoordeeld kan worden, aan mij de schone taak zijn luchttoevoer af te snijden.

De slaaf moet kokhalzen en ik voel een vreemde geile machtswellustige golf van emoties door me heen slaan. Moet hij zijn bek ook maar opgepaste tijden weten te houden.

De Meester spreek je onderdanig, of niet, aan. Het gaat harder en duurt lang. Ik zie kinky zijn nood oplopen, hij moet straks lucht krijgen anders gaat hij 'out'. Ik voel geen medelijden of bezwaar. Ik zie alleen een geile scene, die me mateloos opwind en waar ik een redelijk vitale rol in speel. O kijkt, net zo gespannen als ik, toe terwijl ze hem rustig, zachtjes aftrekt.

Op een gebaar van de Meester laten we los. Hij stapt en zegt "Je krijgt alleen maar lucht als ik je dat geef" kinky hijgt zwaar maar antwoord alweer te snel en te vlotjes: Blijkbaar is dit toch iets te snel want kinky zegt: Kinky steekt zijn tong uit en O draait de piercing vast. Als ze dat doet gaan haar ogen even wijd open en kijkt ze me verrukt aan, ik knipoog naar haar, ik weet wat ze onbewust gedaan heeft. We lachen niet, we reageren verder niet. Geen geneuzel en absolute volgzaamheid was de opdracht voor vanmiddag.

Het effect was duidelijk zichtbaar, de Meester stootte zijn pik weer hard en diep in de slaaf zijn keel, maar bleef toen verrassend minder diep door stoten.

Kinky heeft het deze ronde minder zwaar, heeft de situatie duidelijk beter onder controle, tot de Meester schokkerig met een rauwe kreun klaarkomt. Kinky's slavenmond gebruikend om zijn sperma in te spuiten.

Ik stap van kinky zijn benen af. Herstellen van de bloed toevoer is ook een pijnlijke geschiedenis en ik wil hem ook niet al te lang van deze kleine victorie laten genieten. En mijn slaaf komt traag en moeizaam omhoog. Ik geniet van zijn worsteling. Ik geniet van zijn onmacht, van zijn geboeide handen, zijn getakelde armen, zijn gebonden ogen.

Lijdt slaaf, dat is waarvoor je hier bent. Ik proef mijn Meesters sperma, ik proef mijn slaaf zijn speeksel. Ik sla mijn armen om hem heen, duw mijn borsten tegen zijn lijf en zoen hem heet en lang en diep. Ik kijk vragend naar SM die met een knik te kennen geeft dat het goed is. Kinky "Kinky sta op" gebood SM. Het voelde als een beloning, ja zelfs misschien een kleine triomf.

Duidelijk was dat deze slavinnen zonder meer hun Meester volgden. Zij waren een team, erg goed op elkaar ingespeeld en ik, ik mocht hiervan deel uitmaken. Aan de ene kant zeer vereert en trots maar aan de andere kant bang klein en onzeker.

Waar was ik bang voor? Een man zonder angst heeft niets te verliezen. Waar kwam mijn onrust dan vandaan? En dat gezoem in mijn bek….. Het irriteerde me dat ik mijn onrust niet verklaren kon. Er hing voor mij een vreemd spanningsveld. Afbreken tot op de grond en misschien, als het mij aanstaat, maken we van die puinhoop die overblijft nog een echt slaafje….. Ik wist niet van wie of voor wat.

Voor mijn gevoel was het niet de Meester hoewel de klap op zich hard genoeg hiervoor was geweest. Licht aangeslagen hoorde ik nu O vragen of ik ook een kus van haar wilde……. Ik stond nog steeds geblinddoekt met geboeide polsen aan de stang op schouderhoogte. O nam mijn hoofd vast en kuste mij net als desire diep en hartstochtelijk. Een vreemde schok ging door me heen.

Het was ineens overduidelijk. Die twee slavinnen waren lovers. Je voelt dat gewoon aan de zelfde manier van tongen. De kleine zelfde subtiele bewegingen van hun tong het even zacht bijten op mijn onderlip… De manier van vasthouden, ja zelfs het loslaten. Ik stond nog na te genieten toen ik weer een harde klap in mijn gezicht kreeg…… Deze moest van desire zijn.

Proefde bloed in mijn mond. Wederom sterretjes, halve melkweg. SM begon te lachen " je mag kiezen 5 innige kussen van O of 5 innige kussen van ons Desireje". Ik begreep het niet. Waar zat de clou? Wat zag ik over het hoofd. Je weet niet waar je aan begint" lachte SM. Ik proefde de spot in zijn woorden, maar snapte het nog steeds niet. Wat was het probleem van een kus…… "O jij begint. Heerlijk kuste ze mij perfect in ballans, niet te zacht niet te hard, niet te kort niet te lang, niet te droog niet te nat……… Even later weer een enorme oorvijg van desire.

Ik voelde hoe desire mij vast nam en even heerlijk perfect uitgewogen mij kuste. Mijn conclusie bleef staan, deze vrouwen deelden meer als alleen de Meester. Ik voelde hoe ze bij me kwam staan. Weer een keiharde klap recht in mijn gezicht.

Ik voelde hoe mijn lip aan de binnenkant open gesprongen was. Weeïge smaak van bloed. Welk spelletje werd hier gespeeld? Ik probeerde helder te denken. Ik verstijfde, dat was het, naïeveling dat ik was. Die twee waren een koppeltje. Niet in real life maar wel in dit spel. De rangorde was ook bepaald. Eerst de Meester, dan die twee en dan als laatste ik kinky. De een kuste je met veel gevoel en de ander mepte met evenveel gevoel het licht uit je ogen..

Nu ging het snel, kus ……klap…. Ik stond te draaien op mijn benen. Mijn kop bonkte, gloeide, deed zeer. Wow wat meppen die meiden hard. Goed dat ik aan de takel hing. Tot zover subjes solidariteit, voor de thuisploeg en de rust is nog niet eens in zicht dacht ik.

Ik begon langzaam te wennen aan mijn blinddoek. Ik was er nog steeds niet blij mee maar achteraf gezien moet ik bekennen dat het mijn perceptieniveau aanmerkelijk richting het mentale verplaatste. Kleine details zoals geluidjes en geurtjes die ik normaal nauwelijks bewust zou hebben opgemerkt waren nu de basis van mijn gewaarwording. Beelden van uit mijn herinneringen en mijn fantasie vermengden zich met dit tot een nieuwe realiteit.

Langzaam drong het tot mij door dat ik de energie stroom naar mijn op een na hoogste chakra open had. Het derde oogcentrum, verbeelding, intuïtie, perceptie. Ik mijn geest zag iedereen duidelijk maar dan met een sterk aura erom heen.

Wat heeft desire allemaal doorgegeven over mijn fantasieën. Wij hebben nauwelijks geheimen voor elkaar. Zij mag roeren in het diepste potje van mijn ziel. Sommige fantasieën mag je zelfs meer dan extreem noemen. Het aanwezige klimaat was perfect voor extreme dingen ook al was dit ons eerste spel. Het gevoel zat meer dan goed. SM was briljant, langzaam had Hij al mijn natuurlijke verdediging afgebroken en mijn volledige vertrouwen gewonnen. Nu achteraf terugkijkend besef ik dat reeds hier mijn laatste defensie verslagen was.

Ik was al gebroken maar voelde me nog groot. Mijn eigenwaarde was niet gekraakt. Onvoorwaardelijk wilde ik alles nu in dit spel geven.

Niets was te veel. Er waren geen grenzen meer. Hij zei duidelijk wij, ik groeide nog groter. Wij gingen haar neuken, de Meester en ik. Denk jij dat je deze moeilijke en verantwoordelijke taak aankunt? De dubbele betekenis van zijn woorden waren mij meer dan duidelijk, ik wist wat nu ging komen. Ik had hier uitvoerig met desire over gediscussieerd. Maar weet goed, eenmaal begonnen is er geen weg meer terug.

Je maakt de hele rit mee. Hoe meer je lijdt, hoe meer wij genieten. Zo kan de huid aan iedere haak 75 kg dragen, ruim voldoende dus. Ik werd eindelijk los geklikt van de takel, meegevoerd aan de zachte hand van O.

Weer naar de badkamer. Zij waste mijn borst zorgvuldig met desinfecterende zeep. Ze nam de alcohol en ontsmette nogmaals mijn borst. Ik hoorde hoe zij latex handschoenen aantrok.

Ze nam een stevige huidplooi horizontaal boven mijn tepel ongeveer een centimeter of 4 dik. Is moeilijk te zeggen als je het zelf niet ziet. Ik voelde hoe ze de dikke vlees haak tegen mijn huid aanzette, even aarzelde en hem toen resoluut er doorheen trok.

Het deed veel minder pijn als ik verwacht had. Het ritueel herhaalde zich. Terwijl ze haar handschoenen uitdeed hoorde ik haar opgelucht zuchten.

...Zwarte lesbo rotterdam sex massage