Film

Neuken met schoonvader melkborsten

neuken met schoonvader melkborsten

Vette hoeren kale spleet

Toen ik voor hem bukte om de koffie neer te zetten zag ik hem kijken en die bobbel die hij al in zijn broek had werd groter. Omdat de kachel het weer deed en ik enorm veel kleren had aangedaan zei ik tegen hem dat ik even naar boven ging om me om te kleden. Is goed zei hij kijk ik nog 1x naar de ketel om te kijken of hij niet lekt. Samen liepen we de trap op naar boven en ging ik de slaapkamer in.

Hij liep door naar zolder. Tijdens het omkleden had ik het gevoel dat ik werd gekeken. Ik draaide me om en in de deuropening stond mijn schoonvader. De bobbel in zijn broek was nu enorm. Kun je het zien vroeg ik?

Jazeker zei hij en liep op me af. Hij pakte mijn hand en legde die op zijn bobbel in zijn broek. Dat voelde aardig groot aan. Voelde me niet erg op mijn gemak en haalde mijn hand van zijn bobbel af en zei tegen hem, nou genoeg gezien weg wezen nu! Ik dacht het niet zei hij en hij pakte me stevig vast en kuste me in mijn nek. Hoe wist hij dat ik dat lekker vind dacht ik nog maar begon er wel opgewonden van te raken. Hij drukte me op bed en ging bovenop me zitten. Daar lag ik dan in mijn string.

Zoenend vanaf mijn nek ging hij naar mijn borsten en sabbelde hier goed op mijn tepels. Mooie borsten heb je zei hij. En nog puur natuur ook. Had een mooie gevormde DD cup waar ik zeker niet over mocht klagen. Dank je zei ik. Hij ging verder naar beneden naar mijn schaamstreek en kwam bij mijn string terecht. Hij drukte mijn kontje omhoog en trok mijn string uit.

Hmm een lekker jong kutje daar verlang ik alweer een tijdje naar riep hij. Zijn hoofd verdween in de richting van mijn vagina. Hmmm wat kon die man lekker met zijn tong mij geil maken zeg. Op een gegeven moment stopte hij en stapte van het bed af. Hij maakte zijn broek los en liet deze zakken samen met zijn slip. Ik keek mijn ogen uit. Mijn vriend had een lul van 16 cm en daar was mijn vagina aan gewend.

Zo riep hij, nu zal ik jou ketel eens even vullen. Hij kwam weer bovenop me zitten en zetten zijn lul op mijn schaamlippen. Met enige kracht drukte hij zijn lul bij mijn vagina naar binnen. Ik slaakte een gilletje want zo grote en dikke lul was ik niet gewend. Daar stond hij dan in zijn slip. Ook deze trok ik naar beneden en zijn grote lul kwam te voorschijn. Wow zei ik die is nog groter als die van Dennis.

Nu weet ik waar hij die grote vandaan heeft. Voorzichtig pakte ik zijn lul beet en begon deze zachtjes te trekken. Is het lang geleden vroeg ik hem terwijl hij genoot, ongeveer zo'n 10 jaar zei hij.

Dat is al een tijdje zei ik. Het duurde dan ook niet lang of hij kwam klaar en spoot mijn naakte lichaam onder. Nu kan ik weer douchen zei ik. Wacht nog maar even zei hij. Hij betaste mijn borsten.

Nou nou die mogen er wel wezen zei hij. Even werd ik huiverig dat hij aan me zat maar liet hem tot zover zijn gang gaan. Mijn tepels werden hard en mijn vagina werd vochtig. Zijn lul was inmiddels weer stijf geworden en nam deze weer ter hand. Door mijn hoofd schoot de gedachten hoe het zou zijn met hem. Hij kwam ook op het bed zitten en trok zijn schoenen uit en zijn broek en boxer.

Hij zoende me en we vielen achterover op bed. Hij kon best goed zoenen en voelde zijn lul kloppen op mijn benen. Op een gegeven moment kroop hij op me en zette zijn lul op mijn schaamlippen. Hmm zei hij ik wil je neuken. Eigenlijk wou ik het niet maar was ontzettend geil en wilde graag genomen worden.

Besloot het toe te staan en zei tegen hem dat het mocht. Langzaam duwde hij zijn grote lul in me en deze verdween bijna helemaal in mijn vagina. Hij kreunde het uit van genot. OH lekker riep hij dat heb ik gemist. Langzaam neukte hij me en drukte zijn lul steeds verder naar binnen totdat hij tot aan zijn ballen in me zat.

Het schoot door mijn hoofd dat ik aan het neuken was met mijn schoonvader. Het idee maakte me wel geil, zowel zijn zoon als zijn vader hadden me nu genomen. Steeds sneller ging hij en zijn lul sopte in mijn vagina. Zijn ballen slogen tegen mijn lichaam aan en ik voelde dat ik ging komen. Ik verkrampte toen ik ging komen en schokkend en luid schreeuwend kwam ik klaar. Dat vond hij zo geil dat hij op het zelfde moment ook klaar kwam en dikke stralen zaad diep in me spoot. Hij spoot maar door tot mijn vagina het niet meer aan kon.

Dat was erg lekker zei hij. Hield je al een tijdje in de gaten en als jij en Dennis lagen te neuken stond ik me bij de deur af te trekken als mijn vrouw sliep. Langzaam ging hij van me af en wat zaad stroomde uit mijn vagina.

Toen hoorden we mijn schoonmoeder thuis komen.
neuken met schoonvader melkborsten


Dank je zei ik. Hij ging verder naar beneden naar mijn schaamstreek en kwam bij mijn string terecht. Hij drukte mijn kontje omhoog en trok mijn string uit.

Hmm een lekker jong kutje daar verlang ik alweer een tijdje naar riep hij. Zijn hoofd verdween in de richting van mijn vagina. Hmmm wat kon die man lekker met zijn tong mij geil maken zeg. Op een gegeven moment stopte hij en stapte van het bed af. Hij maakte zijn broek los en liet deze zakken samen met zijn slip. Ik keek mijn ogen uit. Mijn vriend had een lul van 16 cm en daar was mijn vagina aan gewend.

Zo riep hij, nu zal ik jou ketel eens even vullen. Hij kwam weer bovenop me zitten en zetten zijn lul op mijn schaamlippen. Met enige kracht drukte hij zijn lul bij mijn vagina naar binnen.

Ik slaakte een gilletje want zo grote en dikke lul was ik niet gewend. Stil riep hij en en duwde verder. Het deed pijn maar na enige minuten was mijn vagina aan zijn grote lul gewend en kon ik me ontspannen. Hmm lekker riep hij, thuis krijg ik al een tijdje niets meer. Merkte dat hij enorm geil was en dat het niet lang zou duren.

Hij versnelde zijn tempo en zijn lul beukte diep,hard en snel in mijn steeds natter wordende vagina. Oh zei ik ga door ik ga zo komen. Met een hoop lawaai kwam ik klaar. Man wat kon hij neuken zeg.

Ik voelde dat hij ging komen en riep nog tegen hem kom je op me klaar maar het was al te laat. Met een luide kreet en veel gekreun kwam hij klaar en spoot hij zaad in mijn vagina. Het was zoveel dat het er ook weer uitkwam. Hmm zei hij toen hij was uitgespoten, dat was erg lekker.

Zeker zei ik terwijl hij nog zachtjes me aan het neuken was. Oh shit mijn schoonmoeder was er weer, dat uur was snel omgegaan. Mijn schoonvader kleedde zich snel aan en haaste zich naar de zolder om net te doen of hij weer bij de ketel keek.

Ik stond ook op uit bed en deed ook alsof er niets gebeurd was en ik me gewoon stond om te kleden. Ze kwam naar boven. Alles oke hier riep ze? Ja prima riep ik. Het is hier weer lekker warm. Mijn schoonvader kwam van zolder en zei nee hij lekt niet en is goed gevuld.

Had de deur dicht gedaan en ging op het bed zitten en deed de handdoek af. Zachtjes ging de deur open en zag ik hem om het hoekje kijken. Kun je het zien vroeg ik? Hij schrok en zei ja. Nou kom dan nu maar binnen. Hij kwam binnen en ik ontdekte een dikke bobbel in zijn broek. Volgens mij heb je een probleem zei ik. Ja zei hij je bent ook zo mooi.

Zal ik je ervanaf helpen zei ik. Nou graag zei hij als dat kan. Even twijfelde ik, zou ik het doen of niet. Besloot de stoute schoenen aan te trekken en dacht dit moet wel kunnen en gaat toch verder niets gebeuren.

Ik opende zijn broek en trok deze naar beneden. Daar stond hij dan in zijn slip. Ook deze trok ik naar beneden en zijn grote lul kwam te voorschijn. Wow zei ik die is nog groter als die van Dennis. Nu weet ik waar hij die grote vandaan heeft. Voorzichtig pakte ik zijn lul beet en begon deze zachtjes te trekken.

Is het lang geleden vroeg ik hem terwijl hij genoot, ongeveer zo'n 10 jaar zei hij. Dat is al een tijdje zei ik. Het duurde dan ook niet lang of hij kwam klaar en spoot mijn naakte lichaam onder.

Nu kan ik weer douchen zei ik. Wacht nog maar even zei hij. Hij betaste mijn borsten. Nou nou die mogen er wel wezen zei hij. Even werd ik huiverig dat hij aan me zat maar liet hem tot zover zijn gang gaan. Mijn tepels werden hard en mijn vagina werd vochtig. Zijn lul was inmiddels weer stijf geworden en nam deze weer ter hand. Door mijn hoofd schoot de gedachten hoe het zou zijn met hem.

Hij kwam ook op het bed zitten en trok zijn schoenen uit en zijn broek en boxer. Hij zoende me en we vielen achterover op bed. Hij kon best goed zoenen en voelde zijn lul kloppen op mijn benen.

Op een gegeven moment kroop hij op me en zette zijn lul op mijn schaamlippen. Hmm zei hij ik wil je neuken. Eigenlijk wou ik het niet maar was ontzettend geil en wilde graag genomen worden. Besloot het toe te staan en zei tegen hem dat het mocht. Langzaam duwde hij zijn grote lul in me en deze verdween bijna helemaal in mijn vagina. Hij kreunde het uit van genot.