Film

Meesteres gelderland latex kut

meesteres gelderland latex kut

..

Thuis prive ontvangst pijpen en beffen

Wie zal het zeggen. Ik zal te allen tijden voor u ter beschikking zijn. Om u te dienen en u te vermaken. Sessie Vanessa en Samantha. Op een warme vrijdag in juli reed ik met veel zin in dat wat komen zou naar Den Haag. Het was alweer lang geleden dat ik een triosessie met Vanessa en Samantha heb gehad maar vandaag was het dan weer zover. Meesteres Vanessa zie ik echt als mijn Meesteres maar Meesteres Samantha is gewoon zo ontzettend lekker en maakt het verhaal compleet.

Zeker omdat beide dames elkaar aanvullen in het spel. Meesteres Samantha ontvangt normaal natuurlijk aan het Zandpad in Utrecht, maar voor de beroemde triodagen met Meesteres Vanessa komt zij dan 1 dag naar Den Haag waar Meesteres Vanessa over een mooie ruime SM kamer met oa jacuzzi, Andreaskruis etc. Aangelopen stonden beide dames bij de deur al te zwaaien, warm welkom.

Na wat heen en weer geklets begonnen we met het bad. Ik nam plaats in de ruime ronde tobbe en Samantha kwam er direct bij en begon me alvast op te geilen. Dat hoeft ze overigens alleen al te doen door me strak aan te kijken met haar prachtige ogen maar ze ging verder door mijn tepels en ballen teasend te betasten.

Meesteres Vanessa kwam erbij en deed nagenoeg hetzelfde. Liggend in bad zag ik rechts van me de donkerharige Samantha en links de donkerblonde Vanessa die me alle aandacht gaven om flink geil te worden.

Meesteres Samantha weet altijd met haar vingers een heerlijk plekje te vinden tussen mijn ballen en anus… Op commando likte ik de tepels van beide dames tot ze stijf genoeg waren. Het was tijd om het bad te verruilen voor het bed.

Daar werd ik vast gebonden aan zowel mijn armen als voeten. De dames kleedden zich langzaam aan en ik mocht mee kijken tot aan het eindresultaat. Tot mijn spijt kwam er een blinddoek te voorschijn en daar ging het prachtige zicht. Meesteres Vanessa begon tegen me aan te praten en vertelde me dat ze een verrassing voor me had.

Dat klonk goed, maar ze voegde er aan toe dat de verrassing een beloning was voor dat wat komen ging, want ze zou de sessie wat harder maken. Mijn pijngrens zou weer eens verlegd worden, werd me medegedeeld.

Dit wond me op, maar maakte me ook een beetje angstig. Er werd begonnen zoals ik het al wel kende, tepels geknepen en gebeten, ballen en lul afgebonden. Dat kende ik ook wel, maar deze waren wel iets pijnlijker en er werd ook wat meer aan gedraaid dan anders.

Meesteres Vanessa pakte haar violet apparaatje welke middels stroom mijn lichaam betaste. So far so good, en niets nieuws.

Tot ze met dezelfde elektriciteit mijn ballen vond en later zelfs ook nog mijn eikel. Tja… die waren dan best pijnlijk. Net zoals het kaarsvet dat volgde maar nu van nog dichterbij mijn lichaam de kaars verlate , dus nog heter op mijn eikel terecht kwam. Bijkomend nadeel was dat vier handen meer pijn kunnen bewerkstelligen dan twee.

Oftewel normaal heb je bij kaarsvet alleen daar pijn maar nu er ook nog iemand aan de tepelkleppen zat te draaien was de pijn op verschillende plekken en dus moest je je focussen op meerdere plekken om de pijn aan te kunnen… dat gaat dus lastig. Na een tijdje zo gelegen te hebben werd me verteld dat mijn beloning er aan zou komen.

Niet wetend wat dat is had ik wel een vermoeden omdat we vaker een kinkygirl aan het spel toevoegen en inderdaad; de deur ging open en ik hoorde iemand binnen komen die op commando van Meesteres Vanessa mij moest pijpen en dat deed ze vol overgave terwijl beide dames mijn tepels nog steeds pijnigden. Meesteres Samantha was zo aardig om mijn blinddoek af te doen zodat ik recht in de ogen van de kinkygirl keek.

Prachtig meisje hadden ze weer voor me uitgekozen en ze zoog me, maar alleen maar omdat de Meesteressen dat wilde. Toen de dames besloten dat het genoeg was moest ze op mijn gezicht gaan zitten. Och wat was ze lief want ik kon overal nog ademhalen, maar het uitzicht en dat ik haar klitje mocht likken terwijl de beide Meesteressen nu ook afwisselend mijn lul verwenden door de trekken en daarna weer te pijnigen maakte het een vreselijk geil geheel.

Tot mijn spijt moest het kinkymeisje vertrekken. En ik dacht, daar gaat mijn verrassing. Er kwam weer een blinddoek en weg was het zicht.

Dit keer werd mijn lichaam afwisselend bewerkt door ijsblokjes en kaarsvet. Au au… de tepelklemmen zaten er ook nog steeds dus elke aanraking werd alleen maar pijnlijker. Meesteres Vanessa hoorde ik rommelen en ik kreeg het gevoel dat er weer iets elektrisch aan zou komen en damn… dat heb ik geweten. Dit keer het radarwiel met stroom. En hoewel ik best wat kan hebben was deze te veel.

Bij elke aanraking leek er een mes in mijn lichaam te belanden. Ik antwoordde bevestigend waarop Meesteres Vanessa met “oh” reageerde en direct gevolgd door een pijnscheut bij mijn ballen. Daar had ze hem nog niet uitgeprobeerd en ik merkte dat ik lag te kronkelen in het bed en elke spier aanspande die ik maar had wat natuurlijk weinig effect had.

Wel was dit de eerste keer dat de boeien aan handen en voeten écht effect hadden en me het gevoel gaven overgeleverd te zijn. Ik vroeg me af hoelang de Meesteressen hiermee door zouden gaan. Niet kort daarna kreeg ik even rust en had het gevoel dat Meesteres Vanessa aan het smsen was. Dit werd bevestigd doordat ze me vertelde dat ik op moest staan, iets aan moest trekken en dat we gingen verhuizen.

Ik liep als een slaafje achter beide Meesteressen door de gangen van het nette pand en kwam tot stilstand bij een deur die gesloten was.

Mijn blinddoek ging weer op en de deur ging open. Doodse stile, alleen onze voetstappen. Geen idee wat er voor me te wachten stond, welke setting ik was en wie er in de kamer aanwezig waren.

Toch was dat geen probleem en bleef ik volkomen rustig door het vertrouwen in beide Meesteressen. Ik moest blijven staan en mijn blouse en handdoek werden van me afgehaald zodat ik weer helemaal naakt en met mijn handen achter mijn rug geboeid midden in de kamer stond. Recht voor me hoorde ik het klikken van naaldhakken op de vloer. Ze kwamen tergend langzaam dichterbij en ik betrapte me er op dat ik slikte. Er volgde 5 nagels op mijn buik die het lichaam volgde welke verkennend om me heen liep.

Het gevoel van de nagels op mijn huid samen met het idee dat er iemand om je heen loopt waarvan je geen idee hebt wie het is maakte me erg opgewonden. Mijn tepels worden bezocht door haar vingers, ik vroeg me af of de persoon achter de vingers zou weten dat ze al veel pijn hebben gekend vandaag en ze dus erg gevoelig zijn. Weer een stilte… Meesteres Samantha deed mijn blinddoek af en ik keek recht in de prachtige ogen van Meesteres Cindy.

Wat een ontzettend mooie verschijning. Waar heb je al die tijd gezeten, bedacht ik me. Ze heeft een heerlijk lichaam, prachtige borsten, lang blond haar op dat moment en de dominantie spat er van af. Ze vult Meesteres Vanessa en Samantha qua uiterlijk zo goed aan. Ik voelde me als Rob met Rob’s Angels. Of Devils, zo bleek later. Ik moest plaats nemen op een houten stoel waarbij je benen in spreidstand worden vastgebonden en je armen boven, langszij of achter je vastgebonden worden.

Bij mij werd dit boven mijn hoofd gedaan. Ik weet dat ik daar slecht tegen kan maar wilde het spel niet verpesten dus onderging het. Meesteres Cindy begon weer met haar nagels mijn lichaam te bewerken en vergat zeker mijn tepels en ballen niet. Ze pijpte me vervolgens als beloning waarbij Meesteres Vanessa en Samantha mij teder betasten. Na dit geile schouwspel moest ik op mijn knieën op bed liggen en was al bang wat er komen zou.

Inderdaad Meesteres Cindy vulde haar prachtige outfit aan met een strap-on en neukte me. In deze houding lagen Meesteres Vanessa en Samantha links en recht voor me en bleven mijn tepels bewerken. In de spiegel recht voor me zag ik hoe ik geneukt werd en hoe zielig ik er eigenlijk wel niet bij lag. Best vernederend maar ik kon niet ontkennen dat het een heerlijk gevoel was en liet het gebeuren. Toen vonden de Meesteressen het nodig mij “echt” te neuken. Maar dan ook keihard ging Meesteres Cindy in mijn anus te keer en bleef maar stoten en stoten.

Ik kon niet anders dan mijn houding aan te passen tot de meest vernederende positie die ik maar kon bedenken. Ik zag in de spiegel dat er toch echt geen schijntje mannelijkheid meer te ontdekken was. De laatste minuten besloot Meesteres Vanessa aan mijn slappe lul te trekken en ik had er zo’n moeite mee om niet te komen.

Het was te geil, te lekker en elke betasting voelde als mogelijk laatste die ervoor zou zorgen om een orgasme te krijgen. Gelukkig stopten ze op tijd en mocht ik weer een wat mannelijkere houding aannemen. We gingen terug naar de mooie kamer van Meesteres Vanessa. Dit terwijl ik probeerde zoveel mogelijk van Meesteres Cindy in me op te nemen. Ik mag dan wel helemaal gek zijn van de uitstraling van Meesteres Samantha en over Meesteres Vanessa en wat ze met me doet maar te zwijgen, maar Cindy doet er weinig aan onder.

Terug op de kamer kreeg ik dit maal alleen polsboeien op bed. Afwisselend werd gekeken hoe lang ik een potje facesitting aan zou kunnen terwijl de andere dame mijn lul wisselend genot gaf en dan weer pijnigde.

In tegenstelling tot de kinkygirl was dit wel echte facesitting waardoor alles nog wat intenser werd. Meesteres Vanessa kent mijn fantasieën en ging daarop in door aan te geven dat zij zou beginnen met mij af te trekken tot ik bijna zou komen. Dit zou ik aan moeten geven waarbij er een moment van rust zou komen en vervolgens zou Meesteres Samantha mij aftrekken tot ik bijna zou komen om vervolgens na het momentje van rust Meesteres Vanessa het geheel te laten herhalen. Bij de elfde keer wisselen zou ik dan daadwerkelijk klaar mogen komen.

Ik vond dit fantastisch maar het werd me moeilijk gemaakt. Vooral Meesteres Samantha gunde me nagenoeg geen rust en trok op een manier die elke man snel zou laten komen. Zodra Meesteres Vanessa mij bijna klaar trok en ik dit aangaf stopte ze met trekken.

Echter kwam er geen rust maar begon Meesteres Samantha bijna direct met haar beurt terwijl ik nog aan het inhouden was om niet te komen. Heerlijk maar het zorgde ervoor dat het bij beurtje acht te veel van het goede was. Ik zei te laat dat ik bijna zou komen en terwijl Meesteres Samantha stopte deed ik alles om niet te komen.

Alle spieren die ik had spande ik aan maar het mocht niet zo zijn… ik kwam, zonder stimulatie. Mijn eigen orgasme geruïneerd, dat was balen. Meesteres Vanessa greep direct in door me een handje verder te helpen en zorgde voor een complete orgasme waar ik toch van baalde. Deze sessie is al een behoorlijke tijd geleden maar nu ik dit type en erop terugkijk zorgt het weer voor een grote mate van opwinding. Geheel te danken aan de kwaliteiten van Meesteres Vanessa en Meesteres Samantha. Komende vrijdag ben ik weer van de partij op de alweer nieuwe triodag in Den Haag en ik vernam van Meesteres Vanessa dat de knappe kinkygirl Cindy deze week ook weer terug was van vakantie, dus wie weet Netjes op de afgesproken tijd stond ik voor haar kamer in Den Haag.

Meesteres Samantha kwam me halen en begeleidde me naar binnen. Op de kamer aangekomen kon ik me even douchen terwijl de dames van kleding verwisselden.

Ik probeerde onopgemerkt te kijken, maar dat lukte niet. Ik mocht op het bed plaats nemen en werd aan handen en voeten vastgebonden waarna een teasend spel begon. Ik merkte dat ik hier snel op reageerde en er nogal zin in had. In de juiste “mood” mocht ik samen met de dames het grote ronde bad in.

Hier werd ik verder geteased. Ditmaal ook door een monddildo die ik voorgebonden kreeg. Deze werd vakkundig door de mondjes van beide dames bewerkt. Ik denk dat Meesteres Vanessa het zachte teasen nu wel genoeg vond, want ik moest het bad uit en weer op bed gaan liggen. Daar werd ik weer vastgebonden maar dit keer ook met blinddoek voor. Jammer, want het uitzicht op deze twee dames die zichzelf afdroogden en aan het aankleden waren was fantastisch.

De dames overlegden hardop wat me te wachten stond. Van alles werd geopperd, zeker was in elk geval dat het pijnlijker zou worden, aldus Meesteres Vanessa. Ze had een nieuw electro apparaatje voor de tepels. Ik kreeg ze aangeklemd en er begon een pulserende pijn mijn tepels te bewerken. Een flinke pijn bij elke puls de behoorlijk overheersend was.

Ondanks de pijn, of misschien wel door de pijn, hadden de Meesteressen geen moeite met het in gereedheid brengen van mijn erectie. Dit werd beloond met een sound in mijn lul. Deze werd nog even benadrukt door een vibrator er tegen aan te houden. Ondertussen moest ik het kutje van Samantha likken. De electro in mijn tepels bleef zijn werk doen. Het geheel zorgde voor een ontzettend geil spel tussen een heerlijk gevoel en pijn. De dames vonden het tijd dat ik me om moest draaien en mijn eerste spanking moest ondergaan.

Niet wetend wat ik hiervan zou vinden draaide ik me om en ging op mijn knieën en handen zitten. Meesteres Samantha stelde mij vragen over wat ik geil vind, welke fantasieën er zijn etcetera.

Door een flinke hoeveelheid poppers kan ik wel snel willen antwoorden, maar dat gaat gewoon niet. Het lastige was dat ik die tijd niet kreeg, want wanneer ik te lang zou nadenken kreeg ik een slag op mijn billen.

Na een tijdje kreeg ik de indruk dat de vragen in goede aarde waren gevallen want één van de antwoorden werd direct door Meesteres Samantha uitgevoerd. Terwijl Meesteres Vanessa mij nam en probeerde een grotere voorbinddildo in me te krijgen lag Meesteres Samantha recht voor mijn neus.

Maar dan ook RECHT voor mijn neus, er kon nog net een vibo tussen waarmee ze haarzelf recht voor mijn neus verwende. Wat een heerlijk gezicht was dit en eigenlijk kon Meesteres Vanessa met me doen wat ze wilde, mijn aandacht was helemaal gericht op het schouwspel 4 centimeter van me af. Een andere beloning moest ik nog maar even gaan verdienen, vonden de dames.

Ze hadden het idee geopperd om mijn ballen wat gewichten te geven en me voor het raam met gordijn open te neuken. Nou… dat moet dan maar dacht ik en zo geschiedde. Gelukkig keek niemand naar het raam op de eerste verdieping zodat het allemaal nog wel mee viel. Als beloning hadden ze een vriendinnetje opgetrommeld. Ik werd op het bed gelegd zonder vastgebonden te worden. Ik werd verlost van de balafbinding en de gewichten die er aan zaten. Meesteres Vanessa leek het een goed idee dat Bridget mij zou gaan pijpen.

Bridget keek me aan en ik zag een lach. Ze begon me te pijpen. Bridget is een ontzettend knap meisje met lang blond haar. Ze heeft prachtige grote ogen die je tijdens het pijpen heerlijk aankijken om je nog wat geiler te maken. Ik lag op bed, maar ik kreeg de indruk dat ze niet alleen een prachtig figuur had maar ook best lang was. Tijdens haar pijpen lagen Meesteres Vanessa en Meesteres Samantha links en rechts van me.

Ik merkte dat Bridget het leuk vond als ik haar aan bleef kijken terwijl mijn tepels werden gepijnigd. Ze reageerde hierop door langzamer, geiler en dieper te pijpen. Na een tijdje zei Meesteres Vanessa dat het genoeg was en Bridget verliet de kamer.

Nagenoeg direct hierop volgend begonnen de dames met cum control. Het idee was om me 10 keer af te trekken tot ik bijna zou komen. Bij de elfde keer mocht ik dan echt komen.

Meesteres Vanessa begon en werd na mijn “stop”overgenomen door Meesteres Samantha. Steeds sneller moest ik stop zeggen om niet te komen.

De geilheid werd alsmaar heftiger en ik wilde maar één ding en dat is klaar komen. Bij de elfde keer kon ik niet anders dan Meesteres Vanessa diep in haar ogen aan blijven kijken tot ik vanuit mijn tenen kwam.

Zelfs na het komen was de geilheid niet weg en bleef er een erectie over. Geen idee wat deze dames met me doen, maar het voelt heerlijk. De slaaf van Meesteres Samantha die het politiepakje voor haar heeft gekocht verdient een standbeeld!!!

Vorige week kon ik mezelf niet meer tegen houden, ik moest mijn Meesteres weer zien! Ik mag al langere tijd langskomen bij Mrs.

Vanessa, en ik kreeg nu de vraag om mijn fantasieen aan haar door te gaan geven. Uitgebreid gaf ik mij bloot per mail, alle fantasieen die ik had, ook dingen die je eigenlijk alleen achter je toetsenbord hebt bedacht maar misschien nooit wil uitvoeren. Ze wist nu alles van me. Wat zou ze hier van gaan gebruiken?

Ik kreeg er al gelijk al spanning van. Helemaal toen ik een dag van tevoren het definitieve tijdstip doorkreeg, inclusief de mededeling dat wat er ging gebeuren een verrassing zou blijven en: In haar advertorial had ik gezien dat ze op deze dag een trio dag had en bi sessies, wat zou er met me gaan gebeuren? De instructie was duidelijk, per sms moest ik melden dat ik er was en dan braaf wachten tot ik zou worden opgehaald.

Het wachten deed mijn gedachten heen en weer gaan. Ik achtte de kans groot dat ik onderdeel zou worden van een bi sessie, wat ik nog niet eerder had gedaan en op dat moment eigenlijk ook niet zeker wist of ik dat wel echt zou willen uitvoeren! Na een kwartiertje verscheen Meesteres Samantha om mij op te halen.

Lang geleden ben ik een keer bij haar geweest in Utrecht, maar ze zag er nu veel mooier uit dan ik mij kon herinneren. Heel slank, mooie ogen, prachtige lippen. Al vrolijk babbelend werd ik meegenomen naar boven, richting de SM ruimte waar het ging gebeuren waar ik ook door mijn Meesteres werd begroet. Ik wordt er altijd blij van als ik haar zie, maar ook gelijk een tikkeltje verlegen.

Ze heeft zo een zelfverzekerde uitstraling, dat maakt mij gelijk week. Ik werd gesommeerd om eerst te douchen terwijl beide Meesteressen zich klaar maakten. Wat er vanaf dit punt gebeurde was een lange overweldigende ervaring, waarvan ik probeer alles te beschrijven.

Ik weet niet meer exact in welke volgorde het gebeurde. Ik mocht op bed liggen, waarbij ik al de grootst mogelijke moeite had om te bepalen waar ik naar ging kijken. Twee prachtige vrouwen, allebei uniek op hun eigen manier. Ik zag hoe ze beiden mij vastmaakten aan het bed, zowel mijn handen als voeten. Vrijwel gelijk waren de eerste snuiven poppers een feit. Ik voelde hoe mijn pik en ballen werden vastgebonden en ondertussen mijn tepels zachtjes geteased werden, Ik kreeg eerst van Mrs.

Vanessa haar spuug, en daarna van Mrs. Samantha wat ik met plezier doorslikte, tijdens de hele sessie door kreeg ik vaak dit vocht, waar ik erg van geniet. Ondertussen werd mij verteld dat ik zou moeten laten zien dat ik ze goed zou dienen vandaag, als ik beloond wilde worden. Mijn benen werden losgemaakt, en hoger aan kettingen weer vastgemaakt. Vanessa ging mijn kont oprekken. Samantha melde mij dat ik haar tepels moest likken, waar ze alle tijd voor nam.

Samantha vroeg zich hardop af, hoe lang zou hij zonder adem kunnen? Het werd uitgetest, ze had haar slipje nog aan en ging bovenop mijn neus en mond zitten maar met mijn ogen kon ik nog alles zien. Ik zag hoe ongelooflijk mooi haar billen zijn. Zo mooi rond, prachtig! Daarna deed ze haar slipje uit, en ontnam me weer de adem. Ik moest mijn mond dichthouden, het werd mij niet gegund om haar te mogen likken. Haar kont mocht ik wel likken, ze reed flink op mijn gezicht en duwde haar billen flink tegen mijn gezicht.

Vervolgens werd ik geblinddoekt en werden mijn tepels weer onder handen genomen o. Pijnlijk, maar ik kwam er doorheen. Ik voelde om me heen de beide Mrs. Af en toe kreeg ik een tik op mijn pik, en ook ging er een hand richting mijn keel, waar een beetje in geknepen werd, gevolgd door een tik met de vlakke hand in mijn gezicht. Opeens voelde ik dat de grote borsten van Mrs. Vanessa in mijn gezicht werden geduwd, waarbij Mrs.

Samantha me gebood haar tepels te likken. Met plezier zelfs voelde ik hoe ze haar borst tegen mijn gezicht aan duwde met haar tepel richting mijn mond. Haar huid voelt zo zacht aan en haar tepel smaakt heerlijk, ik voelde me helemaal happy: Eerlijkheidshalve wist ik het niet, want wat zou er gaan komen?

Was ik daar wel klaar voor? Maar ik had geen keuze en wilde me graag bewijzen. Met zachte stem bevestigde ik dat ik er klaar voor was. Allebei liepen ze even weg, en toen ze terug kwamen begon ook inderdaad het 'echte' werk! Terwijl ik nog steeds een blinddoek op had, voelde ik een lichte steek in mijn pik en toen wist ik gelijk wat er aan de hand was. Ik had in mijn mail geschreven dat ik nieuwsgierig was naar sounding maar dat het me ook doodeng leek, maar dat was nu echt aan het gebeuren.

Ik had er best wel last van, Mrs. Hij moet alleen maar even wennen! Samantha zat aan het roer en stoppen was volgens Mrs. En inderdaad was het vooral even wennen, de pijn ging weg, maar het voelde wel wat gek. Helemaal toen de blinddoek af ging. Vanessa stond naast mijn gezicht met een flinke voorbinddildo die ik moest pijpen, terwijl Mrs.

Samantha nog bezig was met mijn pisbuis. Doordat ik me concentreerde op het pijpen, had ik nog niet echt iets gezien hoe het eruit zag, maar toen ik even de kans had om een schuin oog te richten op mijn pik zag ik pas hoe het er uit ziet.

Qua gevoel in m'n pik viel het best mee uiteindelijk, maar hoe het eruit ziet was echt bizar. Samantha was met uiterste precisie bezig met een ontzettend lang ijzeren staafje die in mn pk heen en weer ging. De sounding stopte, weer een stap verder gezet en overleefd.

Ik had me een jaar geleden echt niet kunnen bedenken dat ik zoiets zou doen. Ik moest mij omdraaien, ik kreeg een monddildo in mijn mond die gepijpt werd door Mrs.

Vanessa terwijl ze mij constant aankeek totdat ik er verlegen van werd. Samantha hield zich bezig met mijn kont, die flink geneukt werd door haar. Hierna moest ik op mijn buik liggen. Het doel van Mrs. Samantha was om mijn billen goed rood te krijgen. En het werd geen half werk, flinke tikken kreeg ik te verduren. En ook niet kort, het leek maar voort te duren. Steeds sloeg ze een stukje harder.

Al die tijd had ik Mrs. Vanessa niet gezien of gehoord. Zachtjes hoorde ik de deur open gaan, waarbij iemand werd verteld om te gaan douchen. Ze had een andere slaaf erbij gehaald! Mijn kont was rood genoeg schijnbaar. Ik kreeg weer een blinddoek om, en mocht me omdraaien en moest gaan staan. Geblinddoekt moest ik naar de andere kant lopen waar ik tegen het Andreaskruis werd gezet.

Mijn polsen werden vastgemaakt en ik moest blijven staan. En toen, toen gebeurde er bij mij niets. Ver weg hoorde ik wel wat geluid, ik neem aan dat ze beiden aan de slag waren gegaan met de andere slaaf. Ik weet niet hoe lang ik er heb gestaan, maar het voelde lang. Na een tijd voelde ik iemand tegen me aan staan. De heerlijke geur was volgens mij van Mrs.

Samantha die tegen me aan stond waardoor mijn pik weer flink hard werd. En dat was precies wat ze wilde, want de andere slaaf bleek klaar te zitten op zijn knieën om mijn pik hard te houden. De slaaf kreeg een duidelijke opdracht en begon mij te pijpen.

Mentaal is dat een heel bizar moment, je wordt gepijpt door een slaaf terwijl mijn Mrs. Mijn pik bleef keihard. Toen ze vonden dat de slaaf lang genoeg had gepijpt, werden mijn handen losgemaakt van het Andreaskruis. Ik moest blijven staan. Na een minuut kreeg ik de opdracht, ik deed mijn blinddoek af en wat ik zag is een beeld dat me lang zal bijblijven. Aan de andere kant van de ruimte stond de slaaf, met aan zijn linkerkant Mrs. Vanessa en zijn rechterkant Mrs.

Beide Meesteressen hadden een voorbinddildo om. Het was iets wat ik in mijn mail beschreven had, ik moest alle drie de 'pikken' pijpen terwijl ik op mijn knieen op de grond zat. Ik mocht zelf weten waar ik begon. Ik begon bij mijn Meesteres Vanessa, maar die vond het al snel genoeg. Het ging natuurlijk om de pik van de slaaf. En daar ging ik, ik deed flink mijn best om de andere slaaf te pijpen tot plezier van de Meesteressen.

Daarna pijpte ik Mrs. Samantha, die ook nog hele andere plannen had. Terwijl ik de slaaf weer moest pijpen, ging ze achter me zitten om mij te neuken. Ik werd geneukt en pijpte tegelijk een slaaf! Samantha had het tempo er flink in, wat me moeite koste om te blijven pijpen. Ik was kapot, ik kon eigenlijk niet meer maar er werd toch nog echt even doorgeneukt. Toen was het genoeg, en mocht ik op het bed gaan liggen. Ik was vermoeid, Mrs.

Samantha kwam naast me liggen om een beetje met mijn tepels te spelen terwijl ik mij moest aftrekken. Vanessa ging met de andere slaaf verder aan de andere kant van de ruimte. Waar moet je kijken? Mijn meesteres was bezig met de andere slaaf, wat bijzonder geil was om te zien en naast mij lag de prachtige Mrs.

Samantha die mij aankeek met haar prachtige ogen. En met alles wat ik net had meegemaakt was het duidelijk too much, ik had moeite om klaar te komen van vermoeidheid en van de vele indrukken. Samantha voelde dat perfect aan, besloot mij weer te blinddoek en mij nog even te voorzien van een golden shower, die ik over mijn pik heen voelde gaan.

Vanessa nog naast me kan liggen en in mijn oor begon te fluisteren kon ik het absoluut niet meer houden en kwam ik hard klaar. Voldaan, uitgeput en nog steeds in een roes lag ik na te hijgen. Zelfs na het douchen, en na het vriendelijke afscheid van Mrs. Vanessa die me mee naar beneden nam, was ik nog niet met beide benen op de grond. Ik stond weer buiten, midden op staat. Ik was echt een hele andere wereld uit gestapt, ik weet niet hoe lang ik weg ben geweest, en kon nauwelijks beseffen wat er allemaal was gebeurd.

Ik besloot nog maar even niet in de auto te stappen, ik was echt nog een beetje versuft. Meesteres Vanessa is en blijft fantastisch, ze krijgt het voor elkaar dat ik elke keer weer een stapje verder ga. Als ik haar zie en haar stem hoor, dan kan ze me volledig kneden en durf ik geen nee meer te zeggen.

Het samenspel met Mrs. Samantha is bijzonder, en Mrs. Samantha zelf is bijzonder. Meerdere momenten van deze sessie staan in mijn geheugen gegrift, het zijn beelden die ik hopelijk nooit meer kwijt raak.

Scuderia77 Bekijk openbaar profiel Stuur een privébericht naar Scuderia77 Zoek alle berichten van Scuderia Een geweldige sessie gehad met Mrs Samantha! Ik ben ruim 2 uur lang haar slaaf geweest, haar mogen verwennen en tot in mijn tenen genoten van deze sensuele, spannende, sexy en soms sadistische schoonheid. Mrs Samantha is op en top vrouw met een waanzinnig mooi slank lijf een verleidelijke lach en minstens zo verleidelijke borsten. Alles aan haar is puur natuur en alhoewel ik altijd bloednerveus wordt van dit soort ongelofelijk mooie vrouwen wist zij me met haar prachtige lach, vriendelijke woorden en een paar zachte aanrakingen met haar handen meteen op mijn gemak te stellen.

Ik had eigenlijk maar een uur bij haar gereserveerd, maar toen ik eenmaal in haar kamer was en ze dicht naast me kwam zitten terwijl we even wat dronken, ze één van haar zwarte lak lieslaarzen met hoge hakken tegen mijn been aanduwde en met haar prachtige mond zachtjes in mijn oor fluisterde dat ik ook 2 uur kon blijven, weet ik eerlijk gezegd niet of ik nog in staat was om helder na te denken.

Ik mocht me uitkleden met als opdracht dat ik haar continu aan moest blijven kijken. Ze zag er prachtig uit! Maar vooral haar teasende bruine ogen zijn zo fantastisch. Magneten die me geen moment loslieten. Ze bleef eerst zitten terwijl ik me voor haar stond uit te kleden, waarbij ze een vinger langzaam over haar blouse liet glijden op de plekjes waar haar tepels verstopt waren en daarna langzaam over haar buik naar de rand van haar rokje dat ze even optilde om te laten zien dat ze een zwart dun klein slipje aanhad.

Ze zei geen woord, maar dat maakte het effect op mij niet minder. In no time keihard en helemaal in haar ban. Toen ik ook mijn bloes uittrok kwam ze bij me staan en terwijl ze me aan bleef kijken werden mijn tepels, ballen en billen verkend. Ik stond te trillen van opwinding en met een glimlach duwde ze me langzaam naar het bed in haar kamer terwijl ze me diep in mijn ogen bleef aankijken. Vlakbij het bed pakte ze mijn ballen in een van haar handen en kwam haar gezicht vlak bij die van mij.

Ik moest mijn pik zo hard mogelijk maken maar zeker niet klaarkomen en mocht toen tegen haar sexy laarzen aanneuken als een hondje. Ondertussen speelde zij met mijn tepels waarbij ze steeds harder trok en kneep en knoopte ze haar blouse open, waardoor ze ook met haar eigen tepels kon spelen en ik haar prachtige borsten naakt zag.

Dat duurde echter maar kort want ze kwam achter me staan en mijn handen werden in handboeien geslagen terwijl ze heel dicht tegen mij aanstond. Terwijl ik me naar haar toe moest draaien. Ze had haar benen ver uit elkaar en ik moest ertussen komen knielen, haar laarzen zoenen en heel even trok ze in een flits haar slipje een beetje opzij zodat ik van heel dichtbij haar prachtige geschoren kutje zag.

Ze lachte en vertelde dat ze me helemaal gek ging maken. Behendig druppelde ze kaarsvet over mijn harde lul - en werd de vlam even heel dicht langs de onderkant van mijn pik gestreeld - en over mijn tepels.

Ik moest mij tong uitsteken en ze vroeg of ik ook kaarsvet wilde proeven of dat ik een bekentenis wilde afleggen aan mijn geile sexy politieagente. Ik had geen flauw idee wat die bekentenis moest zijn, maar toen ze suggereerde dat ik er mijn hele leven al van droomde om door een dominante vrouw geneukt te worden, kon ik niet anders dan bekennen.

Ze duwde haar mooie borsten in mijn gezicht en ik mocht haar harde tepels likken. Daarna moest ik dieper buigen en mijn kont naar boven duwen en - nadat ik eerst nog wat kaarsvet op mijn billen kreeg gedruppeld-, werd mijn kont door Mrs Samantha verkend. Eerst werd mijn slavenkutje met een paar vingers zachtjes geneukt, maar al snel werd er een opblaasbare buttplug in gestopt die ze flink oppompte.

Toen werd er een gasmasker over mijn hoofd getrokken en werd ik even aan mijn lot overgelaten. Ik hoorde haar wel heen en weer lopen en met kleding rommelen en plotseling stond ze weer voor me. Ze had zich verkleed. Nu was ze helemaal in glanzend zwart lak en dat stond haar zo mogelijk nog beter! Glanzende hooggehakte laarzen, een ultrakort rokje en een strak topje dat haar platte buik grotendeels blootliet. Met een veel te lieve glimlach zette ze geconcentreerd een paar forse klemmen op mijn tepels, terwijl ze met haar andere hand - in een handschoen met allemaal ijzeren puntjes - eerst mijn ballen en daarna mijn pik masseerde.

Ze liet me even pijnlijk voelen dat ik de buttplug nog inhad en daarna werd ik weer beloond met een korte flits op haar wonderschone poesje. Het was tijd om geneukt te worden vond ze nu. Alleen was ik degene die geneukt zou worden, dat begreep ik zeker wel.

Ze kan haar stem zo geweldig snel laten veranderen van lief naar streng en van teasend naar bevelend. Ik mocht een dildo uitkiezen waar ze me mee zou gaan verkrachten - niet te groot alstublieft - en toekijken hoe ze de gordel met de dildo om haar onderlijf gorde. Mijn handboeien werden afgedaan en ik moest mijn een hand de dildo verwennen alsof het mijn eigen pik was en met mijn andere hand eerst heel behoedzaam onder haar rokje voelen - zalig!

Maar veel uitstel kreeg ik niet. Het gasmasker werd van mijn hoofd getrokken, en toen was het echt tijd voor de dildo in mijn kont. Eerst nog de buttplug er uit - god wat voelde dat raar, bijna leeg - maar daarna, terwijl ze geil kreunde, met wat glijmiddel de dildo er in. Voor mijn gevoel ging ze meteen zo diep als ze kon en ik weet zeker dat ik van schrik piepte.

Ik hoorde haar weer sprankelend lachen en voelde haar vol overgave mijn kont neuken. Natuurlijk zeg je dan ja! De Meesteres bepaalt wat er gebeurt! Nu kwam ze veel langzamer naar binnen. Met kleinere stootjes en waanzinnig veel geile woorden. Ze trok aan mijn pik. De klemmen aan mijn tepels werden nog even aangeknepen. God wat was ik van haar! Hoe lang het precies duurde weet ik niet, maar wel dat ik mezelf steeds harder hoorde kreunen en met haar in een ritme kwam, mijn kont naar achter duwde en me zo vreselijk geil voelde!

Dat werd nog eens extra versterkt door de poppers die ze me toediende; heerlijke nieuwe volgens haar: En ze was nog lang niet met me klaar! Geen fantasie te veel voor deze mooie dame! Toen ze genoeg had van het neuken ging ze weer op het bed zitten en werd ik opnieuw tussen haar prachtige lange benen gedirigeerd. En terwijl ze heel diep in mijn ogen keek en geil haar lippen aflikte, sloeg ze plotseling een van de klemmen van mijn tepels.

Tranen in mijn ogen! Als beloning ging haar slipje weer opzij en mijn geobsedeerde verstand merkte het nauwelijks dat ook de tweede klem werd weggeslagen.

Ik mocht mijn pik weer vastpakken en zij zette haar hoge hakken op mijn borst. Met mijn vrije hand moest ik haar hakken op mijn gepijnigde harde tepels zetten en moedigde ze mij aan om stevig met mijn borst tegen haar hakken te duwen en mijn tepels op haar hakken te priemen. Die geile blik in haar ogen. Haar aanmoedigingen om harder te duwen tegelijkertijd aan mijn pik te trekken voor haar en toch niet te komen, nog een paar poppers! Ik had denk ik goed mijn best gedaan, want nu kreeg ik de opdracht om op het bed bij haar te komen met mijn hoofd tussen haar benen.

Ik moest haar sllipje met mijn mond en tanden uit trekken! Zo dicht bij het meest goddelijk deel van Mrs Samantha. De geilheid stroomde aan alle kanten door mijn lijf. Ik wilde rukken, ik wilde ruiken, ik weet niet wat ik wilde! Maar rukken mocht niet meer. Ik moest me concentreren op het kleine dunne slipje; om dat wurmend met mijn tong en tanden van haar onderlijf te krijgen en ondertussen diep haar zalige geur in te ademen.

Na een paar minuten hielp ze een beetje en toen het slipje eenmaal helemaal uit was, mocht ik er op haar bed aan ruiken en likken en er voorzichtig mee aan mijn pik spelen. Ik mocht haar borsten en tepels weer likken en ze nam het aftrekken van mijn lul zelf weer in haar mooie handjes, terwijl haar andere hand mijn kont betaste en ze in mijn oor fluisterde dat ze me zo heerlijk had geneukt en dat er zelf ook geil van was geworden.

Ze wilde dat ik met mijn handen haar billen streelde en haar poesje en god wat deed ik mijn best! En dat werd nog meer dan ik had gefantaseerd! Van het bed werd ik meegelokt naar haar bad. Ik moest blijven likken aan haar zalige borsten en zij trok me mee aan mij keiharde pik.

Ik kreeg nog een popper en ze geilde me nog meer op door haar rokje uit te doen en, op haar laarzen na, trots helemaal naakt voor me met haar heupen heen en weer te wiegen. Ze pakte een van mijn handen vast en bracht die naar haar poesje. Haar geile ogen zo dicht bij die van mij, "maar ik wil wat anders Maar in plaats daarvan voelde ik mijn hand warm nat worden.

Geknield in bad met haar prachtige lijf hoog boven me en een prachtige straal uit haar godinnenpoesje! Warm, vernederend, zalig, schokkend. Een supergeile golden shower waar ik al zo lang van had gedroomd! Haar shower kletterde over mijn borst, mijn armen, mijn lul die het niet meer hield van geilheid - ook al omdat ik niet meer kon stoppen me trekken. Zo geil, zo opgewonden, dat ik mezelf hoorde smeken of ik een beetje mocht proeven.

Vroeg ik dat echt? Ze liet het me herhalen. Harder smeken en toen "drink dan maar sletje". Met wijd open mond slurpte ik werkelijk haar vocht naar binnen en kwam ik tegelijkertijd als een stier klaar! En Mrs Samantha was ook tevreden aan haar glimlach en fonkeling in haar ogen te zien! Na een uitgebreide wasbeurt - waarbij ik ook haar mocht afsponzen - nog even nagepraat.

Zo relaxt en kalm. Ze gaf me complimenten dat ik het zo lang volgehouden had en zoveel had gedurfd en ik was van harte welkom om snel nog eens terug te komen bij haar of misschien samen met haar vriendin Mrs Vanessa voor een triosessie of een bislavensessie. Ik geloof niet dat ik er helemaal met mijn gedachten bij was. Die zaten nog te veel in de geweldige flow van de sessie en die is er dagen later nog steeds!

Weergave Lineaire weergave Switchen naar hybride weergave Switchen naar vertakte weergave. Waar kan ik terecht voor Het is nu Pagina 1 van 3. Zuid Holland en Belgisch Limburg Berichten: Meesteres Samantha - Nieuwegein vh Utrecht Vandaag was het een grote dag voor deze slaaf, een dag waarin ik erkening hoop te krijgen als mogelijke slaaf, van de echt supermooie Meesteressen Vanessa en Samantha.

Ze ging op de rand van het bed zitten. En ik moest geknield voor haar plaatsnemen, Mond open commandeerde ze, en ik deed dat direct. Noem je dat open? Ze pakte mijn hoofd en duwde die resoluut naar achteren en spuugde mij zonder waarschuwing in mijn gezicht en liet Haar speeksel rijkelijk in mijn keel vloeien. Ik slikt dat direct door. Maar het was zo lekker. Maar goed de strafmaat werd ook gelijk bepaald door deze sadistische Schone, elke fout leverde mij 10 strafpunten op, die werden omgezet in zweepslagen.

Ik kreeg poppers toegediend en daar waren twee eisen aan verbonden. Iedere keer als ik ze kreeg toegediend moest ik de Meesteres aankijken en Haar bedanken voor het feit dat Ze mij deze gunst verleende. Nu ben ik ooit opgevoed met het feit nooit je Meesteres aan te kijken, dus dat ging bij de volgende keer toedienen gelijk mis en had mijn eerste strafpunten te pakken.

En ik moet zeggen op dat moment interresseert je dat niet zo want je bent bedwelmd, niet alleen door de poppers maar ook door die mooie ogen die je heel doordringend aankijken. En de blik die je vervolgens hebt op Haar mooie volle stevige borsten die net uit lakbody priemen. Hier wil ik even een klein uitstapje maken, want ik vind de combinatie van deze jonge Domina met haar betoverende uiterlijk en haar natuurlijk sadistische karakter een waanzinnige combinatie.

Ik heb een aantal keren diep in mezelf moeten graven om niet om genade te vragen. Uiteraard stond voor mij alles in het teken te slagen om Godin Vanessa te mogen dienen. Maar je moet en zal meegaan in die twee zwarte meren van ogen van deze Meesteres. En dus keek op dit soort momenten haar diep in de ogen. Wat je dan ziet zal elke normale man angst inboezemen. De wreedheid, wellust en het sadisme is overweldigend.

Weer terug naar de sessie. Als standaard slavenhouding moet ik op mijn knieen gaan zitten rechtop en handen op de rug. Ik moet in deze houdig achter Haar aan lopen, want Ze gaat naar een stoel aan de andere kant van de ruimte.

Dat gaf mij mooi de gelegenheid, voor het eerst, Haar lichaam goed in mij op te nemen. Wat een benen en wat een mooie ronde kont.

Strak, stevig en gehuld in een mooie kleine zwarte slip. Wat een ontzettend geil gezicht. Ik had dan ook geen haast en probeerde wat tijd te rekken om dit beeld even vast te kunnen houden. Veel te vlug voor mijn gevoel kwamen we bij de stoel aan en ging Ze zitten. Ze begon mijn tepels te strelen en ik dacht op dat moment, heerlijk zo een keuring. Maar deze gedachten werden in eens ruw verstoord want ik voelde een snerpende pijn in mijn tepels.

Klaarblijkelijk was ik even afgeleid en dat beviel de Meesteres uiteraard niet. Ze zette dan ook resoluut haar nagels in mijn tepels. Shit ik was weer terug op aarde. Een onderdeel van deze keuring was bootwhoreshipping, zo commandeerde de Meesteres mij langzaam Haar laarzen te likken en ik moest tijdens het likken Haar blijven aankijken. Nou dat ging meteen al mis vergat te kijken, en hup weer tien slagen erbij. Op deze manier begon de teller aardig op te lopen.

Vol overgave likte ik Haar hakken voeten en schachten van de laarzen. Het was deze Domina allemaal nog niet genoeg en kreeg weer poppers toegediend en ja dit keer keek ik wel en bedankte Haar direct. De Meesteres reageerde hier meteen op door te zeggen dat er wellicht toch nog hoop voor mij is, want Ze had er in het begon een hard hoofd in, dat ik wel te trainen zou zijn. En dus een geschikte slaaf zou kunnen worden.

Nu wist ik dat ik nog harder moest werken. Ik moest verder gaan met het likken en mij toeleggen op het deepthroaten van de neuzen van Haar laarzen. Tijdens dit likken en adoreren van Haar laarzen kon ook gelijk naar Haar mooie slanke benen kijken en hoe gaaf ze eruit zien. Barokke dames gehuld in nauwsluitend latex en pvc, strak in het corset en met ronde borsten. Maar ze laat haar dienstmeisje zijn lul bevredigen tijdens de spanking. Misschien laat ik je wel mijn latex catsuit een uitvoerige shine geven, of poets je liever mijn leren laarzen?

De slavin heeft namelijk een mond spreider in en spikes aan haar collar. En niet alleen kleding, maar ook body bags, dwangbuizen, maskers, om maar wat te noemen. Latex Meesteres Zoekt Nieuwe Contacten. Letterlijk van top tot teen in latex gekleed. De bdsm rollen worden omgedraaid en de meesteres anaal genomen.

Klik hier als de automatische installatie van Adobe Flash niet start. Tijdens een sessie draag ik altijd wel iets van rubber of latex.

Het versterkt mijn gevoel van dominantie en ik voel mij er gewoon lekkerder in. Klik dan hier voor de mobiele site. Je lijf is gehuld in een latex full body suit. Al heel snel voelt hij een overweldigende behoefte om die bitch een lesje te leren. Dominatrix , Meesteres   3 Responses ».

Latex vind ik een geweldig materiaal vooral wanneer het glimmend gepoetst en uitgewreven is. Om het latex te dragen moet je eerst voorzichtig zijn met het aantrekken, maar als het eenmaal zit voel je elke aanraking erop nòg intenser dan anders.


meesteres gelderland latex kut

..


Huisvrouw ontvangt gratis sex met vrouw

  • 309
  • 200
  • Meesteres gelderland latex kut
  • 454

Klaarkomende vrouwen gratis downloaden


meesteres gelderland latex kut