Film

Gangbang enschede natste kut

Geil geklede sletjes aan de bar, paar mannen erbij, even kennismaken. Onder het genot van een drankje bewonderde en betastte ik eerst Jacqueline met haar lange, blonde haar en mooi figuur met een paar flinke, stevige borsten die nog gezellig kennis aan het maken was met Marion. Er kwamen meer mannen binnen en ondertussen vielen mij ogen op de petite Sara met haar eveneens lange blonde haar en stevige kleine tieten.

Zij werd mijn favoriete slet van de dag. De kennismaking met haar was het startschot. Je voelt aan wat een bepaalde slet nodig heeft en in dit geval was het duidelijk de hardere stevige aanpak. Dus van pijpen was in dit geval geen sprake; ik neukte de slet goed, diep in haar mond en hield daarbij af en toe diep in haar keel stevig vast. Daarbij keek ze mij met wijd open ogen en doorlopende mascara aan waarop ik haar weer verder paalde en tussendoor trakteerde op een fikse oorvijg, verwurging of haar kleine ferme tieten kneedde.

Verderop zag ik Marion vol overgave een paar pikken zuigen en op hetzelfde bed werd Jacqueline inmiddels doggy style genomen door 2 kerels waarbij een diep van achter in haar kut stootte en de ander haar mond goed volpropte. Ik sleepte Sara mee en zette haar op haar knieën op de witte bank. Toen ik haar bij de kennismaking vingerde, verbaasde ik mij al erover hoe strak haar kut is en ik twijfelde dan ook ernstig of dat zou passen.

Maar met genoeg natte geilheid en gepaste dwang is veel mogelijk. Na haar eerst vanachter genaaid te hebben draaide ik haar op de rug en kon ik haar geile gezicht zien terwijl ik in haar pompte. Dat ging nog wel even door en de slet werd goed aangepakt terwijl ik haar pijpmond over menigstaaf dwong.

Daarna wilde ik naar de bar en even wat drinken. Onderweg tikte ik namelijk Carla, een Indonesische? Voor ik het wist klopte ze mijn lul op haar geile tieten en zoog ze hem diep naar binnen. Nog geil van de vorige sessie en deze fantastische pijpbeurt had ik haar snel op haar rug op het ronde bed en neukte ik diep in haar natte kut. Ik zag dat ze voelde hoe ik nog verder opzwol en kwam safe , met mijn handen steunend op haar borsten, diep in haar geile kut klaar.

Dus eerst maar naar de douches en dan echt even een drankje …. Aan de bar heb je goed overzicht. Jacqueline werd weer, of nog steeds, goed genomen en in de hoek zag ik dat de mooie Claire, die eerst de kat uit de boom keek, in de sling door haar vent geneukt werd, uiteraard met de nodige mannen eromheen. Een erg mooie, fijne vrouw met kort zwart haar,, mooie tieten en de uitstraling van een zakenvrouw die zich eens goed wil uitleven … of beter gezegd: Achter Claire werd Sonja, al staande, van achteren gepaald en ging de sirene luid los ten teken dat de kerels het weer heel goed deden.

Het viel me sowieso op dat de mannen weer ouderwets actief waren, er zou tot Eerst keek ik even van dichtbij hoe Claire wijdbeens geneukt werd. Wat een mooie vrouw en echt volkomen geil. Nadat Jacqueline mij eerst pijpte nam ik achter haar plaats en duwde mijn paal in haar. Ze boog verder voorover en liet me daarmee diep binnen. Toen ik het tempo verhoogde begon ze echt geil te kreunen en gaf ze tegendruk terwijl ik ook genoot van de aanblik van haar fantastische kont.

Dat werd doorpakken en ik pakte goed door totdat ik ook hier een lading zaad in mijn condoom loosde. Na weer een douche liep ik op Sara af. De slet prikkelde mijn driften en nu heb ik haar echt grof afgewerkt. Terwijl 2 meter verder Claire de nodige palen afzoog en door kerels om de beurt achterlangs genomen werd zette ik de snol met haar rug en hoofd tegen de rugwand van een bank en paalde haar geile pijpbek tot aan de aanslag.

Haar geilheid bleek toen ze, hoewel ze het zwaar te verduren kreeg, haar benen maximaal spreidde om zich door een tweede hengst te laten naaien terwijl ik ze nog tegen de wand nagelde.

Toen de co-neuker zijn zaad op haar tieten had gespoten, ging ik een meter naar achter, deed een. Ze wilde duidelijk dat ik haar zo nam maar met de halve lengte binnen werd het teveel. Onder andere omstandigheden zou ik door pakken maar in dit geval gaf ik haar rust. Mijn geilheid nog volop aanwezig begon ik Claire te bevoelen die geneukt werd en om zich heen.

Daar nam ik haar kort en diep van achter. Sara deed mee en terwijl ook de kerels actief meededen gingen de vrouwen los in een zeer geile bi actie. Claire kwam vaker spuitend klaar en ik dacht daar nog wel iets aan toe te kunnen voegen. Steunend op een bank liet ik haar een aantal keren goed spuiten en kermend komen. Meteen aansluitend dirigeerde ik haar op een krukje met de rug tegen een tafel en nam ik haar terwijl ze me wijdbeens ontving en geil tongde. Terwijl Sara haar betastte en haar benen mee wijd hield spoot ik weer een lading in mijn condoom in een geweldig geile vrouw.

Ik was op dreef, mijn pik bleef hard en ik dwong de andere slet op haar knieën om flink door te. Naar de bank gericht zag ik Carla aan een enorme paal trekken. Onder k wijl kokhalsde de blondine om mijn lul, ik liet na, deed een condoom om, neukte Claire van achteren terwijl mijn ballen gekneed werden door Sara. Toen het zover was ging het condoom af en spoot ik dwingend haar keel vol zaad. Na een langere pauze waarin de actie verder doorging mocht ik Jacqueline nog een keer uitgebreid.

Na alle actie werd ik om kwart voor zes, midden op het ronde bed, als finale van een idioot geile. Presidential Suite, terwijl verder niemand meer bezig was, goed diep afgezogen tot ik mijn zaad in. Zo hoort het in de Presidential Suite en toen ging het ook direct overal los. Aan de andere kant van het ronde bed begon een struise schone enkele kerels rustig af te trekken. Het initiatief werd haar echter snel ontnomen en zij werd wijdbeens geneukt terwijl de pik die ze afzoog haar mond niet verliet.

Vanessa begon te kreunen op 3 mannen en hield daar het komende uur niet meer mee op en Sonja zat binnen een half uur al door de eerste halve fles olie heen alsmede het eerste glas kutvocht dat ze wegspoot onder de handen, tongen en palen van de hengsten. Er was, wederom, een leuk stel binnengekomen.

De eerste tijd maakten niet de indruk echt voor de. Brechtsebaan , Schoten, België. Het was weer een topfeest! In tegenstelling tot de keer daarvoor, was iederéén lekker actief! Naast Vanessa, Sonja en Marion was ook ons zaadslurpertje Roxanne er weer en ook was Sylvia weer door Richard voorgereden.

Zoals Richard al had aangekondigd lag Sylvia om 14 uur keurig klaar in de sling en diende zij twintig pikken al neukend af te werken voor zij er weer uit mocht. Sylvia genoot op en top van haar nieuw verworven slettenstatus die ze doorlopend bevestigde.

Af en toe ging er nog een pik in het mondje maar Syl had haar concentratie toch vooral op de stampende pikken gericht. Na een pik of 14 dubbelneukende pikken telden niet was ze in ca. De pikken waren gewoon op Toch een prestatie van formaat van dit heerlijke meisje. Voor ze uit de sling kon, moesten eerst haar high heels uit omdat het anders gevaarlijk was.

Syl kon even op adem komen aan de bar maar moest toch nog 6 pikken afwerken. Deze werden later op het bed verslonden. Zo kwam Syl ruim aan haar taks binnen ik denk toch wel anderhalf uur.

Complimenten aan dit amateursletje! Uiteraard liet ook Marion weer goed van zich horen en werd Vanessa op de bankjes doorlopend onder handen genomen. Vanessa is ook altijd goed voor continue actie en het is altijd dringen om er bij te komen. Vanessa is gewoon een heerlijk geil pornovrouwtje. Onvermoeibaar en volop genietend van dit maandelijkse feest.

Marion, our next door milfje, is net zo onvermoeibaar en deed haar kunstjes zoals altijd. Marion is ook niet vies van overvloedig zaad en liet de pikken weer achter elkaar klaarkomen.

Marion geeft mij ook altijd een warm gevoel van welkom en ik geef Marion daar graag mijn warme zaad voor retour. Ik had goed gespaard en ook deze middag mijn zaad lang in de zak gehouden, zodat ik tegen een uur of vier Marion met een overvloedige lading zaad kon onder hozen. Rond een uur of vier kwamen er eveneens nog twee onbekende sletten bij. De ogenschijnlijke breekbaarheid liet deze meiden echter niet weerhouden om de hele zaal leeg te trekken en mee te lokken naar één van kamers boven. Al snel kon de airco het hier niet meer bolwerken en werden deze ogenschijnlijk zeer ervaren gangbangsletten aan alle kanten gepaald.

In de andere kamer ging een bekend stelletje samen aan de gang maar al snel had de dame ook meerdere pikken onder handen en in haar kutje.

Het squirten heeft deze dame tot kunst verheven en ze kletterde luid klaarkomend meerdere keren de boel onder. Intussen hadden de dames beneden Sylvia, Marion, Vanessa en Roxanne een milde pauze Dat kon toch ook niet de bedoeling zijn? Ik stond aan de bar waar ook Sylvia met behalve een dorstig mondje, ook met zaadvragende ogen stond. Mijn buurman was van de donkere soort en Sylvia had daar haar zinnen op gezet.

Geil werd deze nog wat verlegen jongen door Sylvia aangesproken. Syl ging door haar knietjes en begon aan de donker paal te sabbelen. Kennelijk werd het neukquotum aangepast want Richard vond dat Sylvia zich door deze jongen nog maar eens flink moest laten neuken. Uiteraard luisterde Syl weer gedwee, ging op haar knietjes op bed en liet zich onder haar buttplugje langs diep en gretig palen door haar gedroomde bruine stamper!

Ze hielden het lekker lang vol en het was een langdurig, weliswaar één op één, neukspel. Intussen werd het beneden weer drukker en kwam iedereen weer in actie. Roxanne vond nog wat zaadvoorraad links en rechts, Vanessa liet zich nog graag een paar keer woest nemen onder het genoegen van een paar ferme tikken op haar oosterse kontje en Marion en Sonja molken, ervaren en gedreven als zij zijn, ook nog even oraal en vaginaal een paar pikken leeg als of het de eersten waren.

Intussen kwam de middag voor mij een beetje aan zijn eind en onder de voortdurende actie keerde ik leeggespoten en super voldaan weer richting het noorden met een nog steeds licht gezwollen lul.

Het best bewaarde gangbang geheim voor intimi Ineens vraagt hij wat morgen mijn plannen zijn Ik reageer luchtig dat ik niet zoveel op de planning heb staan. De sfeer slaat om, zelfs al via een ijzige telefoon merk ik dat. Geile sfeer maakt plaats. Richard zegt tegen mij: Daarna moet ik helaas gaan. Ik het ontzettend onrustig geslapen. Ik weet dat Richard niet alleen zal zijn, dat heeft hij mij verteld. Het maakt mij enorm nieuwsgierig.

Vele zullen het niet begrijpen maar mij mag je gebruiken als je op een goede manier macht hebt over mij Ik open mijn mail De reis er naar toe is lang, maar dat is goed. Muziek is mijn passie en met diezelfde passie zing ik nu alle zenuwen er uit. Pak zenuwachtig mijn telefoon. Ik moest mij onderweg nog even in de juiste kleding hijsen omdat manlief zich afvroeg of ik voor mijn opslag onder het bureau zou kruipen We lopen naar de auto van Richard en stappen in.

Iet wat zenuwachtig trek ik mijn rokje iets naar beneden. Maar Richard is fijn gezelschap. We stoppen in een straatje en Richard pakt een lingerie setje van de achterbank. Schuchter kijk ik om mij heen, er rijdt een auto langs de andere kant van de bosjes We stappen weer in, ik in het lingerie setje. Het is een halve cup en een string, van leer. Het zit wel lekker eigenlijk. Weer pakt Richard iets van de achterbank, my goodness, ik moet vaker achter mij kijken want telkens komt er weer wat tevoorschijn!

Dit keer is het een blinddoek. Even alles op een rijtje zetten, nu ik niets kan zien heb ik daar mooi even de tijd voor. Ik heb een half cup setje lingerie aan, een plug in, alleen nog maar eens shirtje, ben geblinddoekt en Richard verteld dat ik al nat was waarna ik het zelf ook gevoeld heb. Een prima lijstje voor de donderdagmiddag is mijn conclusie.

Ik merk dat ik opgloei, brand van nieuwsgierigheid en het liefst dat Richard al even zijn hand tussen mijn benen had gedaan, bij mijn haren had gepakt of wat dan ook We stoppen, Richard helpt mij uit de auto. Knap lastig hoor, zenuwen, hoge hakken, een blinddoek en bloednerveus met een mixje van spanning en een scheut geiligheid.

We lopen ergens naar binnen. Ik voel en ruik warmte. Richard zegt iemand gedag, ik schuifel met mijn handen op zijn schouders hem achterna. Ik hoor vrouwen praten. Ik hoor ze opmerkingen over mij maken. Ik heb geen idee waar ik ben en vind het bizar dat blijkbaar niemand opkijkt van het feit dat ik hier in alleen een lingerie setje binnen kom lopen. Ik moet wachten met mijn handen op een soort stalen hekje.

Er draalt iemand om mij heen, ik voel het. Het knijpt in mijn tepel. Slaat op mijn kont. Ik ben eigenlijk een beetje bang. Hij vraagt hoe ik heet en van wie ik ben.

Maar, denk ik, weet Richard hier van? Is dit wel oké? Hoort dit er bij? Al snel voel ik een harde pik in mijn handen. De man stelt zich voor 'ik ben alex'. Een pets op mijn kont. Ik schrik, het is geil. Dan hoor ik ineens Richard weer. Beetje gek maar zijn stem is een soort veilige haven. Mijn handen worden op een tafel gelegd, het blijkt een bar te zijn.

Er staan mensen om mij heen. Hoeveel weet ik niet. Ik hoor vrouwen tot nu toe alleen maar. Dus sta ik daar, terwijl er over mij gesproken wordt, met plug, een glas water te drinken. Soms voel ik een hand, dan ineens mn slipje op zij en mijn kut wordt letterlijk gekeurd.

Richard heeft verteld dat ik hem zelf niet mooi vind Daar is Alex weer. Alex heeft ruwe handen, harde aanpak. Ik wordt meegenomen en moet knielen op een bed. Meerdere mensen om mij heen, meerdere handen voel ik.

En daar is alex weer, hard en ruw 2 vingers naar binnen. Damn hij kent het trucje! Tot nu toe is er 1 iemand die mij kan laten squirten, direct mijn verslaving en hier is alex, alex laat mij Ik hijg, kreun en schok. Ineens gaat het snel, overal handen. De ene pik naar de andere lul wordt hard naar binnen geschoven in mijn kut of mijn mond. Links, rechts, voor mij over al voel ik piemels. Ineens is de kracht uit mijn benen en moet ik op mijn rug gaan liggen. Mijn hoofd over het randje.

Pik in mijn mond, in mijn linker en rechter hand en ik wordt geneukt. Mijn hoofd wordt aan mijn haren omhoog gehouden door zachte handen die zo nu en dan met nagels over mijn lijf gaan. En daar is ineens weer Richard bij mijn oor. Mijn veiligheid, mijn zekerheid, mijn vertrouwen. Hij fluistert mij dat ik het zo goed doe en dat hij trots is. Ik merk direct een orgasme aankomen en ik kom schokkend klaar. Ik merk dat ik soms licht wordt in mijn hoofd.

Ik ben bang voor dat gevoel. Het betekend namelijk dat ik werkelijk de hele controle kwijt raak. Ik wil wel, maar durf niet. Ik vertel het aan Ricchard. Hij fluistert mij in dat ik er aan over moet geven Handen over mij hele lichaam. Door de ogen van een bezoeker: Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil.

Zo ook bij de Presidential Suite gangbang, het is altijd een verrassing wat erg staat te gebeuren. De maart editie bleek een zeer actieve en kinky aflevering te zijn geworden waarbij de meiden ruimschoots aan hun trekken waren gekomen.

Zelf kon ik er in maart helaas niet bij zijn maar de meiden hebben me verzekerd dat ze na afloop afgewerkt en uitgeteld waren. Ach, het is een kleine wereld en dus had ik al vernomen dat maart een lekkere heftige gangbang aflevering was geweest.

Hopende op een gelijkaardige editie had ik voor donderdag 28 april een dik kruis door mijn agenda gezet. Ik moest en zou er weer bij zijn! Diverse koppels en single meiden hadden kennelijk dezelfde gedachte en waren en masse aanwezig.

Uiteindelijk waren er 17? Deze keer zou het weer volkomen anders zijn….. Maar ja, het zijn hier geen profs, het is niet geregisseerd en altijd een verrassing.

Dat maakt het ook spannend. Nou, bijten deed zij niet maar zuigen des te beter. Om klokslag 2 werd de rondborstige blonde op haar knieën in haar mond genomen en vervolgens, terwijl het publiek nog aan de bar stond, goed geneukt op het ronde bed. Dat bleef niet lang bij die ene hengst. Voor ze het wist waren er overal handen op haar lijf en werd ze flink aangepakt door een groep kerels.

Ze genoot met volle teugen en zou de hele middag druk zijn met de mannen. Het was een actieve editie maar er hadden ook 2 keer zoveel mannen mogen zijn. Het is meestal nog wel te doen om de namen van de dames te onthouden maar dat ging deze keer gewoon niet vanwege het aantal.

De sletjes werden overal genomen en gingen hier en daar ook met elkaar aan de slag. May werd door de hele club heen genomen. Op de bedden, op de bankjes, etc. Wat kan ze heerlijk geil kreunen. De ultieme amateur MILF. Kleine Kat werd afgewerkt zoals ze dat wil, goed grof en flink onder gehoosd met zaad. Emanuelle met haar billen omhoog en een flinke paal in haar.

Ze genoot ervan om gepaald te worden maar zeker ook om het goed te laten zien aan de toeschouwers. De mannen waren even uitgeteld. We weten dat Kat graag ook met de meiden speelt dat is bekend. Bella nam haar kans waar en zette zich, al vingerend, boven op Kat. Wellicht dat het likken van Kat ook meespeelde maar het duurde niet lang of Bella kwam squirtend klaar over het gezicht van Kat. De verzorging in de club was deze keer uitstekend.

Dat mag ook weer eens gezegd worden. Zaad in je haar, geile donkere negerin zoekt een geile sexdate, Zal ik je lekker klaar zuigen? Kontlikken, Groepsex, Dubbel Gepenetreerd Algemene voorkeuren: Zij wil de dikke lul zo hard en diep mogelijk in haar anus, Geile wijven vuistneuken sappige kut.

Masturberen, Rollenspel, Voyeurisme Laatst bewerkt: Geile huisvrouw krijgt een sperma gangbang, Geile kerel stopt zijn pik in haar natte kut, Heb jij zin om van partner te ruilen? Striptease, Sex Speeltjes, Exhibitionisme Laatst bewerkt: Meisje krijgt het aan de neuk stok, spontane vrouw van 49 jaar die gek op heerlijke geile seks, Het tiener meisje zuigt de laatste druppel uit zijn penis.

Neuken Met 3, Fisting, Vingeren Algemene voorkeuren: Voyeurisme, Spannende Panty's, Rollenspel Laatst bewerkt: Toch maar een echte lul, De sperma van de man druipt over haar tiener handje als hij klaar komt, Stout sletje heeft sex voor geld. Panty's, Rubber, Leer Fetish Laatst bewerkt:

.

Huisvrouw prive ontvangst sex afspraak groningen

Amateur prive prive huis enschede. Je zal alle mogelijke films van Erotische Massage op Pornozot terugvinden. Enkel maar hier Erotische en Plassex door klant: Wil jij de sleur uit je relatie halen of gewoon je seksleven nieuw leven in blazen. Echt heerlijk die passie. Sexdate enschede mooiste tieten ooit Sexdate enschede mooiste tieten ooit Top mooiste vrouwen wereld: Massagewereld maastricht natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex, strandsex, kutje kijken, blote tieten, Een naakte vrouw in de bibliotheek met haar grote tieten en kutje 14m: Alle porno films over de mooiste meiden ter wereld.

Comments 1 mooiste borsten ter wereld seks kinky says: Gangbang met de mooiste meiden ter wereld en beste gratis porno, sexfilms in het Videos. Sexdate enschede mooiste tieten ooit Een sexy volwassen vrouw neuken - minuten. Gratis oost souburg tantra daten geile neuken vrouw In onze van het abonnement online dating voor het vinden van een in zijn eigen wereld die? Gangbang met de mooiste meiden ter wereld en prive afspraakjes limburg massage erotix gratis porno, sexfilms in het Videos.

We can communicate sexdate enschede mooiste tieten ooit this theme. Niet erg gelukkig daten waren om te horen over ijsland, met de manier om te zetten uit van de jongere vrouwen er is pref de aanpak is deze innovatie met u en, en, u kunt iemand krijgt u ooit bedrogen waarschijnlijk seks en van het doel van om te vallen voor mensen door u een mooie lijst van sites omwille van heavy.

Skip to content Verschillende gratis porno films met mooie tieten maar ook mega zwarte En kijk eens naar de filmpjes wat vrouwen met hun grote borsten allemaal wel. Reeds bij binnenkomst was mijn oog gevallen op een vrouw met kort zwart haar. Normaal heb ik liever lang haar, maar bij deze vrouw, die ik voor de gemakkelijkheid Carla ga noemen, maakte haar knappe gezichtje heel veel goed om maar niet te zeggen alles.

Toen ik zag dat ze verschillende mannen aan het verwennen was, liet ik me ook eens onder handen nemen. De ene man na de andere spoot over haar tieten waaronder uiteindelijk ik ook. Carla kuiste echter iedere keer het zaad op met een rol keukenpapier. Het resultaat een kwartiertje later was een koppel prachtige borsten met een gigantische witte laag er over.

Na dit avontuurtje liep ik nog wat rond, om uiteindelijk te ontdekken dat er boven ook nog speelkamers waren als ook douches. Ik was echter nog volop aan het opladen dus veel deed ik voorlopig niet. Ik gaf vooral mijn ogen wat de kost. Een vrouwtje zal me zeker bijblijven, zij had een blinddoek om en een nekband.

En of ze een slet was, deze Silvia zo hoorde ik later. Maar ze kon vooral heel hard squirten. Er was nog een andere dame aanwezig trouwens die enorm hard kon spuiten, een sollicitatie bij de brandweer zou Sonja zo noem ik haar voor de gemakkelijkheid even niet misstaan.

De vloer werd nat, enorm nat. Als ik ooit een zwembad moet vullen, weet ik waar ik moet zijn. Ondertussen zag ik dat mijn favoriete dame Carla opnieuw een hoop jongens over haar borsten liet spuiten. Dit vond ik zo geil dat ik het niet kon nalaten om voor de tweede keer over dezelfde dame mijn lading zaad te lossen! Ik begon opnieuw wat rond te wandelen en dit duurde redelijk lang. Zolang dat ondertussen Carla alweer aan een nieuwe bukakkesessie begonnen was. Ik paste echter deze keer aangezien ik nog niet voldoende opnieuw op krachten was, maar keek wel toe hoe mijn favoriete sletje nog maar eens onder handen werd genomen.

Het werd pas echt geil toen Sylvia tussendoor ook even over Carla kwam squirten! Sylvia stond trouwens al geruime tijd erbij en werd de hele tijd al gevingerd. Volgens mij had ze met de hoeveel vocht dat al uit haar kut gekomen was gemakkelijk de vuurwerkramp van Enschede uit voor een groot deel kunnen oplossen. Daarna werd Silvia nog maar eens wat afgereden op het eerste ronde bed naar de rookkamer toe, en men vond het nodig om een flesje cava in haar vagina te stoppen.

Uiteindelijk werd er wel cava uit het kutje geschoten vanuit het flesje in een glas. Hoe deze truck werk is mij ook een raadsel, maar het was speciaal om te zien. Carla dronk het goedje op. De blonde dame Jaqueline van in het begin was ondertussen vrij. Door haar had ik mezelf tussendoor rap rap vandaag al een paar keer laten aftrekken en pijpen, en dus doet ze zo goed dat ik het tijd vond om haar te gaan belonen.

Ze pijpte me en trok me af, en voor ik het wist schoot een verse lading zaad over haar borsten. Nu was het gedaan. Ik kon niet meer. Althans, dat dacht ik. Het was ondertussen ongveer kwart over vijf maar toen ik zag wat voor geile zaken er gebeurde tussen Carla en Sylvia …. Sylvia werd eerst wat gepaald door enkele mannen, niks speciaal. Maar toen trok Carla een voorbinddildo om en begon Sylvia keihard in de kont de neuken.

Uiteindelijk kwamen beide dames op de grond en het enige wat ze wilden was zaad. Sylvia probeerde ik al heel de middag eens onder handen te nemen maar ze was zeer gegeerd. Nu was het mijn kans, maar dit hadden beide dames misschien beter in het begin gedaan. Ik was leeg en de andere mannen blijkbaar ook. Er geraakte nog amper zaad uit de penissen. Een paar mannen schoot gigantisch hard tot in de dames hun haar maar het meerendeel moest afhaken na een middag vol geilheid.

Ik slaagde er uiteindelijk in nog kleine lading op het gezicht van Sylvia te spuiten en daarmee was het voor mij voldoende. De middag was zeker geil genoeg om geslaagd te zijn. Tot een andere keer! Verslag van een deelnemer 2 Na de spetterende kerstreceptie van heb ik slechts 3 keer aanwezig kunnen zijn op de Presidential Suite gangbang. Ik had me al vroeg in het jaar voorgenomen tijd vrij te maken voor de december editie.

Het leek ook ietsje kinkier dan anders. Ik heb 15 meiden geteld. Het was echter zo actief dat tellen haast onmogelijk was. Een gezellige drukte en vooral zeer actief en geil. Er werd dan ook in alle hoeken en niches geneukt. De 2 ronde podia boden te weinig ruimte voor al die sexhongerige meiden. Het spits werd afgebeten door een donkerharige MILF die eerst aan de tafel waar ze met haar partner zat werd opgegeild, haarzelf tegoed deed aan een vreemde pik en op een kruk wijdbeens liet neuken.

Haar gekreun gaf goed aan hoe ze het vond en ze werd aansluitend op de witte bankjes door meerdere kerels een uur lang stevig aangepakt. Onderwijl waren de bedden flink bezet en werden aldaar een stuk of 8 dames flink stevig doorgeneukt.

De mannen hadden er zin in. Het ging er soms stevig aan toe. Een dame in een erg mooi rood setje maakte er heel relaxt een sport van om, terwijl ze al staande van achteren door de een na de ander genomen werd, een reeks mannen  in serie af te zuigen en klaar te maken terwijl tegenover haar een lange, jongere blondine met een paar geweldige tieten door diverse hengsten doggy werd afgeneukt.

Na anderhalf uur zag ik een lichtgetinte donkerharige slet langskomen lopen die werkelijk helemaal onder het zaad zat. Niet een beetje maar echt helemaal ondergehoosd zodat het vermoeden bij mij opdook dat de mannen wel leeg zouden zijn. Daar zat ik stevig naast zoals later zou blijken. Halverwege was er een champagnemoment. Nee, … geen golden shower maar letterlijk. Een, niet al te grote, fles bubbles werd vaardig met de bodem eerst ingebracht in de natte kut van een slanke blondine die dat hoorbaar kon waarderen en vervolgens de ondergespoten slet van daarnet een paar slokken toediende en een glas vulde.

Hierna bood ze het glas netjes op haar knieen aan haar vriend aan. Parallel daaraan werd een hoerig gewimperde slet hard geneukt en kreeg haar slanke buik goed ondergespoten. Ze had al gezegd een goed hoertje voor haar man te willen zijn.

Nu, dat is gelukt! In de sling raakte een van de dames goed te weg kwijt terwijl ze de ene na de andere paal kreeg toegediend maar de mannen zijn wat dat betreft ook gentleman.

Even rust, slokje drinken en en bij hernieuwd animo hervatten. Laat op de middag gingen 2 sletten voor een extra prijs. De blonde van de bubbles werd met een stevige, zwarte voorbinddildo diep afgenaaid door de eerdergenoemde zaadslet.

Daarna gingen de sltten op hun knieën voor de mannen. Ze gennoten hoe de mannen naar hen keken en hard werden. Met 2 deden ze hun best om zoveel mogelijk zaad uit de mannen te krijgen. Daarbij bleven ze ook lekker met elkaar bezig.

Na de zaadlozing van meneer nr 10 was het op. Er werden nog enkele vrouwen genomen op de bedden maar om Het was een schitterende, actieve en geile afsluiting van een goed Presidential jaar. Wil je als meid, stel of man ook eens meedoen en heb je een speciale fantasie Neem dan snel contact met ons op ;-. Gepost door Marion, Stella op Brechtsebaan , Schoten, Belgium. Volkomen verrassend, nieuw en vooral heel geil.

Ik wist niet dat ik dit in me had maar de vrouwen haalden het eruit. Nou ja … dames … dat duurde maar even. Binnen no-time toonden ze zich als echte sletten. Het begin was echter redelijk netjes. Geil geklede sletjes aan de bar, paar mannen erbij, even kennismaken. Onder het genot van een drankje bewonderde en betastte ik eerst Jacqueline met haar lange, blonde haar en mooi figuur met een paar flinke, stevige borsten die nog gezellig kennis aan het maken was met Marion.

Er kwamen meer mannen binnen en ondertussen vielen mij ogen op de petite Sara met haar eveneens lange blonde haar en stevige kleine tieten. Zij werd mijn favoriete slet van de dag. De kennismaking met haar was het startschot. Je voelt aan wat een bepaalde slet nodig heeft en in dit geval was het duidelijk de hardere stevige aanpak. Dus van pijpen was in dit geval geen sprake; ik neukte de slet goed, diep in haar mond en hield daarbij af en toe diep in haar keel stevig vast.

Daarbij keek ze mij met wijd open ogen en doorlopende mascara aan waarop ik haar weer verder paalde en tussendoor trakteerde op een fikse oorvijg, verwurging of haar kleine ferme tieten kneedde. Verderop zag ik Marion vol overgave een paar pikken zuigen en op hetzelfde bed werd Jacqueline inmiddels doggy style genomen door 2 kerels waarbij een diep van achter in haar kut stootte en de ander haar mond goed volpropte. Ik sleepte Sara mee en zette haar op haar knieën op de witte bank.

Toen ik haar bij de kennismaking vingerde, verbaasde ik mij al erover hoe strak haar kut is en ik twijfelde dan ook ernstig of dat zou passen. Maar met genoeg natte geilheid en gepaste dwang is veel mogelijk. Na haar eerst vanachter genaaid te hebben draaide ik haar op de rug en kon ik haar geile gezicht zien terwijl ik in haar pompte. Dat ging nog wel even door en de slet werd goed aangepakt terwijl ik haar pijpmond over menigstaaf dwong.

Daarna wilde ik naar de bar en even wat drinken. Onderweg tikte ik namelijk Carla, een Indonesische? Voor ik het wist klopte ze mijn lul op haar geile tieten en zoog ze hem diep naar binnen. Nog geil van de vorige sessie en deze fantastische pijpbeurt had ik haar snel op haar rug op het ronde bed en neukte ik diep in haar natte kut. Ik zag dat ze voelde hoe ik nog verder opzwol en kwam safe , met mijn handen steunend op haar borsten, diep in haar geile kut klaar. Dus eerst maar naar de douches en dan echt even een drankje ….

Aan de bar heb je goed overzicht. Jacqueline werd weer, of nog steeds, goed genomen en in de hoek zag ik dat de mooie Claire, die eerst de kat uit de boom keek, in de sling door haar vent geneukt werd, uiteraard met de nodige mannen eromheen.

Een erg mooie, fijne vrouw met kort zwart haar,, mooie tieten en de uitstraling van een zakenvrouw die zich eens goed wil uitleven … of beter gezegd: Achter Claire werd Sonja, al staande, van achteren gepaald en ging de sirene luid los ten teken dat de kerels het weer heel goed deden.

Het viel me sowieso op dat de mannen weer ouderwets actief waren, er zou tot Eerst keek ik even van dichtbij hoe Claire wijdbeens geneukt werd. Wat een mooie vrouw en echt volkomen geil. Nadat Jacqueline mij eerst pijpte nam ik achter haar plaats en duwde mijn paal in haar. Ze boog verder voorover en liet me daarmee diep binnen. Toen ik het tempo verhoogde begon ze echt geil te kreunen en gaf ze tegendruk terwijl ik ook genoot van de aanblik van haar fantastische kont. Dat werd doorpakken en ik pakte goed door totdat ik ook hier een lading zaad in mijn condoom loosde.

Na weer een douche liep ik op Sara af. De slet prikkelde mijn driften en nu heb ik haar echt grof afgewerkt. Terwijl 2 meter verder Claire de nodige palen afzoog en door kerels om de beurt achterlangs genomen werd zette ik de snol met haar rug en hoofd tegen de rugwand van een bank en paalde haar geile pijpbek tot aan de aanslag.

Haar geilheid bleek toen ze, hoewel ze het zwaar te verduren kreeg, haar benen maximaal spreidde om zich door een tweede hengst te laten naaien terwijl ik ze nog tegen de wand nagelde. Toen de co-neuker zijn zaad op haar tieten had gespoten, ging ik een meter naar achter, deed een. Ze wilde duidelijk dat ik haar zo nam maar met de halve lengte binnen werd het teveel. Onder andere omstandigheden zou ik door pakken maar in dit geval gaf ik haar rust.

Mijn geilheid nog volop aanwezig begon ik Claire te bevoelen die geneukt werd en om zich heen. Daar nam ik haar kort en diep van achter. Sara deed mee en terwijl ook de kerels actief meededen gingen de vrouwen los in een zeer geile bi actie.

Claire kwam vaker spuitend klaar en ik dacht daar nog wel iets aan toe te kunnen voegen. Steunend op een bank liet ik haar een aantal keren goed spuiten en kermend komen. Meteen aansluitend dirigeerde ik haar op een krukje met de rug tegen een tafel en nam ik haar terwijl ze me wijdbeens ontving en geil tongde. Terwijl Sara haar betastte en haar benen mee wijd hield spoot ik weer een lading in mijn condoom in een geweldig geile vrouw. Ik was op dreef, mijn pik bleef hard en ik dwong de andere slet op haar knieën om flink door te.

Naar de bank gericht zag ik Carla aan een enorme paal trekken. Onder k wijl kokhalsde de blondine om mijn lul, ik liet na, deed een condoom om, neukte Claire van achteren terwijl mijn ballen gekneed werden door Sara.

Toen het zover was ging het condoom af en spoot ik dwingend haar keel vol zaad. Na een langere pauze waarin de actie verder doorging mocht ik Jacqueline nog een keer uitgebreid. Na alle actie werd ik om kwart voor zes, midden op het ronde bed, als finale van een idioot geile. Presidential Suite, terwijl verder niemand meer bezig was, goed diep afgezogen tot ik mijn zaad in. Zo hoort het in de Presidential Suite en toen ging het ook direct overal los.

Aan de andere kant van het ronde bed begon een struise schone enkele kerels rustig af te trekken. Het initiatief werd haar echter snel ontnomen en zij werd wijdbeens geneukt terwijl de pik die ze afzoog haar mond niet verliet. Vanessa begon te kreunen op 3 mannen en hield daar het komende uur niet meer mee op en Sonja zat binnen een half uur al door de eerste halve fles olie heen alsmede het eerste glas kutvocht dat ze wegspoot onder de handen, tongen en palen van de hengsten.

Er was, wederom, een leuk stel binnengekomen. De eerste tijd maakten niet de indruk echt voor de. Brechtsebaan , Schoten, België. Het was weer een topfeest! In tegenstelling tot de keer daarvoor, was iederéén lekker actief! Naast Vanessa, Sonja en Marion was ook ons zaadslurpertje Roxanne er weer en ook was Sylvia weer door Richard voorgereden.

Zoals Richard al had aangekondigd lag Sylvia om 14 uur keurig klaar in de sling en diende zij twintig pikken al neukend af te werken voor zij er weer uit mocht.

Sylvia genoot op en top van haar nieuw verworven slettenstatus die ze doorlopend bevestigde. Af en toe ging er nog een pik in het mondje maar Syl had haar concentratie toch vooral op de stampende pikken gericht. Na een pik of 14 dubbelneukende pikken telden niet was ze in ca. De pikken waren gewoon op Toch een prestatie van formaat van dit heerlijke meisje. Voor ze uit de sling kon, moesten eerst haar high heels uit omdat het anders gevaarlijk was.

Syl kon even op adem komen aan de bar maar moest toch nog 6 pikken afwerken. Deze werden later op het bed verslonden.

Zo kwam Syl ruim aan haar taks binnen ik denk toch wel anderhalf uur. Complimenten aan dit amateursletje! Uiteraard liet ook Marion weer goed van zich horen en werd Vanessa op de bankjes doorlopend onder handen genomen. Vanessa is ook altijd goed voor continue actie en het is altijd dringen om er bij te komen. Vanessa is gewoon een heerlijk geil pornovrouwtje. Onvermoeibaar en volop genietend van dit maandelijkse feest. Marion, our next door milfje, is net zo onvermoeibaar en deed haar kunstjes zoals altijd.

Marion is ook niet vies van overvloedig zaad en liet de pikken weer achter elkaar klaarkomen. Marion geeft mij ook altijd een warm gevoel van welkom en ik geef Marion daar graag mijn warme zaad voor retour.

Ik had goed gespaard en ook deze middag mijn zaad lang in de zak gehouden, zodat ik tegen een uur of vier Marion met een overvloedige lading zaad kon onder hozen. Rond een uur of vier kwamen er eveneens nog twee onbekende sletten bij. De ogenschijnlijke breekbaarheid liet deze meiden echter niet weerhouden om de hele zaal leeg te trekken en mee te lokken naar één van kamers boven. Al snel kon de airco het hier niet meer bolwerken en werden deze ogenschijnlijk zeer ervaren gangbangsletten aan alle kanten gepaald.

In de andere kamer ging een bekend stelletje samen aan de gang maar al snel had de dame ook meerdere pikken onder handen en in haar kutje. Het squirten heeft deze dame tot kunst verheven en ze kletterde luid klaarkomend meerdere keren de boel onder.

Intussen hadden de dames beneden Sylvia, Marion, Vanessa en Roxanne een milde pauze Dat kon toch ook niet de bedoeling zijn? Ik stond aan de bar waar ook Sylvia met behalve een dorstig mondje, ook met zaadvragende ogen stond.

Mijn buurman was van de donkere soort en Sylvia had daar haar zinnen op gezet. Geil werd deze nog wat verlegen jongen door Sylvia aangesproken. Syl ging door haar knietjes en begon aan de donker paal te sabbelen. Kennelijk werd het neukquotum aangepast want Richard vond dat Sylvia zich door deze jongen nog maar eens flink moest laten neuken.

Uiteraard luisterde Syl weer gedwee, ging op haar knietjes op bed en liet zich onder haar buttplugje langs diep en gretig palen door haar gedroomde bruine stamper! Ze hielden het lekker lang vol en het was een langdurig, weliswaar één op één, neukspel. Intussen werd het beneden weer drukker en kwam iedereen weer in actie.

Roxanne vond nog wat zaadvoorraad links en rechts, Vanessa liet zich nog graag een paar keer woest nemen onder het genoegen van een paar ferme tikken op haar oosterse kontje en Marion en Sonja molken, ervaren en gedreven als zij zijn, ook nog even oraal en vaginaal een paar pikken leeg als of het de eersten waren.

Intussen kwam de middag voor mij een beetje aan zijn eind en onder de voortdurende actie keerde ik leeggespoten en super voldaan weer richting het noorden met een nog steeds licht gezwollen lul.

Het best bewaarde gangbang geheim voor intimi Ineens vraagt hij wat morgen mijn plannen zijn Ik reageer luchtig dat ik niet zoveel op de planning heb staan. De sfeer slaat om, zelfs al via een ijzige telefoon merk ik dat. Geile sfeer maakt plaats. Richard zegt tegen mij: Daarna moet ik helaas gaan. Ik het ontzettend onrustig geslapen. Ik weet dat Richard niet alleen zal zijn, dat heeft hij mij verteld. Het maakt mij enorm nieuwsgierig.

Vele zullen het niet begrijpen maar mij mag je gebruiken als je op een goede manier macht hebt over mij Ik open mijn mail De reis er naar toe is lang, maar dat is goed. Muziek is mijn passie en met diezelfde passie zing ik nu alle zenuwen er uit. Pak zenuwachtig mijn telefoon. Ik moest mij onderweg nog even in de juiste kleding hijsen omdat manlief zich afvroeg of ik voor mijn opslag onder het bureau zou kruipen We lopen naar de auto van Richard en stappen in.

Iet wat zenuwachtig trek ik mijn rokje iets naar beneden. Maar Richard is fijn gezelschap. We stoppen in een straatje en Richard pakt een lingerie setje van de achterbank. Schuchter kijk ik om mij heen, er rijdt een auto langs de andere kant van de bosjes We stappen weer in, ik in het lingerie setje. Het is een halve cup en een string, van leer. Het zit wel lekker eigenlijk. Weer pakt Richard iets van de achterbank, my goodness, ik moet vaker achter mij kijken want telkens komt er weer wat tevoorschijn!

Dit keer is het een blinddoek. Even alles op een rijtje zetten, nu ik niets kan zien heb ik daar mooi even de tijd voor. Ik heb een half cup setje lingerie aan, een plug in, alleen nog maar eens shirtje, ben geblinddoekt en Richard verteld dat ik al nat was waarna ik het zelf ook gevoeld heb. Een prima lijstje voor de donderdagmiddag is mijn conclusie.

Ik merk dat ik opgloei, brand van nieuwsgierigheid en het liefst dat Richard al even zijn hand tussen mijn benen had gedaan, bij mijn haren had gepakt of wat dan ook We stoppen, Richard helpt mij uit de auto.
Geil geklede sletjes aan de bar, paar mannen erbij, even kennismaken. Onder het genot van een drankje bewonderde en betastte ik eerst Jacqueline met haar lange, blonde haar en mooi figuur met een paar flinke, stevige borsten die nog gezellig kennis aan het maken was met Marion. Er kwamen meer mannen binnen en ondertussen vielen mij ogen op de petite Sara met haar eveneens lange blonde haar en stevige kleine tieten.

Zij werd mijn favoriete slet van de dag. De kennismaking met haar was het startschot. Je voelt aan wat een bepaalde slet nodig heeft en in dit geval was het duidelijk de hardere stevige aanpak. Dus van pijpen was in dit geval geen sprake; ik neukte de slet goed, diep in haar mond en hield daarbij af en toe diep in haar keel stevig vast. Daarbij keek ze mij met wijd open ogen en doorlopende mascara aan waarop ik haar weer verder paalde en tussendoor trakteerde op een fikse oorvijg, verwurging of haar kleine ferme tieten kneedde.

Verderop zag ik Marion vol overgave een paar pikken zuigen en op hetzelfde bed werd Jacqueline inmiddels doggy style genomen door 2 kerels waarbij een diep van achter in haar kut stootte en de ander haar mond goed volpropte. Ik sleepte Sara mee en zette haar op haar knieën op de witte bank. Toen ik haar bij de kennismaking vingerde, verbaasde ik mij al erover hoe strak haar kut is en ik twijfelde dan ook ernstig of dat zou passen.

Maar met genoeg natte geilheid en gepaste dwang is veel mogelijk. Na haar eerst vanachter genaaid te hebben draaide ik haar op de rug en kon ik haar geile gezicht zien terwijl ik in haar pompte. Dat ging nog wel even door en de slet werd goed aangepakt terwijl ik haar pijpmond over menigstaaf dwong. Daarna wilde ik naar de bar en even wat drinken. Onderweg tikte ik namelijk Carla, een Indonesische? Voor ik het wist klopte ze mijn lul op haar geile tieten en zoog ze hem diep naar binnen.

Nog geil van de vorige sessie en deze fantastische pijpbeurt had ik haar snel op haar rug op het ronde bed en neukte ik diep in haar natte kut. Ik zag dat ze voelde hoe ik nog verder opzwol en kwam safe , met mijn handen steunend op haar borsten, diep in haar geile kut klaar. Dus eerst maar naar de douches en dan echt even een drankje …. Aan de bar heb je goed overzicht.

Jacqueline werd weer, of nog steeds, goed genomen en in de hoek zag ik dat de mooie Claire, die eerst de kat uit de boom keek, in de sling door haar vent geneukt werd, uiteraard met de nodige mannen eromheen. Een erg mooie, fijne vrouw met kort zwart haar,, mooie tieten en de uitstraling van een zakenvrouw die zich eens goed wil uitleven … of beter gezegd: Achter Claire werd Sonja, al staande, van achteren gepaald en ging de sirene luid los ten teken dat de kerels het weer heel goed deden.

Het viel me sowieso op dat de mannen weer ouderwets actief waren, er zou tot Eerst keek ik even van dichtbij hoe Claire wijdbeens geneukt werd. Wat een mooie vrouw en echt volkomen geil.

Nadat Jacqueline mij eerst pijpte nam ik achter haar plaats en duwde mijn paal in haar. Ze boog verder voorover en liet me daarmee diep binnen. Toen ik het tempo verhoogde begon ze echt geil te kreunen en gaf ze tegendruk terwijl ik ook genoot van de aanblik van haar fantastische kont. Dat werd doorpakken en ik pakte goed door totdat ik ook hier een lading zaad in mijn condoom loosde.

Na weer een douche liep ik op Sara af. De slet prikkelde mijn driften en nu heb ik haar echt grof afgewerkt. Terwijl 2 meter verder Claire de nodige palen afzoog en door kerels om de beurt achterlangs genomen werd zette ik de snol met haar rug en hoofd tegen de rugwand van een bank en paalde haar geile pijpbek tot aan de aanslag. Haar geilheid bleek toen ze, hoewel ze het zwaar te verduren kreeg, haar benen maximaal spreidde om zich door een tweede hengst te laten naaien terwijl ik ze nog tegen de wand nagelde.

Toen de co-neuker zijn zaad op haar tieten had gespoten, ging ik een meter naar achter, deed een. Ze wilde duidelijk dat ik haar zo nam maar met de halve lengte binnen werd het teveel. Onder andere omstandigheden zou ik door pakken maar in dit geval gaf ik haar rust.

Mijn geilheid nog volop aanwezig begon ik Claire te bevoelen die geneukt werd en om zich heen. Daar nam ik haar kort en diep van achter. Sara deed mee en terwijl ook de kerels actief meededen gingen de vrouwen los in een zeer geile bi actie. Claire kwam vaker spuitend klaar en ik dacht daar nog wel iets aan toe te kunnen voegen. Steunend op een bank liet ik haar een aantal keren goed spuiten en kermend komen. Meteen aansluitend dirigeerde ik haar op een krukje met de rug tegen een tafel en nam ik haar terwijl ze me wijdbeens ontving en geil tongde.

Terwijl Sara haar betastte en haar benen mee wijd hield spoot ik weer een lading in mijn condoom in een geweldig geile vrouw. Ik was op dreef, mijn pik bleef hard en ik dwong de andere slet op haar knieën om flink door te. Naar de bank gericht zag ik Carla aan een enorme paal trekken. Onder k wijl kokhalsde de blondine om mijn lul, ik liet na, deed een condoom om, neukte Claire van achteren terwijl mijn ballen gekneed werden door Sara.

Toen het zover was ging het condoom af en spoot ik dwingend haar keel vol zaad. Na een langere pauze waarin de actie verder doorging mocht ik Jacqueline nog een keer uitgebreid. Na alle actie werd ik om kwart voor zes, midden op het ronde bed, als finale van een idioot geile. Presidential Suite, terwijl verder niemand meer bezig was, goed diep afgezogen tot ik mijn zaad in. Zo hoort het in de Presidential Suite en toen ging het ook direct overal los.

Aan de andere kant van het ronde bed begon een struise schone enkele kerels rustig af te trekken. Het initiatief werd haar echter snel ontnomen en zij werd wijdbeens geneukt terwijl de pik die ze afzoog haar mond niet verliet. Vanessa begon te kreunen op 3 mannen en hield daar het komende uur niet meer mee op en Sonja zat binnen een half uur al door de eerste halve fles olie heen alsmede het eerste glas kutvocht dat ze wegspoot onder de handen, tongen en palen van de hengsten.

Er was, wederom, een leuk stel binnengekomen. De eerste tijd maakten niet de indruk echt voor de. Brechtsebaan , Schoten, België. Het was weer een topfeest! In tegenstelling tot de keer daarvoor, was iederéén lekker actief! Naast Vanessa, Sonja en Marion was ook ons zaadslurpertje Roxanne er weer en ook was Sylvia weer door Richard voorgereden.

Zoals Richard al had aangekondigd lag Sylvia om 14 uur keurig klaar in de sling en diende zij twintig pikken al neukend af te werken voor zij er weer uit mocht. Sylvia genoot op en top van haar nieuw verworven slettenstatus die ze doorlopend bevestigde. Af en toe ging er nog een pik in het mondje maar Syl had haar concentratie toch vooral op de stampende pikken gericht.

Na een pik of 14 dubbelneukende pikken telden niet was ze in ca. De pikken waren gewoon op Toch een prestatie van formaat van dit heerlijke meisje. Voor ze uit de sling kon, moesten eerst haar high heels uit omdat het anders gevaarlijk was. Syl kon even op adem komen aan de bar maar moest toch nog 6 pikken afwerken.

Deze werden later op het bed verslonden. Zo kwam Syl ruim aan haar taks binnen ik denk toch wel anderhalf uur. Complimenten aan dit amateursletje! Uiteraard liet ook Marion weer goed van zich horen en werd Vanessa op de bankjes doorlopend onder handen genomen.

Vanessa is ook altijd goed voor continue actie en het is altijd dringen om er bij te komen. Vanessa is gewoon een heerlijk geil pornovrouwtje. Onvermoeibaar en volop genietend van dit maandelijkse feest. Marion, our next door milfje, is net zo onvermoeibaar en deed haar kunstjes zoals altijd.

Marion is ook niet vies van overvloedig zaad en liet de pikken weer achter elkaar klaarkomen. Marion geeft mij ook altijd een warm gevoel van welkom en ik geef Marion daar graag mijn warme zaad voor retour.

Ik had goed gespaard en ook deze middag mijn zaad lang in de zak gehouden, zodat ik tegen een uur of vier Marion met een overvloedige lading zaad kon onder hozen. Rond een uur of vier kwamen er eveneens nog twee onbekende sletten bij.

De ogenschijnlijke breekbaarheid liet deze meiden echter niet weerhouden om de hele zaal leeg te trekken en mee te lokken naar één van kamers boven. Al snel kon de airco het hier niet meer bolwerken en werden deze ogenschijnlijk zeer ervaren gangbangsletten aan alle kanten gepaald. In de andere kamer ging een bekend stelletje samen aan de gang maar al snel had de dame ook meerdere pikken onder handen en in haar kutje.

Het squirten heeft deze dame tot kunst verheven en ze kletterde luid klaarkomend meerdere keren de boel onder. Intussen hadden de dames beneden Sylvia, Marion, Vanessa en Roxanne een milde pauze Dat kon toch ook niet de bedoeling zijn? Ik stond aan de bar waar ook Sylvia met behalve een dorstig mondje, ook met zaadvragende ogen stond. Mijn buurman was van de donkere soort en Sylvia had daar haar zinnen op gezet. Geil werd deze nog wat verlegen jongen door Sylvia aangesproken.

Syl ging door haar knietjes en begon aan de donker paal te sabbelen. Kennelijk werd het neukquotum aangepast want Richard vond dat Sylvia zich door deze jongen nog maar eens flink moest laten neuken. Uiteraard luisterde Syl weer gedwee, ging op haar knietjes op bed en liet zich onder haar buttplugje langs diep en gretig palen door haar gedroomde bruine stamper!

Ze hielden het lekker lang vol en het was een langdurig, weliswaar één op één, neukspel. Intussen werd het beneden weer drukker en kwam iedereen weer in actie. Roxanne vond nog wat zaadvoorraad links en rechts, Vanessa liet zich nog graag een paar keer woest nemen onder het genoegen van een paar ferme tikken op haar oosterse kontje en Marion en Sonja molken, ervaren en gedreven als zij zijn, ook nog even oraal en vaginaal een paar pikken leeg als of het de eersten waren.

Intussen kwam de middag voor mij een beetje aan zijn eind en onder de voortdurende actie keerde ik leeggespoten en super voldaan weer richting het noorden met een nog steeds licht gezwollen lul. Het best bewaarde gangbang geheim voor intimi Ineens vraagt hij wat morgen mijn plannen zijn Ik reageer luchtig dat ik niet zoveel op de planning heb staan.

De sfeer slaat om, zelfs al via een ijzige telefoon merk ik dat. Geile sfeer maakt plaats. Richard zegt tegen mij: Daarna moet ik helaas gaan. Ik het ontzettend onrustig geslapen. Ik weet dat Richard niet alleen zal zijn, dat heeft hij mij verteld. Het maakt mij enorm nieuwsgierig.

Vele zullen het niet begrijpen maar mij mag je gebruiken als je op een goede manier macht hebt over mij Ik open mijn mail De reis er naar toe is lang, maar dat is goed. Muziek is mijn passie en met diezelfde passie zing ik nu alle zenuwen er uit. Pak zenuwachtig mijn telefoon. Ik moest mij onderweg nog even in de juiste kleding hijsen omdat manlief zich afvroeg of ik voor mijn opslag onder het bureau zou kruipen We lopen naar de auto van Richard en stappen in.

Iet wat zenuwachtig trek ik mijn rokje iets naar beneden. Maar Richard is fijn gezelschap. We stoppen in een straatje en Richard pakt een lingerie setje van de achterbank. Schuchter kijk ik om mij heen, er rijdt een auto langs de andere kant van de bosjes We stappen weer in, ik in het lingerie setje.

Het is een halve cup en een string, van leer. Het zit wel lekker eigenlijk. Weer pakt Richard iets van de achterbank, my goodness, ik moet vaker achter mij kijken want telkens komt er weer wat tevoorschijn!

Dit keer is het een blinddoek. Even alles op een rijtje zetten, nu ik niets kan zien heb ik daar mooi even de tijd voor. Ik heb een half cup setje lingerie aan, een plug in, alleen nog maar eens shirtje, ben geblinddoekt en Richard verteld dat ik al nat was waarna ik het zelf ook gevoeld heb. Een prima lijstje voor de donderdagmiddag is mijn conclusie. Ik merk dat ik opgloei, brand van nieuwsgierigheid en het liefst dat Richard al even zijn hand tussen mijn benen had gedaan, bij mijn haren had gepakt of wat dan ook We stoppen, Richard helpt mij uit de auto.

Knap lastig hoor, zenuwen, hoge hakken, een blinddoek en bloednerveus met een mixje van spanning en een scheut geiligheid. We lopen ergens naar binnen. Ik voel en ruik warmte. Richard zegt iemand gedag, ik schuifel met mijn handen op zijn schouders hem achterna. Ik hoor vrouwen praten. Ik hoor ze opmerkingen over mij maken. Ik heb geen idee waar ik ben en vind het bizar dat blijkbaar niemand opkijkt van het feit dat ik hier in alleen een lingerie setje binnen kom lopen.

Ik moet wachten met mijn handen op een soort stalen hekje. Er draalt iemand om mij heen, ik voel het. Het knijpt in mijn tepel. Slaat op mijn kont. Ik ben eigenlijk een beetje bang. Hij vraagt hoe ik heet en van wie ik ben. Maar, denk ik, weet Richard hier van? Is dit wel oké? Hoort dit er bij? Al snel voel ik een harde pik in mijn handen. De man stelt zich voor 'ik ben alex'. Een pets op mijn kont.

Ik schrik, het is geil. Dan hoor ik ineens Richard weer. Beetje gek maar zijn stem is een soort veilige haven. Mijn handen worden op een tafel gelegd, het blijkt een bar te zijn. Er staan mensen om mij heen. Hoeveel weet ik niet. Ik hoor vrouwen tot nu toe alleen maar. Dus sta ik daar, terwijl er over mij gesproken wordt, met plug, een glas water te drinken.

Soms voel ik een hand, dan ineens mn slipje op zij en mijn kut wordt letterlijk gekeurd. Richard heeft verteld dat ik hem zelf niet mooi vind Daar is Alex weer. Alex heeft ruwe handen, harde aanpak. Ik wordt meegenomen en moet knielen op een bed.

Meerdere mensen om mij heen, meerdere handen voel ik. En daar is alex weer, hard en ruw 2 vingers naar binnen. Damn hij kent het trucje! Tot nu toe is er 1 iemand die mij kan laten squirten, direct mijn verslaving en hier is alex, alex laat mij Ik hijg, kreun en schok. Ineens gaat het snel, overal handen. De ene pik naar de andere lul wordt hard naar binnen geschoven in mijn kut of mijn mond. Links, rechts, voor mij over al voel ik piemels.

Ineens is de kracht uit mijn benen en moet ik op mijn rug gaan liggen. Mijn hoofd over het randje. Pik in mijn mond, in mijn linker en rechter hand en ik wordt geneukt.

Mijn hoofd wordt aan mijn haren omhoog gehouden door zachte handen die zo nu en dan met nagels over mijn lijf gaan. En daar is ineens weer Richard bij mijn oor. Mijn veiligheid, mijn zekerheid, mijn vertrouwen. Hij fluistert mij dat ik het zo goed doe en dat hij trots is. Ik merk direct een orgasme aankomen en ik kom schokkend klaar.

Ik merk dat ik soms licht wordt in mijn hoofd. Ik ben bang voor dat gevoel. Het betekend namelijk dat ik werkelijk de hele controle kwijt raak. Ik wil wel, maar durf niet. Ik vertel het aan Ricchard. Hij fluistert mij in dat ik er aan over moet geven Handen over mij hele lichaam.

Door de ogen van een bezoeker: Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil. Zo ook bij de Presidential Suite gangbang, het is altijd een verrassing wat erg staat te gebeuren. De maart editie bleek een zeer actieve en kinky aflevering te zijn geworden waarbij de meiden ruimschoots aan hun trekken waren gekomen.

Zelf kon ik er in maart helaas niet bij zijn maar de meiden hebben me verzekerd dat ze na afloop afgewerkt en uitgeteld waren. Ach, het is een kleine wereld en dus had ik al vernomen dat maart een lekkere heftige gangbang aflevering was geweest. Hopende op een gelijkaardige editie had ik voor donderdag 28 april een dik kruis door mijn agenda gezet. Ik moest en zou er weer bij zijn! Diverse koppels en single meiden hadden kennelijk dezelfde gedachte en waren en masse aanwezig.

Uiteindelijk waren er 17? Deze keer zou het weer volkomen anders zijn….. Maar ja, het zijn hier geen profs, het is niet geregisseerd en altijd een verrassing. Dat maakt het ook spannend. Nou, bijten deed zij niet maar zuigen des te beter. Om klokslag 2 werd de rondborstige blonde op haar knieën in haar mond genomen en vervolgens, terwijl het publiek nog aan de bar stond, goed geneukt op het ronde bed.

Dat bleef niet lang bij die ene hengst. Voor ze het wist waren er overal handen op haar lijf en werd ze flink aangepakt door een groep kerels. Ze genoot met volle teugen en zou de hele middag druk zijn met de mannen. Het was een actieve editie maar er hadden ook 2 keer zoveel mannen mogen zijn.

Het is meestal nog wel te doen om de namen van de dames te onthouden maar dat ging deze keer gewoon niet vanwege het aantal. De sletjes werden overal genomen en gingen hier en daar ook met elkaar aan de slag. May werd door de hele club heen genomen. Op de bedden, op de bankjes, etc.

Wat kan ze heerlijk geil kreunen. De ultieme amateur MILF. Kleine Kat werd afgewerkt zoals ze dat wil, goed grof en flink onder gehoosd met zaad. Emanuelle met haar billen omhoog en een flinke paal in haar. Ze genoot ervan om gepaald te worden maar zeker ook om het goed te laten zien aan de toeschouwers.

De mannen waren even uitgeteld. We weten dat Kat graag ook met de meiden speelt dat is bekend. Bella nam haar kans waar en zette zich, al vingerend, boven op Kat. Wellicht dat het likken van Kat ook meespeelde maar het duurde niet lang of Bella kwam squirtend klaar over het gezicht van Kat. De verzorging in de club was deze keer uitstekend. Dat mag ook weer eens gezegd worden.

Zaad in je haar, geile donkere negerin zoekt een geile sexdate, Zal ik je lekker klaar zuigen? Kontlikken, Groepsex, Dubbel Gepenetreerd Algemene voorkeuren: Zij wil de dikke lul zo hard en diep mogelijk in haar anus, Geile wijven vuistneuken sappige kut. Masturberen, Rollenspel, Voyeurisme Laatst bewerkt: Geile huisvrouw krijgt een sperma gangbang, Geile kerel stopt zijn pik in haar natte kut, Heb jij zin om van partner te ruilen?

Striptease, Sex Speeltjes, Exhibitionisme Laatst bewerkt: Meisje krijgt het aan de neuk stok, spontane vrouw van 49 jaar die gek op heerlijke geile seks, Het tiener meisje zuigt de laatste druppel uit zijn penis.

Neuken Met 3, Fisting, Vingeren Algemene voorkeuren: Voyeurisme, Spannende Panty's, Rollenspel Laatst bewerkt: Toch maar een echte lul, De sperma van de man druipt over haar tiener handje als hij klaar komt, Stout sletje heeft sex voor geld. Panty's, Rubber, Leer Fetish Laatst bewerkt:

.