Film

2 meisjes vingeren elkaar sex gluurders

2 meisjes vingeren elkaar sex gluurders

Reneé begon weer te hijgen. Zoiets lekker heb ik nog nooit mee gemaakt zalig! Christianne vroeg of Reneé zich om wilde draaien en in dezelfde houding wilde gaan staan als zij zo even gestaan had. Reneé draaide zich om, zette haar benen iets uit elkaar en kromde haar rug. Christianne begon haar nu van achteren te beffen. Reneé sidderde van genot.

Nog nooit was haar flamoes zo lekker bewerkt. Dit kon ze zelf niet. Ze voelde hoe het tongetje zich langzaam in haar aarsje boorde en er wat rondjes draaide. Ze voelde nu hoe de tong weer naar haar klitje ging en hoe Christianne een vinger in haar aars boorde. Even later kwam Reneé weer tot een spetterend hoogtepunt. Reneé draaide zich om en zei dat ze moest plassen. Laat maar lopen zei Christianne terwijl ze Reneé geil aankeek.

Reneé twijfelde even maar was ook zo geil geworden van wat er met haar gebeurde, dat het haar niet meer uitmaakte. Ze liet haar plas lopen en Christianne begon het gulzig op te drinken. De urine dreef langs haar wangen. Ze liet haar mond vol lopen en spuugde het zo weer allemaal uit over Reneé.

Deze kwam nu wederom weer klaar. Christianne kwam rechtop staan en zoende Reneé vol op haar mond. Hun tongen vermengde elkaars kutsappen met de urine van Reneé. Opeens schrokken ze zich dood. Een stem in de opening van de deur zei; zo dat was heftig dames. Het was Pauline samen met Chantalle. Ze hadden blijkbaar de hele tijd staan kijken. Christianne en Reneé wisten niet waar ze moesten kijken. Wat zijn jullie een stel vieze sletjes, zei Chantalle. Eerst jezelf opgeilen op onze kutjes en dan elkaar klaar gaan maken.

Daar zullen jullie voor moeten boeten, zei Pauline. Reneé en Christianne wisten niet waar ze moesten kijken. De eerste keer dat ze het met elkaar deden werden ze ook nog betrapt.

Als jullie niet willen dat we dit openbaar maken, zei Pauline, dan moeten jullie precies doen wat wij willen.

Reneé keek Christianne aan. Ze hadden weinig andere keus. Als dit openbaar werd, waren ze hun goede reputatie voorgoed kwijt. Ze douchten zich af en kleedden zich aan. Buiten aangekomen stonden Chantalle en Pauline al op hun te wachten. Kom maar met ons mee, dan kunnen jullie je schuld betalen stelletje gluurders, zei Pauline.

Zwijgend fietste de meisjes achter Pauline en Chantalle aan. Niet wetende wat er komen zou. De ouders waren een weekje weg dus ze hadden het huis voor zich alleen. Ze parkeerden de fietsen in de tuin en gingen naar binnen. Binnen aangekomen gebood Pauline de meisjes naar boven te gaan. Zo kleed je maar uit zei Pauline. Chantalle ging in een gemakkelijke stoel zitten om te kijken wat er ging gebeuren.

Reneé en Christianne begonnen zich uit te kleden. Zo, zei Pauline, Christianne ga maar op je rug liggen. Nu ga jij er maar in omgekeerde weg op liggen, zei ze tegen Reneé.

Reneé ging in een standje 69 positie boven Christianne liggen. Zo, nu lik elkaar nog maar eens zo als toen straks, zei Pauline. Voorzichtig begon Reneé aan de poes van Christianne te proeven. Dit was voor haar de eerste keer. Christianne zoog zich gelijk vast aan de schaamlippen van Reneé. Alhoewel Reneé de situatie niet bepaald als ideaal ervaarde vond ze het toch wel prettig. Ze had dikwijls gefantaseerd hoe het zou zijn om aan de vagina van Christianne te likken.

Deze vond het blijkbaar wel lekker wat Reneé bij haar deed want Reneé voelde een duidelijke reactie in haar kutje. Ook Christianne leek de totale situatie op de koop toe te nemen want ze bleef gedreven door zuigen aan de natte lippen van Reneé. Inmiddels hadden Pauline en Chantalle zich ook van hun kleding ontdaan en ze zaten zich ongegeneerd te vingeren. Stop maar zei Pauline.

Ik zie dat jullie elkaar veel te veel genot beleven. Nu zijn wij aan de beurt. Pauline en Chantalle gingen naast elkaar op bed liggen. Ze geboden Reneé en Christianne om hen te likken. Christianne nam met haar hoofd plaats tussen de benen van Pauline en Reneé met haar hoofd tussen de benen van Chantalle. Reneé zag dat Chantalle slechts een blond streepje haar boven haar spleetje had staan. Haar jonge schaamlipjes waren van nature nog niet begroeid. Gulzig stak Reneé haar tong in het gleufje van Chantalle.

Deze kreunde luid en vroeg of Reneé iets naar boven wilde gaan. Reneé likte nu zoals verzocht aan het roze knopje van Chantalle.

Deze lag met haar jonge lichaam te kronkelen op het bed. Haar armen wreven wild door de lakens. Haar rechter arm raakte af en toe Pauline aan die lag te genieten van de likbeurt die ze van Christianne kreeg.

Christianne pompte met drie vingers in de kut van Pauline op en neer. Ze vond het al lang niet meer erg dat ze betrapt waren bij hun spel in de douche. Pauline greep naar de borsten van Chantalle en wreef over haar tepels. Na korte tijd kwamen de twee blondjes schreeuwend tot een hoogtepunt. Reneé en Christianne keken elkaar verlekkerd aan en kuste elkaar vol op de mond en proefde zo de sappen van de poesjes van beide blonde meisjes. Ze bevoelden op deze manier elkaars tongen.

Die Chantalle smaakt ook niet verkeerd, zei Christianne en ze nam plaats op de plek waar Reneé zo-even gelegen had. Ze begon ook nu weer vol overgave aan en pruimpje van het meisje onder haar te zuigen. Reneé nam nu plaats tussen de benen van Pauline en gaf haar een zeer uitgebreide likbeurt.

Ook Pauline had enkel wat blond schaamhaar boven haar gleufje staan en haar lippen waren heerlijk kaal, waardoor Reneé de zachte schaamlippen heerlijk af kon likken. Inmiddels had Chantalle zich op haar buik gedraaid en stak haar zachte, kleine, ronde kontje de lucht in. Christianne had haar mond en wangen helemaal tussen de zachte billen van Chantalle verborgen.

Gulzig likte ze aan het zachte roze aarsje van Chantalle. Deze kon de zachte tong in haar sterretje wel waarderen. Ze begon weer hevig te kreunen toen Chris ook nog 2 vingers in haar pruim duwde. Pauline stelde nu voor om in een vierkant te gaan liggen zodat ze elkaar allemaal konden beffen. Zo gezegd zo gedaan en weldra lagen ze zo in bed dat Reneé, Pauline likte die op haar beurt weer de pruim van Christianne in haar mond had. Christianne likt en aan het zachte sneetje van Chantalle die weer aan de glanzende poes van Reneé lag te zuigen.

Na weer enkele minuten door gelikt te hebben kwamen ze vrijwel tegelijk tot een spetterend orgasme. Reneé voelde zich helemaal in haar element. Al heel lang droomde er van om met een meisje te vrijen en vanavond was haar droom werkelijkheid geworden.

Ze had zelfs met drie meisjes mogen vrijen. De anderen hadden het ook heel lekker gevonden en Chantalle en Pauline zeiden dat ze het allemaal niet zo kwaad bedoelden en dat het meer een spelletje was geweest. De meisjes spraken af dat ze de komende zaterdag naar Christianne zouden gaan en daar zouden blijven slapen omdat haar ouders dan op vakantie waren. Drie dagen later op vrijdag hadden de meisjes weer training en ook op het rugby veld naast hun club was activiteit.

De meisjes keken of ze Rob en Erik waar konden nemen. Na de training gingen de meisjes naar hun kantine om de jongens te treffen. Ze raakte in gesprek met de jongens en deze vroegen de meiden of ze de dag erna mee op stap wilde gaan.

De meiden vertelde dat ze met twee team genootjes afgesproken hadden om een film bij Christianne thuis te gaan kijken en dat jongens ook welkom waren. De volgende dag om acht uur ging de bel bij Christianne thuis. Het waren Pauline en Chantalle. Ze hadden een rugzak bij zich met spullen die Christianne niet zo snel thuis kon brengen. Deze werden alvast naar de slaapkamer van Christianne gebracht waar al drie matrassen klaar lagen om samen op te slapen.

Terwijl Reneé en Christiane beneden op de bank in hun nachtjaponnen t. Na een kwartiertje kwamen ze naar beneden in prachtig mooie lingerie. Deze hadden ze van de zus van Pauline geleend. Pauline droeg een zwart setje met jarretels en kousen. Chantalle droeg een setje bestaande uit een witte slip met bh en witte kanten jarretels en koussen.

Ze zagen er uit als een stel volwassen hoeren. Reneé werd al weer helemaal warm bij de aanblik op de twee meiden. Chantalle en Pauline stroopten hun slipjes naar beneden en gingen in een 69 positie op het tapijt liggen.

Voor de ogen van de twee meisjes begonnen ze elkaars poezen te likken. Na een minuutje of wat kwamen ze beide luid kreunend klaar. Plotseling ging de bel. Dat zijn Erik en Rob, riep Christianne, en ze rende naar de voordeur.

Even later kwam ze de kamer binnen met Rob en Erik achter zich aan. De jongens wisten niet wat ze zagen. Voor hun op het tapijt lagen nog steeds Chantalle en Pauline met hun benen wijd en hun kutjes nat. Ik geloof dat we op het goede moment komen zei Rob. Ik geloof het ook zei Erik. Christianne zei, de meisjes hebben ons er in geluisd afgelopen week, nu krijgen ze hun verdiende loon. Jullie mogen met ons allemaal neuken als je maar begint met je door de dames op het tapijt te laten pijpen.

Dit lieten de jongens zich geen twee keer vertellen en weldra stonden er twee stijve lullen te pronken in de kamer. Pauline en Chantalle die hier eigenlijk niet op hadden gerekend wisten zich niet echt raad maar wisten dat dit hun verdiende loon was voor wat ze de twee andere meiden afgelopen dinsdag aangedaan hadden. Pauline nam als eerste van de twee de lul van Rob in haar hand en begon het ding eerst voorzichtig te kussen maar al snel stak ze hem helemaal in haar mond en begon hem uitgebreid te pijpen.

Chantalle werd van dit schouwspel nog geiler dan dat ze al was en nam de snikkel van Erik ter handen. Ze begon met het puntje van haar tong het gaatje te likken. De jongens stonden nog op hun benen maar kregen het er al zwaar mee. Reneé en Christianne deden elkaars nachtjaponnen uit en gingen tegen elkaar op de bank zitten. Ze begonnen elkaar te tongzoenen en Christianne stak haar hand tussen de benen van Reneé.

Deze deed haar benen iets uit elkaar en liet zich verwennen door haar vriendin. De twee jongens zaten naast het hoofd van pauline en lieten zich beurtelings pijpen door het 18 jarige meisje.

Pauline genoot van de handelingen van Chantalle tussen haar benen en de twee lullen in haar mond. Terwijl ze Rob pijpte, trok ze Erik af en andersom. Soms stak ze beide lullen tegelijk in haar mond en wreef met de eikels tegen elkaar en liet haar tong er tussen flitsen. Na enige tijd kwamen de jongens tegelijkertijd klaar en spoten hun sperma in de mond en in het gezicht van Pauline.

Deze slikte gulzig zoveel mogelijk door van het warme zaad. De jongens gingen op de bank zitten en Lieten zich weer lekker pijpen.

Na enige tijd gaf Christianne aan dat ze het tijd vond worden om te neuken. Ze was nog maagd en wilde nu wel eens voelen hoe een echte pik was. Ook de anderen gaven aan dat ze nog nooit genaaid hadden. Ze gingen naar boven naar de slaapkamer van Christianne. De jongens namen plaats op de matrassen en de meisjes begonnen de lullen weer rechtop te likken en te trekken.

Laura en Christine kennen elkaar al vanaf de kleuterschool en zijn altijd beste vriendinnen gebleven. Twee meiden die alles samen doen, shoppen, tv-kijken, huiswerk maken, studeren en zelfs met elkaar masturberen. Ze hebben op dit moment allebei geen vriendje, maar zijn wel gewend aan regelmatige sex. Vandaar dat ze bij elkaar in bed zijn gekropen en met hun kutje zijn gaan spelen. Al snel waren ze gegrepen door de opwinding en zie je hoe ze naar een orgasme aan het toewerken zijn.

Af en toe zitten ze aan elkaars tieten en houden ze met hun vrije hand elkaar vast. Ze zijn niet echt lesbisch, maar gewoon een klein beetje biseksueel. Dit is voor hun wat twee beste vriendinnen ook samen doen. Als ze klaar zijn gekomen en een beetje aan het bijkomen zijn van hun orgasmes, zweren ze dat ze dit ook blijven doen als ze wel weer een relatie hebben. Dan gaan ze gezellig met elkaar vrouwendingen doen waar ze geen man bij willen hebben. Die vinden het allang best, want dat betekent dat ze een avondje naar de kroeg kunnen.

Hadden ze geweten waar hun vriendinnen echt mee bezig waren, dan hadden ze waarschijnlijk gevraagd of ze hadden mogen kijken. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

...

Lekkende kut 2 lullen in een kut2 meisjes vingeren elkaar sex gluurders

Reneé begon weer te hijgen. Zoiets lekker heb ik nog nooit mee gemaakt zalig! Christianne vroeg of Reneé zich om wilde draaien en in dezelfde houding wilde gaan staan als zij zo even gestaan had.

Reneé draaide zich om, zette haar benen iets uit elkaar en kromde haar rug. Christianne begon haar nu van achteren te beffen. Reneé sidderde van genot. Nog nooit was haar flamoes zo lekker bewerkt. Dit kon ze zelf niet. Ze voelde hoe het tongetje zich langzaam in haar aarsje boorde en er wat rondjes draaide. Ze voelde nu hoe de tong weer naar haar klitje ging en hoe Christianne een vinger in haar aars boorde. Even later kwam Reneé weer tot een spetterend hoogtepunt.

Reneé draaide zich om en zei dat ze moest plassen. Laat maar lopen zei Christianne terwijl ze Reneé geil aankeek. Reneé twijfelde even maar was ook zo geil geworden van wat er met haar gebeurde, dat het haar niet meer uitmaakte.

Ze liet haar plas lopen en Christianne begon het gulzig op te drinken. De urine dreef langs haar wangen. Ze liet haar mond vol lopen en spuugde het zo weer allemaal uit over Reneé.

Deze kwam nu wederom weer klaar. Christianne kwam rechtop staan en zoende Reneé vol op haar mond. Hun tongen vermengde elkaars kutsappen met de urine van Reneé. Opeens schrokken ze zich dood. Een stem in de opening van de deur zei; zo dat was heftig dames. Het was Pauline samen met Chantalle. Ze hadden blijkbaar de hele tijd staan kijken. Christianne en Reneé wisten niet waar ze moesten kijken. Wat zijn jullie een stel vieze sletjes, zei Chantalle.

Eerst jezelf opgeilen op onze kutjes en dan elkaar klaar gaan maken. Daar zullen jullie voor moeten boeten, zei Pauline. Reneé en Christianne wisten niet waar ze moesten kijken. De eerste keer dat ze het met elkaar deden werden ze ook nog betrapt. Als jullie niet willen dat we dit openbaar maken, zei Pauline, dan moeten jullie precies doen wat wij willen. Reneé keek Christianne aan.

Ze hadden weinig andere keus. Als dit openbaar werd, waren ze hun goede reputatie voorgoed kwijt. Ze douchten zich af en kleedden zich aan. Buiten aangekomen stonden Chantalle en Pauline al op hun te wachten. Kom maar met ons mee, dan kunnen jullie je schuld betalen stelletje gluurders, zei Pauline.

Zwijgend fietste de meisjes achter Pauline en Chantalle aan. Niet wetende wat er komen zou. De ouders waren een weekje weg dus ze hadden het huis voor zich alleen.

Ze parkeerden de fietsen in de tuin en gingen naar binnen. Binnen aangekomen gebood Pauline de meisjes naar boven te gaan. Zo kleed je maar uit zei Pauline. Chantalle ging in een gemakkelijke stoel zitten om te kijken wat er ging gebeuren. Reneé en Christianne begonnen zich uit te kleden. Zo, zei Pauline, Christianne ga maar op je rug liggen. Nu ga jij er maar in omgekeerde weg op liggen, zei ze tegen Reneé. Reneé ging in een standje 69 positie boven Christianne liggen.

Zo, nu lik elkaar nog maar eens zo als toen straks, zei Pauline. Voorzichtig begon Reneé aan de poes van Christianne te proeven. Dit was voor haar de eerste keer. Christianne zoog zich gelijk vast aan de schaamlippen van Reneé. Alhoewel Reneé de situatie niet bepaald als ideaal ervaarde vond ze het toch wel prettig. Ze had dikwijls gefantaseerd hoe het zou zijn om aan de vagina van Christianne te likken. Deze vond het blijkbaar wel lekker wat Reneé bij haar deed want Reneé voelde een duidelijke reactie in haar kutje.

Ook Christianne leek de totale situatie op de koop toe te nemen want ze bleef gedreven door zuigen aan de natte lippen van Reneé. Inmiddels hadden Pauline en Chantalle zich ook van hun kleding ontdaan en ze zaten zich ongegeneerd te vingeren. Stop maar zei Pauline. Ik zie dat jullie elkaar veel te veel genot beleven.

Nu zijn wij aan de beurt. Pauline en Chantalle gingen naast elkaar op bed liggen. Ze geboden Reneé en Christianne om hen te likken. Christianne nam met haar hoofd plaats tussen de benen van Pauline en Reneé met haar hoofd tussen de benen van Chantalle. Reneé zag dat Chantalle slechts een blond streepje haar boven haar spleetje had staan. Haar jonge schaamlipjes waren van nature nog niet begroeid. Gulzig stak Reneé haar tong in het gleufje van Chantalle.

Deze kreunde luid en vroeg of Reneé iets naar boven wilde gaan. Reneé likte nu zoals verzocht aan het roze knopje van Chantalle. Deze lag met haar jonge lichaam te kronkelen op het bed.

Haar armen wreven wild door de lakens. Haar rechter arm raakte af en toe Pauline aan die lag te genieten van de likbeurt die ze van Christianne kreeg.

Christianne pompte met drie vingers in de kut van Pauline op en neer. Ze vond het al lang niet meer erg dat ze betrapt waren bij hun spel in de douche. Pauline greep naar de borsten van Chantalle en wreef over haar tepels.

Na korte tijd kwamen de twee blondjes schreeuwend tot een hoogtepunt. Reneé en Christianne keken elkaar verlekkerd aan en kuste elkaar vol op de mond en proefde zo de sappen van de poesjes van beide blonde meisjes. Ze bevoelden op deze manier elkaars tongen. Die Chantalle smaakt ook niet verkeerd, zei Christianne en ze nam plaats op de plek waar Reneé zo-even gelegen had.

Ze begon ook nu weer vol overgave aan en pruimpje van het meisje onder haar te zuigen. Reneé nam nu plaats tussen de benen van Pauline en gaf haar een zeer uitgebreide likbeurt. Ook Pauline had enkel wat blond schaamhaar boven haar gleufje staan en haar lippen waren heerlijk kaal, waardoor Reneé de zachte schaamlippen heerlijk af kon likken.

Inmiddels had Chantalle zich op haar buik gedraaid en stak haar zachte, kleine, ronde kontje de lucht in. Christianne had haar mond en wangen helemaal tussen de zachte billen van Chantalle verborgen. Gulzig likte ze aan het zachte roze aarsje van Chantalle. Deze kon de zachte tong in haar sterretje wel waarderen. Ze begon weer hevig te kreunen toen Chris ook nog 2 vingers in haar pruim duwde. Pauline stelde nu voor om in een vierkant te gaan liggen zodat ze elkaar allemaal konden beffen.

Zo gezegd zo gedaan en weldra lagen ze zo in bed dat Reneé, Pauline likte die op haar beurt weer de pruim van Christianne in haar mond had. Christianne likt en aan het zachte sneetje van Chantalle die weer aan de glanzende poes van Reneé lag te zuigen.

Na weer enkele minuten door gelikt te hebben kwamen ze vrijwel tegelijk tot een spetterend orgasme. Reneé voelde zich helemaal in haar element. Al heel lang droomde er van om met een meisje te vrijen en vanavond was haar droom werkelijkheid geworden.

Ze had zelfs met drie meisjes mogen vrijen. De anderen hadden het ook heel lekker gevonden en Chantalle en Pauline zeiden dat ze het allemaal niet zo kwaad bedoelden en dat het meer een spelletje was geweest. De meisjes spraken af dat ze de komende zaterdag naar Christianne zouden gaan en daar zouden blijven slapen omdat haar ouders dan op vakantie waren. Drie dagen later op vrijdag hadden de meisjes weer training en ook op het rugby veld naast hun club was activiteit. De meisjes keken of ze Rob en Erik waar konden nemen.

Na de training gingen de meisjes naar hun kantine om de jongens te treffen. Ze raakte in gesprek met de jongens en deze vroegen de meiden of ze de dag erna mee op stap wilde gaan.

De meiden vertelde dat ze met twee team genootjes afgesproken hadden om een film bij Christianne thuis te gaan kijken en dat jongens ook welkom waren.

De volgende dag om acht uur ging de bel bij Christianne thuis. Het waren Pauline en Chantalle. Ze hadden een rugzak bij zich met spullen die Christianne niet zo snel thuis kon brengen. Deze werden alvast naar de slaapkamer van Christianne gebracht waar al drie matrassen klaar lagen om samen op te slapen. Terwijl Reneé en Christiane beneden op de bank in hun nachtjaponnen t. Na een kwartiertje kwamen ze naar beneden in prachtig mooie lingerie.

Deze hadden ze van de zus van Pauline geleend. Pauline droeg een zwart setje met jarretels en kousen. Chantalle droeg een setje bestaande uit een witte slip met bh en witte kanten jarretels en koussen.

Ze zagen er uit als een stel volwassen hoeren. Reneé werd al weer helemaal warm bij de aanblik op de twee meiden. Chantalle en Pauline stroopten hun slipjes naar beneden en gingen in een 69 positie op het tapijt liggen.

Voor de ogen van de twee meisjes begonnen ze elkaars poezen te likken. Na een minuutje of wat kwamen ze beide luid kreunend klaar. Plotseling ging de bel. Dat zijn Erik en Rob, riep Christianne, en ze rende naar de voordeur. Even later kwam ze de kamer binnen met Rob en Erik achter zich aan. De jongens wisten niet wat ze zagen. Voor hun op het tapijt lagen nog steeds Chantalle en Pauline met hun benen wijd en hun kutjes nat.

Ik geloof dat we op het goede moment komen zei Rob. Ik geloof het ook zei Erik. Christianne zei, de meisjes hebben ons er in geluisd afgelopen week, nu krijgen ze hun verdiende loon. Jullie mogen met ons allemaal neuken als je maar begint met je door de dames op het tapijt te laten pijpen. Dit lieten de jongens zich geen twee keer vertellen en weldra stonden er twee stijve lullen te pronken in de kamer.

Pauline en Chantalle die hier eigenlijk niet op hadden gerekend wisten zich niet echt raad maar wisten dat dit hun verdiende loon was voor wat ze de twee andere meiden afgelopen dinsdag aangedaan hadden. Pauline nam als eerste van de twee de lul van Rob in haar hand en begon het ding eerst voorzichtig te kussen maar al snel stak ze hem helemaal in haar mond en begon hem uitgebreid te pijpen.

Chantalle werd van dit schouwspel nog geiler dan dat ze al was en nam de snikkel van Erik ter handen. Ze begon met het puntje van haar tong het gaatje te likken. De jongens stonden nog op hun benen maar kregen het er al zwaar mee. Reneé en Christianne deden elkaars nachtjaponnen uit en gingen tegen elkaar op de bank zitten. Ze begonnen elkaar te tongzoenen en Christianne stak haar hand tussen de benen van Reneé. Deze deed haar benen iets uit elkaar en liet zich verwennen door haar vriendin.

De twee jongens zaten naast het hoofd van pauline en lieten zich beurtelings pijpen door het 18 jarige meisje. Pauline genoot van de handelingen van Chantalle tussen haar benen en de twee lullen in haar mond.

Terwijl ze Rob pijpte, trok ze Erik af en andersom. Soms stak ze beide lullen tegelijk in haar mond en wreef met de eikels tegen elkaar en liet haar tong er tussen flitsen. Na enige tijd kwamen de jongens tegelijkertijd klaar en spoten hun sperma in de mond en in het gezicht van Pauline.

Deze slikte gulzig zoveel mogelijk door van het warme zaad. De jongens gingen op de bank zitten en Lieten zich weer lekker pijpen. Na enige tijd gaf Christianne aan dat ze het tijd vond worden om te neuken.

Ze was nog maagd en wilde nu wel eens voelen hoe een echte pik was. Ook de anderen gaven aan dat ze nog nooit genaaid hadden. Ze gingen naar boven naar de slaapkamer van Christianne. De jongens namen plaats op de matrassen en de meisjes begonnen de lullen weer rechtop te likken en te trekken.

Laura en Christine kennen elkaar al vanaf de kleuterschool en zijn altijd beste vriendinnen gebleven. Twee meiden die alles samen doen, shoppen, tv-kijken, huiswerk maken, studeren en zelfs met elkaar masturberen. Ze hebben op dit moment allebei geen vriendje, maar zijn wel gewend aan regelmatige sex. Vandaar dat ze bij elkaar in bed zijn gekropen en met hun kutje zijn gaan spelen.

Al snel waren ze gegrepen door de opwinding en zie je hoe ze naar een orgasme aan het toewerken zijn. Af en toe zitten ze aan elkaars tieten en houden ze met hun vrije hand elkaar vast. Ze zijn niet echt lesbisch, maar gewoon een klein beetje biseksueel.

Dit is voor hun wat twee beste vriendinnen ook samen doen. Als ze klaar zijn gekomen en een beetje aan het bijkomen zijn van hun orgasmes, zweren ze dat ze dit ook blijven doen als ze wel weer een relatie hebben. Dan gaan ze gezellig met elkaar vrouwendingen doen waar ze geen man bij willen hebben.

Die vinden het allang best, want dat betekent dat ze een avondje naar de kroeg kunnen. Hadden ze geweten waar hun vriendinnen echt mee bezig waren, dan hadden ze waarschijnlijk gevraagd of ze hadden mogen kijken. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

...